Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La Audiencia Nacional considera que la investigación de los sobrecostes del Musel es un caso complejo y que afecta graventente a la economía española, por lo que decide conservar la instrucción de la causa y descarta su traslado a un juzgado de Gijón.
Concentración de repulsa en Oviedo por el asesinato en Melilla de Belén Pérez Morales, vecina de Oviedo.

Des d'avui només residents poden entrar al centre de Palma en cotxe pel carrer d'Antoni Maura.
Tancades tres platges de Ciutadella per vessaments tòxics del cable elèctric.
El nou secretari general del PP, Sebastià Sagreras, diu que el partit comença ara una nova etapa.
Constituïda la comissió d'investigació de les autopistes d'Eivissa que tengueren un sobrecost de més de 140 milions d'euros.
El Mallorca assumeix l'exigència de l'ascens, però s'apunta al 'partit a partit'.

- El PP suspende la gestión del Gobierno de Canarias en su primer año. Especialmente las áreas que lleva la Vicepresidente Patricia Hernández.

- Nueva Canarias suspende al Ejecutivo por reavivar el insularismo.

- Los trabajadores del ITC esperan firmar con la dirección el nuevo documento que evitará un ERE en la empresa

- Los abogados canarios del turno de oficio celebran el Día de la Justicia Gratuita.

- Todo listo para la Tenerife Lan Party.

- El Puerto de la Cruz celebra entre la devoción la festividad de la Virgen del Carmen.

- DEPORTES. 12/07/2016.

Non houbo sorpresas na elección do senador que lle corresponde ao PSdeG-PSOE en representación da Comunidade Autónoma. Os 18 deputados socialistas votaron por Modesto Pose, pese a que se tiñan amosado partidarios de nomear para o cargo ao exportavoz José Luis méndez Romeu.
A finais do verán van comezar as obras de remodelación do carril para bicicletas da estrada entre Baiona e a Guarda, no que en marzo morreu atropleado un ciclista. O proxecto presentado hoxe contempla eliminar os lombos de cemento, deixando espazo para os ciclistas deportivos
Faleceu hoxe en Vigo, o escritor Agustin Hernandez Paz, ós 69 anos. Era unha das figuras mais destacadas da literatura galega contemporanea, sobre todo en infantil e xuvenil. (12/07/16)

  • Dies claus per saber si hi haurà acord entre els partits espanyols per poder formar govern. Mariano Rajoy s'ha reunit aquest matí el líder de Ciutadans i d'aquí a una hora ho farà amb el de Podem. Albert Rivera no tanca la porta a l'abstenció, però, diu que, ara com ara, veu més un govern del PP en minoria amb ells fent una oposició constructiva./
  • A Catalunya hi ha malestar per la filtració que Interior hauria posat en marxa una anomenada "operació Catalaunya" per investigar política independentistes catalans. Avui el govern català ha estat contundent en denunciar l'utilització dels aparells de l'estat per a un ús partidista contra plantjaments democràtics, ha dit la portaveu. Munté ha advertit que no es quedaran de braços creuats i que analitzaran totes les fòrmules jurídiques i socials per defensar-se./ Però la qüestió pendent més important per al govern català és l'aprovació d'uns pressuspostos per a l'any vinent. Un fet que el vicepresident Junqueras ha vinculat avui a la qüestió de confiança al president Puigdemont. Una aprovació que, segons Ciutadans, el principal grup de l'oposició, depén més aviat de la CUP.
  • Continua en estat greu però estable el nen de 2 anys que va resultar ferit en l'incendi declarat ahir en el pis on vivia la familia al barri del Besòs de Barcelona. Dos germans de 6 i 4 anys hi van morir. Els mossos continuen investigant les causes del foc i cada cop sembla més probable que els nens estiguessin sols en el moment de començar les flames./ De fet el Besòs és un dels barris més pobres de Barcelona. L'Ajuntament hi té localitzats uns 200 pisos ocupats, com el que ahir es va incendiar, i moltes famílies hi viuen en condicions precàries. El consistori hi té previstes actuacions urgents.
  • Operació conjunta dels Mossos d'esquadra i la Policia Nacional contra el blanqueig de capitals a Barcelona i la Costa Brava. Hi ha onze detinguts, la majoria ciutadans d'origen rús i ucraïnès, entre els quals Arman Mayilyan, de nacionalitat armenia i conegut restaurador, instal.lat a Barcelona. Entre els detinguts també hi ha el fill de l'exalcalde de Kiev.
  • Ja s'han fet públiques les notes de tall definitives per a l'accés a les universitats catalanes. Dels més de 46 mil estudiants preinscrits a la convocatòria del juny, prop del 88 per cent ha obtingut plaça. I el 68% dels alumnes podran estudiar el que havien triat en primera opció. Les xifres globals, així com les preferències dels estudiants, es mantenen...
  • El Barça presentarà divendres el defensa francès Samuel Umtiti. Però al club l'atenció continua centrada en Leo Messi. La campanya que el Barça va engegar per impulsar el suport popular al jugador sembla que està dividint als culès. Tot i les crítiques, el club continua promovent la iniciativa, dins i fora de les xarxes socials./ Mentrestant l'Espanyol continua treballant amb pilota en l'inici del projecte de Quique Sánchez Flores.
  • Malgrat tenir un nom familiar, el cantautor JOSÉ GONZÁLEZ no és gaire conegut a casa nostra. De fet, va néixer a Suècia, de pares argentins que van fugir del cop d'estat al seu país... i a Suècia s'ha format com a músic i ha despuntat en el panorama del pop-folk actual. Avui toca amb el seu grup al Festival Jardins de Pedralbes.

Non houbo sorpresas na elecció do senador que lle corresponde ao PSdeG-PSOE en representación da Comunidade Autónoma.
A finais do verán van comezar as obras de remodelación do carril para bicicletas da estrada entre Baiona e a Guarda.
Faleceu hoxe en Vigo, o escritor Agustin Hernandez Paz, ós 69 anos. (12/07/16)

Satisfaccion entre los trabajadores de Sniace tras la sentencia del Tribunal Supremo que homologa el acuerdo laboral suscrito entre la direccion y el comite de empresa. El coronel Luis Antonio del Castillo es el nuevo jefe de la Guardia Civil de Cantabria. Mas de 20 viajes a las que fueron zonas rusas de combate durante la Segunda Guerra Mundial para recuperar los restos de los soldados espanoles caidos en tierras sovieticas. Heber Pena y Julen Castaneda son los primeros jugadores que ha incorporado el nuevo Racing de Angel Viadero.

El IRPF, el canon del agua, la ecotasa o el impuesto de patrimonio. Son algunas de las tasas que se modificarán con la Ley de Medidas Tributarias. Está lista para llevarla a la Asamblea, y la Junta espera que entre en vigor el 1 de octubre. Su impacto estimado es de 9 millones de euros entre 2016 y 2017. La novedad: la Junta renuncia a la exención del IBI sanitario...


La Junta encarga a Gibesa la puesta en marcha de una bolsa de vivienda de titularidad privada destinada a alquileres sociales. Se negocia con la Sareb, las entidades financieras y los propietarios de viviendas vacías. El objetivo: garantizar el acceso a la vivienda en la región...


Buzos, perros de rastreo y un helicóptero. La Guardia Civil intensifica y amplía el radio de búsqueda de Manuela Chavero, en Monesterio. Hoy se cumple una semana de su desaparición...


Desde mañana y hasta el 22 de julio, en Mérida, habrá 6 encuentros con los clásicos. El ciclo de conferencias del Festival de Teatro de la capital extremeña arranca con una disertación sobre la figura de Alejandro Magno... (12/07/2016)