Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Ya está abierto el plazo para solicitar las ayudas de la Junta para formación, en las que las empresas se comprometen a contratar a los beneficiarios. Contratos, por cierto, de entre 6 y 9 meses de duración.Hay dos meses, desde hoy, para rellenar la solicitud.


El viernes llega el certamen con más tradición de Alburquerque. Su Festival Medieval. Las calles se vestirán de época del 12 al 15 de agosto para rememorar el pasado de la villa. Desfiles, talleres de danza o pasacalles, en esta vigésimo tercera edición.


Tributo a Manolo Tena anoche en la plaza de toros de Herrera del Duque.Artistas como Celia Herrera o Josele adaptaron temas del cantante extremeño, en un concierto que, además, tenía un objetivo solidario. Apadrinar pisos en Grecia para los refugiados sirios, que luchan por tener una vida en Europa, alejada de la guerra.


Hoy, en deportes, tendremos en directo a José Miguel Campos, entrenador del Mérida, precisamente esta tarde, disputa un partido amistoso en el Estadio Romano ante el Real Madrid Castilla. También revisaremos la actuación de los extremeños en los Juegos de Rio. Calderón NO llegó a jugar anoche en la derrota de baloncesto ante Brasil. Y Miguel Durán intervino en el relevo 4x200 metros libres.

Ander Elosegui no pudo conseguir medalla. El palista irunes acabó octavo de la final de C1 en elos Juegos Olimpicos de Rio.// Los partidos vascos valoran las condiciones de Ciudadanos para dar el sí a Rajoy.// Fallece el obispo emérito de Vitoria Miguel Asurmendi.

Os incendios forestais seguen a afectar a zonas poboadas, sobre todo na provincia de Pontevedra onde, a pasada noite, volveu ser de loita contra as lapas. Nesta ocasión no límite entre os concellos de Soutomaior e Redondela. En Ventosela, en Redondela, houbo que desaloxar a 20 nenos que estaban nun centro de Aldeas Infantiles, foron evacuados e pasaron a noite na Base da Brilat, no cuartel de Figueirido // Controlado o lume que lle afectara ao concello pontevedrés de Cotobade e que obrigara a decretar a situación 2, pola súa proximidade ás casas. Os equipos loitan agora para extinguilo, despois de que leve queimadas 365 hectáreas // Non lonxe do foco do incendio de Soutomaior, os veciños atoparon feixe de polas e follas secas colocadas sobre un palé de madeira que identificaron inmediatamente coma un artefacto preparado para prender lume. O dispositivo tiña unha lata no medio e cóidase que, de ter prendido lume, provocaría un importante incendio. 10/08/16

La situación ha mejorado y a esta hora el único que sigue fuera de control es el de Soutomaior. A unos quilómetros de este foco, unos vecinos han encontrado un fajo de hojas secas amontonadas sobre un palé, que identificaron como posible objeto incendiario. Medios terrestres y aéreo siguen pendientes de viento, que no amaina y el riesgo de que se reavive el fuego sigue siendo extremo.

Nueve fuegos activos en las últimas horas, la Junta anima a denunciar a los que queman el monte de manera intencionada.
Una app salmantina invita a perseguir Perseidas en la noche del jueves al viernes.
Sonorama Ribera espera alcanzar las sesenta mil personas en cuatro días, con ciento cuarenta actuaciones.
El Mirandés juega contra el Rayo Vallecano, el Valladolid lo hace en Luarca contra el Oviedo y el Numancia contra el Leganés - 10/08/16

La DGA aprueba el plan económico financiero de Zaragoza y Teruel
Los danzantes emocionan un año más en el Día de San Lorenzo
Planteamientos urbanísticos absurdos: están por todas partes

  • Mariano Rajoy sotmetrà dimecres que ve a votació a la Junta Directiva Nacional del partit les condicions que li ha posat Albert Rivera. És la conclusió més important de la reunió d'hora i mitja que avui han mantingut al Congrés. Si s'aproven, C' començarà immediatament la negociació per la investidura. Això sí, de moment, no hi ha data tancada ni nous indicis que apuntin a que Rajoy té ja la majoria necessària. Per tant, totes les mirades segueixen posades en el PSOE.
  • El govern de la Generalitat manté que no negociarà amb la CUP la qüestió de confiança, tot i que iniciarà una ronda de contactes, amb tots els partits, a finals d'agost, per parlar-ne. La consellera de presidència, Neus Munté, crida a la CUP, a més, a aprovar els pressupostos de l'any que ve.
  • La portaveu del govern també ha volgut treure ferro a les imatges de la trobada d'amics a Cadaqués que Carles Puigdemont i el comissari en cap del Mossos van mantenir anit... Aquí se'ls veu cantant "Let it be" amb el president a la guitarra.
  • L'Ajuntament de Barcelona intensifica la seva persecució als apartaments turístics il·legals i n'ordenarà el tancament de 256 que han estat identificats en les últimes setmanes gràcies, en part, a la col·laboració del veïns. A més, sanciona amb 30 mil euros a Airbnb i Homeaway per males pràctiques i els adverteix que si mantenen l'actitud la multa podria arribar als 600 mil euros./ Són algunes de les 4 noves terrasses dels porxos de la Boqueria que han obtingut una llicència provisional
  • L'agost és el mes en què cau més l'activitat empresarial. Les gran empreses, amb més de 100 treballadors, es poden permetre NO tancar del tot...mentre les PIMES ho han de fer mig obligades... per la caiguda de la demanda i el descans del personal./ A la unitat de neonats de l'Hospital de la Vall d'Hebron han iniciat un projecte per preparar als germans dels nadons nascuts de forma prematura. A través del joc, es busca que els nens no s'espantin de les incubadores i els cablejats./ L'aigua potable de La Bisbal d'Empordà està contaminada per herbicides dels quals encara s'en desconeix l'origen. 
  • I avui als Jocs de Rio, jornada amb opcions a medalla. Pendents del que passi a la piscina, on destaca l'espectacle de Michael Phelps que ja suma 21 medalles d'or, Mireia Belmonte nedarà la final dels 200 papallona, en directe per La 1 quan faltin cinc minuts per la cinc de la matinada./ També poden assegurar-se avui una medalla Rafa Nadal i Marc López en dobles./ La selecció espanyola de bàsquet s'ha quedat sense marge d'error després de sumar la segona derrota contra el Brasil per 66 a 65./ L'equip femení dels estats Units va fer una altra exhibició en gimnàstica artística per revalidar la medalla d'or que ja havien aconseguit a Londres./ El Barça 2016-2017 es presenta aquest vespre al Camp Nou./ El Reial Madrid s'ha endut el primer títol oficial de la temporada. L'equip blanc ha conquerit al seva tercera supercopa d'Europa després de superar a la pròrroga el Sevilla per 3 a 2.
  • L'italià Ezio Bosso es va posar el públic a la butxaca només sortir a l'escenari del Festival de Peralada en el seu debut a Espanya. Exemple de superació, des que ara fa 5 anys li van diagnosticar l'ELA./ Barcelona es converteix aquest mes d'agost en un dels referents mundials de la dansa... Des de dilluns, l'Institut del Teatre acull la novena edició de l'IBStage

Campanya del govern per ser més receptius amb els turistes.
Accident laboral mortal a Palma.
Comencen les feines prèvies per construir el nou emissari submarí de Talamanca, a Eivissa. Les obres es pagaran a parts iguals entre Ajuntament, Consell i Govern.
Un incendi crema 7 hectàrees de canyet en els límits del Parc de l'Albufera de Muro. Els mitjans aeris varen haver d'intervenir davant la magnitud de les flames.
Fa 21 anys que la policia va evitar un atemptat d'Eta contra el rei Joan Carles. Va ser una gran operació policial dirigida pel llavors jutge estrella de l'Audiència Nacional, Baltasar Garzón
Col·laboració entre el Consell de Formentera i el Govern per fer més inspeccions en aigues de la zona. Es vigilarà la pesca il·legal i els fondejos damunt la posidònia.
Rafel Nadal afronta avui tres partits en un sol dia, i podria assegurar-se la medalla en dobles.
La selecció de bàsquet, amb Rudy, Sergi Llull i Abrines torna a perdre, aquesta vegada contra Brasil.
Tempestes a les Illes.