Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Desprès de la reunió entre Mariano Rajoy i Albert Rivera, la investidura segueix encallada. Haurem d'esperar una setmana més perquè la executiva dels populars decideixi si accepta o no les condicions de ciutadans...i es posi data a la investidura. Entre les dues formacions, però hi ha més optimisme...i totes les mirades continuen apuntant als socialistes. Rajoy ha insistit, que sense ells hi haurà terceres eleccions

Els socialistes no es donen per aludits. El portaveu del partit al Senat, Óscar López, és contundent al assegurar que no convocaran un comité federal del PSOE per canviar d'opinió. La seva posició continua sent NO.

A Catalaunya, el govern de la Generalitat rebutja negociar amb la CUP la qüestió de confiança a Carles Puigdemont i retrassa la trobada amb els anticapitalistes i la resta de formacions a finals d'aquest mes o principis de setembre. La consellera de presidència, Neus Munté, avisa, que el Govern no es doblegarà a les condicions de la CUP

L'ajuntament de Barcelona amença amb multes de 600 mil euros a les plataformes Airbnb i Homeaway sino deixen de publicitar pisos turístics il.legals. Desprès del primer mes d'aplicació del pla de xoc contra els apartaments turístics, el consitori ha ordenat el tancament de 256 pisos que actuen sense llicencia

L'ajuntament de La Bisbal d'Empordà ha prohibit el consum de l'aigua de l'aixeta perquè està contaminada per herbicides..La causa de la contaminació encara es desconeix i tampoc se sap quan es podrà tornar a consumir... Davant les crítiques de veïns i oposició, el consistori ha anunciat rebaixes en la factura.

Crim a Cornellà
Els mossos van trobar dilluns el cos d'un home a la banyera de casa seva
Els mossos investiguen la mort d'un home aparegut dilluns a la banyera de casa seva amb signes de violència a Cornellà de Llobregat. Pels volts de les 11 de la nit el telèfon d'emergències va rebre l'avis. Els agents van trobar l'home, de 45 anys i nacionalitat espanyola, amb ferides d'arma blanca. En un primer moment no van poder determinar si es tractava d'un suicidi, però l'autòpsia va confirmar que es tractava d'un fet criminal. Al pis no hi havia indicis de robatori, i els mossos mantenen obertes totes les hipótesis

Terrasses de la Boqueria
L'ajuntament només atorga 4 noves llicències amb permís per dues taules i 4 cadires
a l'espera de l'ordenació definitiva d'aquesta zona del mercat. Tot i això, aquests establiments només poden posar 2 taules i 4 cadires. Les noves terrasses s'afegeixen a les 3 que ja tenien llicència. La resta no l'aconseguiràn fins que el consistori, que argumenta motius de seguretat per no permetre posar més taules, presenti l'ordenació definitiva del mercat de la Boqueria. Els propietaris dels bars han decidit recorrer el nombre de taules i acusen l'ajuntament d'actuar sense criteri.

El Barça s'estrena
El nou equip de Luis Enrique debuta al Gamper davant la Sampdòria
Dos resultats més dels Jocs. En bàsquet, la selecció femenina ha guanyat la Xina de 21 punts i en natació Jessica Vall i Hugo González han passat a semifinals.

La unión, a Peralada
El grup de Rafa Sánchez i Luis Bolín revisen els seus èxits dels 80
És el lobo-hombre en París, un dels temes més coneguts de la Unión. Una versió més pausada i madura, com les que la banda ha fet d'aquesta i altres cançons amb les que fa més de trenta anys es van convertir en grup de referència del pop espanyol. Sense perdre l'essència dels inicis, el grup de Rafa Sánchez i Luis Bolín continuen dalt dels escenaris, desafiant el pas del temps. Amb ells us deixem. Gràcies per acompanyar-nos. Més noticies al Telediario per la 1 i al 24H. Nosaltres hi tornem demà.

Invitado: JUAN CARLOS LORENZO, representante de la Comisión Española de Ayuda al Refugiado (CEAR-Canarias).

Bio@gaete Cultural Solidario amplia este año el número de días y las actividades tras el éxito del verano pasado con el reto de lograr superar los 40.000 visitantes y los 26.000 euros recaudados en 2015 para causas sociales.

En esta edición habrá más actividades deportivas, medioambientales, culturales y musicales, sin olvidar al público infantil, del martes 16 de agosto al domingo 21, aunque será a partir del 19 cuando se concentrará la mejor música con 50 artistas y grupos musicales y culturales con tres escenarios simultáneos, además de batucadas, bandas y pasacalles, en un fin de semana en el que asistir a Agaete será ineludible.

A ello se suman la III Bio Trail, carrera nocturna solidaria por el Parque Natural del Tamadaba y la I Bio Pádel, un torneo solidario, además del I Biozen, un taller de crecimiento personal y comunitario. En Agaete se podrá disfrutar también del Festival Internacional de Cine de Trail Running "Trails in Motion" que, en su tour mundial, realizará una única parada en Canarias en el Bio@gaete... 10/08/2016

Invitada: ELEAZAR BORREGO, primer teniente de alcalde y concejal de comercio del Ayuntamiento de San Sebastián de La Gomera.

El Equipo de Gobierno del Ayuntamiento de San Sebastián de La Gomera ha presentado al sector comercial y de restauración las próximas iniciativas comerciales previstas para los próximos meses.

La intención del ayuntamiento de la capital gomera es potenciar el comercio y la restauración de forma continua con campañas e iniciativas que incentiven el consumo local y el gasto turístico. Una estrategia en la que se pretende cubrir todos los sectores presentes en la capital y con actuaciones también de largo recorrido... 10/08/2016

 

- En La Palma se sigue trabajando para controlar definitivamente el incendio. El Cabildo pide precaución a los ciudadanos.

- Rescatadas en buen estado de salud las 64 personas que viajaban a bordo de una patera a 140 millas de Canarias.

- Podemos, Nueva canarias y PSOE critican el acercamiento de Ciudadanos a Mariano Rajoy.

- Siete de cada diez profesores canarios creen que los contenidos de la LOMCE no son adecuados.

- Ayoze Ramirez y Cristina Amador terminan la “Caminata a la isla de Gran Canaria por la custodia compartida”.

- 30 niños aprenden en el Campamento de La Esperanza a convivir con la diabetes.

- DEPORTES. 10/08/2016.

Impresionantes y desoladoras las imágenes captadas desde el aire que resumen de un vistazo el alcance del fuego en la isla de La Palma. El incendio sigue estabilizado en su perímetro, pero no controlado. Hoy desde el Cabildo de La Palma piden prudencia a los ciudadanos, dicen que el riesgo de incendios forestales es máximo por el aumento de las temperaturas.

Cerca de 400 entidades y empresas han acudido a la convocatoria de ayudas 2016-2017 de Sodercan. El Ministerio de Medio Ambiente ha adjudicado la obra de los espigones de la Magdalena ante la ausencia de pronunciamiento de la Audiencia Nacional en relacion al recurso interpuesto por el Gobierno regional. La Organizacion Nacional de Ciegos en Cantabria sigue avanzando en su labor de integracion social de las personas con discapacidad. El equipo espaNol de Esgrima Artistico se ha proclamado en Rusia campeon del mundo con Sarilen Gonzalez a la cabeza.

Cerca de 400 entidades y empresas han acudido a la convocatoria de ayudas 2016-2017 de Sodercan. El Ministerio de Medio Ambiente ha adjudicado la obra de los espigones de la Magdalena ante la ausencia de pronunciamiento de la Audiencia Nacional en relacion al recurso interpuesto por el Gobierno regional. La Organizacion Nacional de Ciegos en Cantabria sigue avanzando en su labor de integracion social de las personas con discapacidad. El equipo espaNol de Esgrima Artistico se ha proclamado en Rusia campeon del mundo con Sarilen Gonzalez a la cabeza.