Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Los representantes de Vodafone y Huawei han participado hoy en los cursos de la Menéndez Pelayo. Presentado el equipo de cocina y sala que representara a Cantabria en el III certamen Nacional de Gastronomia que se celebrara a finales de este mes en Tenerife. La Fundacion Naturaleza y Hombre incluye el paraje de los Pozos de Valcaba en el anillo verde de la Bahia de Santander. Regresa al Sardinero La Copa del rey.

Brussel·les acull aquesta setmana a partir de dijous un festival de còmic per a dones. Aquesta mostra pretén posar sobre la taula una evidència que, de tant en tant, cal recordar: Que el còmic no és un món exclusivament masculí. La dibuixant mallorquina Margalida Vinyes hi serà. Hem estat en el seu estudi per parlar dels seus personatges i dels seus projectes de futur.

Actualment només hi ha càmpings a Menorca i a Eivissa. Enguany, diuen, han tengut una temporada rècord amb una ocupació un 10 per cent superior i molts de dies penjant el cartell de complet. El govern creu que és un turisme que cal potenciar.

El Govern prepara la nova regulació de lloguer turístic, mentrestant però els propietaris han de cobrar l'ecotaxa encara que quedin al marge de la legalitat ara mateix. N'hi ha gairebé dos mil que no estan registrats a Turisme però que sí que s'han apuntat per cobrar l'ecotaxa.

Sofocado el incendio que afectó anoche a 10 hectáreas de pinar en Javier. Navarra continúa en Alerta Roja por riesgo de incendios y la Ribera de Navarra con aviso amarillo por altas temperaturas. El presidente de Osasuna, Luis Sabalza, defiende las 11 incorporaciones registradas por el equipo en pretemporada ante quienes las consideran excesivas. - 06/09/2016

La fiscal general de l'estat promet mà dura contra l'independentisme
Advertència contundent a l'independentisme de la Fiscal General de l'Estat. A la inauguració del curs judicial, i davant del rei Felip, Consuelo Madridgal ha dit que combatrà davant tots els òrgans judicials el que considera un desafiament i un menyspreu cap l'ordenament constitucional. Al mateix acte, el president del Poder Judicial ha defensat la independència dels jutges .

Es recupera la compra d'habitatges i es complica trobar lloguers a Barcelona
El preu de l'habitatge creix un 8 % els primers sis mesos de l'any. Però el mercat encara està molt lluny de l'època prèvia a la bombolla. La majoria d'habitatges es compren per viure-hi, però creix el nombre d'inversors estrangers que busquen més rendibilitat i que destinen els pisos a lloguer, un mercat que va a més i s'encareix.

Selectivitat setembre
5.665 alumnes repeteixen fins dijous les provés d'accés a la universitat
La majoria ho fan per millorar la nota que els permeti accedir a la facultat escollida, però també n'hi ha que havien suspès en anteriors conovocatòries. Han començat amb les proves de llengua i literatura catalan i castellana. Entre els estudiants aquest matí hi havia una barreja de nervis i confiança.

El Barça torna a centrar-se en la lliga mentre Messi necessita baixar el ritme
El Barça s'entrena per preparar la represa de la LLiga, dissabte contra l'Alabès. Messi, encara amb molèsties, podria descansar perquè li han recomanat abaixar el ritme. I Iniesta ja fa treball de camp. Els internacionals també han tornat avui després de la fàcil victòria contra Liechtenstein.

Estabilitzat l'incendi de l'Arenal d'en Castell, a Es Mercadal.
Gairebé dos mil habitatges de lloguer turístic que estan fora de la llei, s'han inscrit per cobrar l'ecotaxa.
El Partit Popular sosté que si les Balears no tenen nou sistema de finançament autonòmic és per mor del bloqueig del Partit Socialista al govern de Mariano Rajoy.
La policia nacional ha alliberat deu dones obligades a prostituir-se a Eivissa en una operació conjunta amb agents romanesos.
El Mallorca lluirà camisetes solidàries en el partit de demà contra el Reus de la Copa del Rei que subhastarà a favor de Projecte Home.
Rafel Nadal tornarà a l'equip espanyol de la copa Davis, tres anys després.
 

¿Puede un gobierno en funciones informar a las Comunidades Autónomas sobre las variables económicas necesarias para elaborar los presupuestos regionales de 2017? Es la duda que Extremadura espera resolver consultando al Consejo de Estado. Hoy, la Junta ha aprobado solicitar ese dictamen para conocer, cuanto antes, el techo de gasto, el objetivo de déficit o el límite de deuda para el próximo ejercicio…

La Junta recupera las ayudas para los seguros agrarios. La dotación es de 7 millones y medio. Según la portavoz, para que los agricultores NO tengan que adelantar el dinero. Luz verde también a las ayudas para víctimas de la violencia de género…

La falta de rentabilidad del sector ovino pone en peligro a más de 15mil explotaciones extremeñas. Lo dice UPA-UCE. La organización agraria augura que los precios bajarán este año en torno a un 6 por ciento. Y el consumo, dicen, está en caída libre desde hace 10 años…

Medio siglo ligado a la cultura y la educación. Es lo que lleva el Centro universitario Santa Ana de Almendralejo. Por su labor ha sido galardonado con la Medalla de Extremadura 2016, que recogerá mañana en el Teatro Romano de Mérida…

Unha masa de aire quente procedente de África é a responsable das altas temperaturas que se están a rexistrar en toda Galicia, sobre todo, na metade sur. Arestora superanse os 35 graos, e achéganse ós 40 // Unha testemuña asegura que estivo con Diana Quer nas festas da Pobra, na mañanciña da súa desparición, unha hora despois dos últimos contactos telefónicos coñecidos da moza // Xulgan na Coruña a un veciño da Baña, acusado de violar, durante mais de 10 anos, ás 4 fillas. 06/09/16

El jurado del Premio Princesa de Asturias de la Concordia ha concedido el galardón de este año a Aldeas Infantiles SOS por su contribución a la protección de los niños durante más de setenta años y en 134 países.
Javier Fernández rechaza de plano la posibilidad de que el PSOE se apoye en los grupos independentistas para conseguir el Gobierno de España, y cree que en la situación actual lo más probable es una repetición de las elecciones.

Dma. 6 de setembre 2016. INCENDIS. Empitjora el de Bolulla, amb foc sense control. // IMPUTAT de nou Grau, ara per finançament electoral irregular. // LA VUELTA. En queden tres etapes valencianes; hui descans. // MISTERI de la natura: les tortugues caretes recent nascudes s'ameren de la platja per a saber tornar-hi d'adultes. ((··)) INCENDIOS. Empeora el de Bolulla, con fuego sin control. // IMPUTADO de nuevo Grau, ahora por financiación electoral irregular. // LA VUELTA. Quedan tres etapas valencianas, pero hoy descansan. // MISTERIO de la naturaleza: las tortugas bobas recién nacidas se impregnan de la playa para saber volver de adultas.