Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El Gobierno de Castilla La Mancha ha anunciado el diseño de un nuevo sistema de transporte público de viajeros que acabe con el problema creado por el conflicto de competencias entre el Gobierno central y el autonómico por el actual sistema de convenios.

El gobierno asturiano reclamará al de España 21,5 millones de euros de obras ya ejecutadas con cargo a los fondos mineros. Entretanto, el portavoz del gobierno afirma que aún hay tiempo para un acuerdo presupuestario que sólo ve desde la unión de la izquierda.

Gijón amanece conmocionada tras conocer la noticia de que un hombre había matado a su madre en su domilicio familiar en Monteana. El joven, con un problema de salud mental, se entregó a la policía tras confesar el crimen.

DÈFICIT DE LES AUTONOMIES: ORIOL JUNQUERAS CONSIDERA INSUFICIENT EL 0,6% QUE ESTAN NEGOCIANT EL GOVERN I EL PSOE

Govern i comunitats autònomes acordaran aquesta tarda el límit de dèficit que podran gastar l'any vinent. L'acord que estarien tancant PP i socialistes l'incrementaria fins el 0,6. Oriol Junqueras, que assistirà a la trobada, ha dit aquest matí a Televisió Espanyola que no està d'acord amb aquesta xifra i que a les autonomies els tocaria un 1,18 del total permès per Brussel·les A canvi, el PSOE demana un increment del 0,8 per cent del sou mínim.

MENYS LITIGIS: SÁENZ DE SANTAMARÍA DISPOSADA A REDUIR LA CONFLICTIVITAT AMB LES AUTONOMIES

En la línia del ministre, la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría ha tornat a oferir avui diàleg a les comunitats autònomes, i rebaixar la tensió judicial entre administracions. Afegeix, però, que cal lleialtat institucional, en clara referència a Catalunya, sense citar-la. La majoria de grups catalans han reclamat a la vicepresidenta el referèndum, mentre el govern s'obre a reformar la constitució.

GARGANTÉ, ABSOLT: TENSIÓ EN ELS MOMENTS PREVIS AL JUDICI CONTRA EL REGIDOR DE LA CUP A BARCELONA

És l'enfrontament que hi hagut a primera hora del matí a la Ciutat de la Justícia on s'havia de celebrar el judici contra el regidor de la CUP a Barcelona, Josep Garganté, per un delicte lleu de coaccions a un metge a qui hauria pressionat per canviar un informe mèdic. El metge ha renunciat a la via penal i el regidor ha resultat absolt.

DIA MUNDIAL DE LA SIDA: CATALUNYA PARTICIPARÀ AMB ALTRES CCAA EN UN ESTUDI DE LA PROFILAXI PREEXPOSICIÓ

Aquest matí s'ha confirmat que Catalunya participarà l'any vinent amb altres comunitats a un estudi per conèixer les conseqüències d'aquest medicament que s'administra abans de tenir relacions sexuals. Algunes plataformes reclamen que es pugui prendre ja per evitar part dels 8 contagis diaris a Catalunya

ARA TOCA CLÀSSIC: EL BARÇA, FARCIT DE SUPLENTS, EMPATA AMB L'HÉRCULES EN EL DEBUT A LA COPA

Als esports, el Barça ja se centra en el clàssic després d'empatar a un contra l'Hèrcules en l'anada dels setzens de final de la Copa. Els suplents blaugrana van oferir una imatge força discreta i van necessitar l'ajut del jove del filial Carles Aleñá per igualar el gol alacantí.

El director de Relaciones Laborales de la CEOE dice que hay que sufragar con impuestos los desajustes en las pensiones.

FADE reclama un pacto presupuestario sin mirar el color político de quienes lo suscriban.

 Podemos reclama al Principado un plan sobre demografía con empleo para los jóvenes.