Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Dimarts, 13 de desembre, Ràdio 4 compleix 40 anys. La primera en català ho celebra amb una programació especial en directe des del Gran Teatre del Liceu amb convidats com el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, els germans Roca i altres personalitats de la vida social i cultural de Catalunya. A L’Entrevista, hem volgut repassar aquestes quatre dècades de Ràdio 4 amb dos dels seus professionals, Pilar Sampietro i Joan Manuel Surroca.

Ràdio 4 celebra el seu 40è aniversari. Va néixer el 13 de desembre del 1976. Va ser la primera Ràdio en català a emetre a tot Catalunya amb una programació molt creativa i experimental. Programes líders d’audiència recorrien un país que despertava a la democràcia després de 40 anys de la Dictadura i la repressió franquistes. Programes com Mainada, Antena matinera o Radioactivitat.

Cas Nadia. Fernando Blanco, el pare de la Nadia Nerea, ja ha passat la primera nit a la presó de Lleida. La mare i la nena han marxat aquest matí de casa seva, a Fígols i Alinyà. A partir d’ara viurà a Mallorca amb la seva tieta materna després que el jtuge n’hagi retirat la pàtria potestat als progenitors.

S’investiga els pares per aprofitar la malaltia rara que pateix la seva filla d’onze anys per estafar més d’un milió d’euros a milers de persones solidàries. La Fiscalia sosté que la major part d’aquests diners els van fer servir per al seu gaudi personal.

Pont de la neu. Alta ocupació als hotels de muntanya gràcies als gruixos de neu considerables i el bon temps.

Sant Jordi d’hivern. Més d’un centenar d’autors participen en el mercat de nadal del llibre a Barcelona.

Dona, tots en som una. Exposició fotogràfica de Francisco Magallón, comissariada per l’ACNUR.

Futbol a l’hora de l’aperitiu. A hores d’ara es juga l’Osasuna-Barça. L’Espanyol rebrà demà a l’Sporting.

"Pintando para una causa" es el título que recoge la última obra de Javier Montesol. Una exposición solidaria y en colaboración con ADELA, la Asociación Española de ELA, cuyo objetivo es mejorar la vida de los pacientes.
 

Hasta hace unos años existían muy pocos tipos de turrón. En estos momentos la capacidad de crear nuevos sabores parece no tener fin. Entre las propuestas, turrón de queso, de curry y fresa, de trufa blanca, de vinagre y frambuesa, de cereza salvaje o de café irlandés.
 

Semana atípica con dos días de fiesta que ha llenado los hoteles de las Islas. La ocupación ha sido del 90% de media, un avance de una temporada de invierno a punto de comenzar que prevé superar las cifras del pasado año.

Ambiente estable con vientos de componente este. De nuevo va a ser al norte de Tenerife y La Palma donde las nubes van a ser más abundantes y a última hora puede llover tímidamente. Todo acompañado con temperaturas que se mantienen sin grandes variaciones con respecto a los últimos días. Hablamos de valores máximos en torno a 22-24ºC en todo el Archipiélago.

Hemos hablado con Santiago, un español residente en Estambul desde hace cinco años. En el momento del atentado estaba en casa, junto a su mujer. Escucharon la explosión y muy pronto comenzaron a ser conscientes de que se trataba, de nuevo, de un atentado.
 

-HACEMOS BALANCE TURÍSTICO DEL DOBLE PUENTE DE LA INMACULADA Y LA CONSTITUCIÓN EN MADRID, CON UNA ENTREVISTA AL PRESIDENTE DE LAS PYMES HOTELERAS DE LA COMUNIDAD

-EL CINE CALLAO CUMPLE NOVENTA AÑOS. LE HACEMOS UN PEQUEÑO

-FERIA DE ARTESANÍA DE MADRID EN LA PLAZA DE ESPAÑA

-JUVENALIA CIERRA ESTE DOMINGO SUS PUERTAS CON EXCELENTE BALANCE

-EXPLOCLAUSURA-LOS DULCES DE LOS CONVENTOS DE MADRID

-LOS TEATROS DEL CANAL CELEBRAN UNA MARATÓN DE 12 HORAS DE MÚSICA IBEROAMERICANA

-EN LOS PUEBLOS DE LA SIERRA DE MADRID SE PREOCUPAN DE LOS ACEBOS