Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
Joan Coma ha quedat en llibertat amb càrrecs desprès de declarar davant el jutge de l'Audiencia Nacional...El regidor de la CUP ha rebut el suport unànim de l'independentisme...En aquest context, Els cupaires han aprofitat per pressionar al Govern perquè avanci el referendum...La data de la consulta sobre la independencia torna a ser el centre del debat polític L'independentisme ha fet pinya al voltant de Joan COma...representants d'ERC i PDeCAT l'han esperat a les portes de l'Audiència...però la CUP ha aprofitat la detenció per pressionar al President Puigdemont, en plena tramitació dels pressupostos. Anna Gabriel ha reclamat avançar el referendum, previst pel setembre, per evitar diu, condemnes i inhabilitacions de càrrecs independentistes. Una idea que esquerra no descarta Els lletrats del Parlament adverteixen que la partida pel referèndum pot ser il.legal En el que portem d'any s'han fet més de 900 trasplantaments a Catalunya Presó per la dona detinguda a l'Hospitalet per robar a homes d'edat avançada desprès de drogar-los. Detingut a calafell per la policia un mafiós que ha de complir 12 anys de presó a Itàlia Emeten un avís preventiu per contaminació i demanen evitar l'ús del transport privat

La Agencia Estatal de Meteorología (Aemet) prevé para este jueves predominio de cielo poco nuboso o despejado en la mayor parte de España, salvo nieblas localmente persistentes en la cuenca del Ebro. Se espera intervalos nubosos en el sur del Levante y litoral de Alborán, con alguna lluvia débil. Las temperaturas diurnas ascenderán en el interior del sureste peninsular y en el sistema Ibérico y habrá heladas en el interior de la mitad norte peninsular. Mientras que descenderán en el este peninsular y en el Cantábrico.

Demà comença una nova temporada per a Nadal, anem ara a repassar com li ha anat un 2016, ple de daltabaixos, marcat per l'or olímpic i la lesió al canell.

El Mallorca tanca un 2016 per oblidar. En l'any del centenari, l'equip ha canviat de propietari, president, entrenador i director esportiu, i ha estat molt a prop de baixar a Segona B. Repassam ara amb un extens resum el que ha donat de sí l'any futbolístic.

Primera visita del Ministro de Fomento, Íñigo de La Serna a Canarias. Esta mañana se ha reunido con el presidente Fernando Clavijo para hablar entre otras cosas, de las subvenciones al transporte o de la finalización de la carretera de La Aldea. Precisamente hasta allí se han trasladado tras ese encuentro. Hoy el ministro examina de primera mano la situación de la vía, que hoy ha calificado como pioritaria para el Gobierno.

El Trofeo Aecio de la clase optimist comenzó en la bahía este de Las Palmas de Gran Canaria. 150 regatistas, en representación de 6 países y 7 comunidades autónomas españolas navegan en esta prueba que cumple 31 años.

En les pròximes hores arribarà un nou contingent de refugiats.
Els pares de la nina agredida a un col·legi de Palma presenten una querella penal contra la directora i dues professores.
Juan Pedro Yllanes demana a Xelo Huertas que deixi la presidència i entregui l'acta de diputada.
L'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials convocarà oposicions per primera vegada per a 38 places.
L'Ajuntament de Marratxí es planteja denegar el permís de la festa de Cap d'Any a Ses Tres Germanes.
Els controladors acusats de bloquejar l'espai aeri espanyol al desembre del 2010 apel·laran a l'Audiència provincial.
Nadal ja és a Abu Dhabi, on demà torna a la competició amb els consells de Carles Moyà que forma part de l'equip tècnic.
Àlex Abrines anota 14 punts en el partit entre l'Oklahoma i el Miami.
El Mallorca ha fet el segon entrenament després de les vacances de Nadal.
 

El Ministerio de Medio Ambiente y el Gobierno de Cantabria buscarán una solución para hacer económicamente viable el Bistrasvase Ebro-Besaya. Dirección y representantes de los trabajadores de Sidenor alcanzan un principio de acuerdo en la negociación del convenio, que ahora debe ser ratificado por los trabajadores de las distintas plantas de la compañía. CCOO afirma que las condiciones laborales de los trabajadores del Instituto Cántabro de Servicios Sociales son peores que las del resto de empleados públicos de la Administración Regional. Laro Setién entrenará esta tarde con su nuevo equipo el Racing del Ferrol.

El Principado finaliza el año 2016 financiando con más de 5 millones de euros la justicia gratuíta. Asturias es, junto con País Vasco y Canarias, la comunidad autónoma con mayor inversión por habitante.
La Corporación Agroalimentaria Peñasanta cierra el mejor ejercicio de los últimos años. Para 2017 anuncian un nuevo proyecto que supondrá un cambio histórico para la empresa.
El padre Ángel abrirá un restaurante para los sintecho en Lugones. El local contará además con una zona de alojamiento con capacidad para 150 personas.

Primera visita del Ministro de Fomento, Íñigo de La Serna a Canarias. Esta mañana se ha reunido con el presidente Fernando Clavijo para hablar entre otras cosas, de las subvenciones al transporte o de la finalización de la carretera de La Aldea. Precisamente hasta allí se han trasladado tras ese encuentro. Hoy el ministro examina de primera mano la situación de la vía, que hoy ha calificado como pioritaria para el Gobierno.