Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Cielo más claro en Extremadura... Hoy, sin apenas nieblas matinales. Este jueves, registramos viento flojo del este, y heladas dispersas, de nuevo en el norte montañoso. Suben ligeramente las mínimas, hasta los 2 grados en la provincia cacereña, y hasta una media de 4 en la pacense. Y se mantienen las máximas, en el entorno de los 15 grados… (29/12/2016)

La conductora que va provocar un accident en què moriren 3 persones a Portals s'ha declarat culpable i accepta 4 anys de presó.
La Guàrdia Civil desprecinta Ses Tres Germanes, ara tot està en mans dels enginyers municipals que avui visitaran les instal·lacions.
L'IB-Salut publica des d'avui al seu portals les llistes d'espera als hospitals públics, que s'actualitzaran cada dia.
L'ajuntament de Palma reforçarà la seguretat a Es Born, escenari de la festa de Cap d'any i de la cavalcada de Reis.
Sense acord entre Govern, Consell i ajuntament de Palma per les compensacions a la llei de capitalitat.
Els botiguers de Vara de Rey i la Plaça del Parc lamenten les pèrdues ocasionades per les obres.
Després de més de dos mesos inactiu, Rafa Nanadal torna a la competició, serà al torneig d'Abu Dhabi davant Berdych.
 

Toledo y Ciudad Real son dos de los catorces municipios a los que el Defensor del Pueblo ha pedido información sobre las medidas aplicadas contra la contaminación. La alcaldesa de Toledo Milagros Tolón señala que no existe contaminación.

El NO a la independència s'imposaria per un punt i mig al SÍ si se celebrés un referèndum a Catalunya. Són dades de l'última enquesta de l'any del CEO, que revela també que Junts pel Sí tornaria a guanyar les eleccions, encara que podria perillar la majoria independentista al Parlament Mentrestant, l'actual majoria independentista tira pel dret i aquest migdia han anunciat que han assolit un acord sobre la llei de transitorietat que ha de fixar com fer el referèndum i que descriu a Catalunya com una república. El Tribunal Suprem ja ha tancat la investigació pel 9N i està a un pas de posar data al judici contra Francesc Homs. El jutge instructor manté que l'exconseller català va prevaricar i va desobeir el Tribunal Constitucional Llum verda al conegut com a Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou, abans BCN Wold. Avui, el projecte urbanístic, molt més reduit que l'inicial, ha rebut el vist-i-plau definitiu de la Comissió d'Urbanisme de Catalunya. Les obres començarien aquest estiu. La CUP i el col.lectiu BCN World en continua mostrant la seva oposició Per segon dia consecutiu la Generalitat manté l'avís preventiu per contaminació a Barcelona i la seva àrea metropolitana Aquesta matinada a Olesa de Montserrat, un home de 75 anys ha mort en incendiar-se casa seva. El foc es va originar a dos quarts d'una al menjador, on dormia la víctima, qui vivia sol a l'habitatge Més de 2000 col.legis i instituts participen al Concurs que convoca l'ONCE per a sensibilitzar sobre les dificultats que tenen els discapacitats Avui hem conegut els detalls de l'espectacle amb que Barcelona rebrà el 2017 a l'avinguda Maria Cristina. La pirotècnia i la música seran els protagonistes Aquest cap d'any, les campanades sortiran un pèl més cares...i es que el quilo de raïm és gairebé un euro més car que l'any passat. Les pluges han fet malbé una part de la producció d'Alacant. Però a més del raïm, la pinya i el meló són les fruites amb més vendes per Cap d'Any La festa del futbol català va acabar amb victòria de Tunísia a la tanda de penals. A Montilivi es va veure un partit ple de gols que va acabar amb empat a 3.

Controles en los principales accesos al centro... agentes que detienen a los automóviles con matrícula par, conductores que no tienen más remedio que dar media vuelta y multas de 90 euros a quienes buscan atajos para seguir circulando... Son las imágenes de una mañana insólita en Madrid, -- La contaminación ha mejorado y , mañana viernes , víspera de Nochevieja, los madrileños y los turistas podrán entrar y salir de la ciudad sea cual sea su matrícula. -- Pleno extraordinario esta tarde en el Ayuntamiento de Madrid. Al no haber presupuestos para el año que viene, el equipo de gobierno quiere aprobar los cambios en las tasas municipales de cajeros automáticos, aparcamiento y vehículos que deben entrar en vigor el uno de enero. -- Suspendido, de forma cautelar, el derribo del Cuartel de Artillería de Chamberí. El Tribunal Superior de Justicia estima así el recurso de Ecologistas en Acción contra el plan que prevé la construcción de 350 viviendas porque considera que las obras pueden causar efectos irreparables. -- A la venta las entradas para el Primer Trofeo de 2017: el Real Madrid se enfrentará al Sevilla, el próximo miércoles, en la Copa del Rey .. Y con la vista también puesta en esa competición, los de Simeone entrenan antes de viajar mañana a Arabia para jugar un amistoso.

El presidente de la Junta, Guillermo Fernández Vara, hace balance de este 2016 y dice que este año Extremadura ha sido menos morosa, más justa y más igualitaria... Mal año para el campo extremeño según el balance hecho hoy por UPA-UC... Asaja presenta recurso contra el proceso de convocatoria de elecciones al campo... Ecologistas en Acción presentará alegaciones contra la D.I.A. del almacén temporal de residuos nucleares en la Central de Almaraz... La incidencia de la gripe entra ya en fase epidémica... Juan Sabas, nuevo entrenador del Extremadura... Saturnalia se celebra estos días en Mérida... Esta tarde actuación de Franquete en el Gran Teatro de Cáceres... El musical 'La maravillosa historia de la Bella Durmiente' llega hoy al Teatro López de Ayala de Badajoz... Hoy resumimos las noticias más destacadas del tercer trimestre del año.

Montoro inita a adherirse al Fondo de Liquidez Autonómica.  La corporación de transporte solicita que se impulse el uso de autobus interurbano. Rechazados los presupuestos de Avilés.

El Parlamento riojano insta al gobierno de España a agilizar el traslado de personas refugiadas a España. UGT denuncia posibles filtraciones en oposiciones de educación infantil. Agentes de la Guardia Civil en La Rioja han esclarecido un total de 28 delitos de robo con fuerza por el procedimiento de “butrón”.

El Gobierno negocia nuevas conexiones aereas con una capital nordica y con el norte de Africa. El PP califica el acuerdo entre Ciudadanos y PRC-PSOE para aprobar los presupuestos como "brindis al sol". El Gobierno aprueba el protocolo general del Contrato-Programa con la Universidad. Nando Agueros presenta en Torrelavega su nuevo disco: Todo gira. Malestar en el Racing por el acuerdo verbal hecho publico por Ciudadanos para que el Ejecutivo no ayude economicamente al club.

Radiodiari Migdia - Balears 29/12/16

- La conductora que provocà 3 morts per un accident admet els fets i accepta 4 anys de presó.

- A partir d'avui es poden consultar les dades de les llistes d'espera sanitàries.

- Arriben a Mallorca 12 refugiats sirians.

- La Fundació de Banc de Sang demana més donacions de cara a les festes de Nadal.

La organización agraria COAG pide explicaciones a la Confederación del Segura sobre el estado de las ramblas. Sostiene que la falta de mantenimiento y los bloques de hormigón con las que se selló el del salmueroducto del Mar Menor han agravado el impacto de las inundaciones. La Confederación lo niega, asegura que se trata de acusaciones sin fundamento. En la entrevista del día, el tema: la literatura del terror con el escritor, Pedro Brotini. 29/12/2016

BARÒMETRE DEL CEO: EL NO A LA INDEPENDÈNCIA ES REFORÇA I JA SUPERÀ EN UN 1,5% AL SÍ
CONSULTA 9N: EL SUPREM CREU QUE HI HA RAONS PER JUTJAR FRANCESC HOMS PER PREVARICACIÓ I DESOBEDIÈNCIA
BARCELONA WORLD: EL PROJECTE DEFINITIU AMB MENYS HOTELS I MENYS CASINOS, REBRÀ ENTRE 3 I 5 MILIONS DE VISITANTS
CAP D'ANY A BARCELONA: ENTRE 50 I 70 MIL PERSONES VEURAN L'ESPECTACLE DE MÚSICA, PIROTÈCNIA I FONTS PER REBRE EL 2017
FESTA A MONTILIVI: LA SELECCIÓ CATALANA PERD ALS PENALS CONTRA TUNÍSIA EN UN PARTIT ENTRETINGUT