Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Caravaca Jubilar y la recuperación del Mar Menor, los dos productos estrella del estand de Murcia en la FITUR. Por otro lado, les damos cuenta de la actualidad del deporte, tras el fin de semana.-16/01/2017

El presidente de la Junta, Guillermo Fernández Vara, cree que para que la conferencia de presidentes autonómicos de mañana sea creíble debe llegar a acuerdos concretos... Se aplaza a mañana el juicio por el tiroteo mortal que tuvo lugar en Mérida en 2011... En marcha una nueva campaña de control de transporte escolar... Mérida elige 'Emérita Lúdica' para vender su oferta turística en FITUR... Tolo listo ya en Navalvillar de Pela para celebrar esta noche 'La encamisá'... Esta tarde se entregan en Plasencia los premios 'San Fulgencio'... Repasamos los resultdos deportivos que nos deja el fin de semana.


- Setmana peculiar a les illes Balears on, en paralel a les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià, el calendari polític també inclou la conferència de presidents de comunitats autònomes.
- Els sindicats demanen al Govern que s'ha d'aplicar el conveni d'hoteleria als treballadors que s'ocupin en els negocis de lloguer turístic.
- La presidenta del Parlament ha convocat per demà la reunió de la Mesa que ha de rebre la notificació de la seva expulsió de Podem.
- L'incendi que ahir vespre cremava la zona de Miner Petit, entre Campanet i Pollença, ha quedat extingit.
- Empat a 1 del Mallorca al camp del Getafe.

NEVADA MOLT INTENSA. ES MANTÉ ACTIVAT EL PLA NEUCAT A TOT EL PIRINEU ON HI HA PROBLEMES DE MOBILITAT.

CONFERÈNCIA PRESIDENTS. EL GOVERN LAMENTA L'ABSÈNCIA DE PUIGDEMONT I GARANTEIX QUE REPRESENTARÀ ALS CATALANS.

FASE DECISIVA PELS PRESSUPOSTOS 2017. EL PARLAMENT DEBAT ELS COMPTES DELS
DEPARTAMENTS PENDENTS DE LA CUP.

PROTESTES A BCN. MARXA LENTA DELS TAXISTES PER LES RONDES I MALESTAR DELS AFECTATS PER LA SUPERILLA.

EL BARÇA, A 2 PUNTS. EL SEVILLA ACABA AMB LA RATXA DEL MADRID AL MINUT 92 I SE SITUA A UN PUNT DEL LÍDER.