Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Alerta per vent i temporal marítim a tot el litoral de Barcelona. Avui les ràfegues superen els 90 quilòmetres per hora. Protecció civil demana que s'extremi la precaució i l'ajuntament de Barcelona ha activat el pla bàsic d'emergència pel mal estat de la mar.

L'endemà d'aprovar-se el decret sobre les clàusules sòl, l'associació d'usuaris de banca ha organitzat reunions a 30 ciutats d'Espanya per explicar perquè creuen que és un mal acord per als afectats.

Avui coneixerem una mica més bé en què consisteix la mediació. Els advocats la recomanen sovint com una alternativa a la via judicial. És un procediment més ràpid i barat i que obliga a les dues parts a asseure's per arribar a un acord.

Als esports hores d'ara l'Espanyol juga a Cornellà contra el Granada amb l'objectiu de aconseguir la primera victòria de l'any. A l'inici de la segona meitat guanyen els pericos 2 a 1. Mentrestant, el Barça ha entrenat avui per preparar la visita de demà al camp de l'Eibar. Un partit on Luis Enrique NO podrà comptar amb Iniesta i Rafinha, lesionats, ni Mascherano, sancionat.

I ahir, dia que Donald Trump prenia possessió com a nou president dels Estats Units...la orquesta Mondragón celebrava així els seus 40 anys. Amb un concert a la sala Sarau de Badalona on Javier Gurrichaga va repassar els seus grans èxits...Com sempre amb molt sentit de l'humor.

 

Una de les queixes que escoltem sovint sobre la justícia és la seva lentitud perquè als jutjats s'acumulen molts casos per resoldre. Com a alternativa al litigi existeix la mediació. Un procediment més ràpid i barat. Avui, dia europeu de la mediació, ens hem fixat en aquest sistema per resolució de conflictes.

L'Orquestra Mondragon va actuar anit a la sala Sarau de Badalona per presentar el seu nou disc "Anda suelto Satanás". Però aprofitant la investidura del president dels Estats Units, el líder de la banda, Javier Gurruchaga, va versionar alguns dels seus grans temes per convertir-se dalt de l'escenari en el mateix Donald Trump. Amb lletres igual de còmiques que sempre.

El concert de Badalona forma part de la gira per celebrar els 40 anys de vida de l'orquestra Mondragón. Pioners en la fusió de música i teatre, els fans van poder reviure grans clàssics d'aquesta banda nascuda el 1976. Tot i el temps i l'edat, el grup manté el seu esperit transgressor que els va portar a la fama durant la dècada dels 80. En aquest concert no va poder estar Popotxo, el mim i un dels fundadors del grup, però el públic va cantar amb la mateixa entrega el mític "Viaje con nosotros".

Patxi López arranca su campaña para liderar el PSOE. En Portugalete ha pedido un partido unido y ha confirmado que seguirá hasta el final en las primarias..Además, Susana Díaz está en Castilla y León. La presidenta andaluza también ha apelado a la unidad socialista para poder ganar las elecciones.

El Consejo de Ministros aprobó ayer el Decreto Ley de protección a los consumidores en cuanto a las claúsulas suelo se refiere. Las asociaciones ya han advertido a los usuarios que reclamen lo que les corresponda y que no acepten de los Bancos cualquier trato.

Fitur se ofrece también como una plataforma de formación para quienes ven en el turismo su futuro laboral. Es el caso de 21 alumnos del instituto San Cristóbal que tienen en esta feria una prueba de fuego. Atienden a todo aquel que se acerca y pregunta.

Los Mossos d´Esquadra han detenido a un cazador, de 28 años, como presunto autor de la muerte de dos agentes rurales en un coto de caza de Aspa, Lleida.
 

Buenas tardes, continúa el ambiente variable en el archipiélago con cielos nubosos en el norte de las islas sin descartar algún chubasco en estas zonas. El viento del norte va empujando esta nubosidad y destacar el oleaje de mar de fondo. Temperaturas sin grandes cambios. Para mañana seguimos con viento del norte, el oleaje disminuirá un poco, chubascos al noreste de las islas de más relieve y cielos más despejados en el sur. Las temperaturas sin grandes cambios.

El temporal de pluges i vent ha obligat a prohibir la circulació de vehicles per 8 municipis del Pla i el Llevant de Mallorca. S'han tancat els Ports de Menorca i el d'Alcúdia. S'han desbordat els embassaments del Gorg Blau i de Cuber, també el Torrent de Felanitx, i la força de les ones han destrossat el martell del Port de cala Ratjada. No s'ha registrat cap persona ferida.

Los profesionales con jornada a tiempo parcial en La Rioja han aumentado un 18 por ciento durante los últimos nueve años. La Rioja es la tercera comunidad con mayor porcentaje de personas que aseguran tener un nivel de inglés alto o muy alto, con un 26 por ciento. La universidad de La Rioja está llevando a cabo una campaña para presentar su oferta académica para el curso que viene.