Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Una feria gastronómica que durante tres día se convertirá en un escaparate para los mejores productos y algunos de los mejores cocineros del mundo.
 

Suplantar la identidad virtual de los directivos de compañías españolas y apropiarse de sus correos electrónicos corporativos. Es la nueva estafa de las mafias chinas y el crimen organizado que están sufriendo, sobre todo, las empresas que se dedican a la importación y exportación.
 

Día de duelo en Cataluña y minutos de silencio en Alcoletge y Soses , los pueblos de los dos agentes que murieron tras recibir los disparos de un cazador en un coto de Aspa, Lleida. El detenido, un hombre de 28 años, declaró a los Mossos haber realizado los disparos, y asegura ahora que no sabe por qué disparó y no recuerda nada de lo sucedido.
 

El temporal marítimo deja infraestructuras dañadas y paseos marítimos inundados. En Baleares 14 tramos de carretera están cortados y en Girona ha aumentado el caudal de ríos y rieras. En la comarca del Maresme, al Norte de Cataluña, no recuerdan un temporal similar.
 

Los hoteles de las islas esperan ocupaciones de entre el 77% y el 84% para estos tres primeros meses del año. Son datos del Instituto Canario de Estadística. 6 de cada 10 hoteleros considera que será un trimestre favorable.

El temporal marítim deixa onades de fins a 10 metres i destrosses a poblacions com Badalona, Cabrera o Malgrat de Mar. L'Ajuntament de Barcelona i altres municipis de la costa mantenen la prohibició d'acostar-se a les platges i als espigons per evitar accidents.

Jornada de dol per la mort ahir dels dos agents rurals a mans d'un caçador. Aquest matí s'ha fet un minut de silenci a Alcoletge, el poble d'una de les víctimes. L'autor del crim passarà dimarts a disposició judicial mentre s'investiga COM podia estar en possessió de l'arma sense tenir-ne la llicència.

Després d'uns anys difícils pel mercat immobiliari, tornen a obrir-se noves agències. L'any passat es van donar d'alta set-cents nous agents arreu de Catalunya. La demanda de pisos de lloguer i l'augment de les compravendes han reanimat el sector.

En esports, el Barça ja ha arribat a Eibar on a tres quarts de nou del vespre ha de jugar un partit important per seguir amb aspiracions al títol de lliga. Els blaugrana, sense Iniesta ni Rafinya, lesionats, i Mascherano, per sanció, visiten un camp on no han perdut mai.

I avui ens farem ressò d'una crida per trobar a l'autor d'aquestes fotografies. Les va comprar un turista nord-americà al mercat dels Encants i ara ha iniciat una campanya a les xarxes socials per saber de qui era aquesta mirada que té més de 50 anys...i que va retratar la Barcelona de mitjan del segle 20.

Els xefs catalans que veurem a continuació tenen en comú que han après l'ofici a cuines amb estrella Michelín. No obstant això, cadascún d'ells ha aprofitat l'experiència viscuda per traçar el seu propi camí. Alguns d'ells participaran la setmana vinent al certamen Madrid Fusion.

Grans fotògrafs que van ser anònims durant molts anys s'han donat a conèixer gairebé per atzar. És el cas Francesc Català Roca o de Vivian Maier. Les seves històries recorden a les de l'autor desconegut que s'està buscant a través de les xarxes socials. Les seves fotografies les va comprar als encants un turista nord-americà que ara ha iniciat una campanya per descobrir la seva identitat.

Acabem una setmana amb temperatures sota zero i amb el preu de l'electricitat batent rècords. Una setmana marcada també per la conferència de presidents autonòmics i per l'obertura de judici oral contra Francesc Homs per la consulta del 9-N.

Más de 6 mil corredores se dieron cita hoy en la capital grancanaria para participar en las diversas modalidades de la maratón. La ciudad, con muchas calles cortadas en la parte baja, se convirtió desde las 8 y media de la mañana, en una marea de atletas. El vencedor de la maratón fue el keniata Mathew Kipsaat, que batió el récord que el año pasado consiguió otro compatriota. Pero no fue el único vencedor... ganó el espíritu deportivo y las ganas de participar de muchos profesionales y aficionados, a los que acompañó el tiempo con una soleada mañana.