Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

CC.OO. y UGT se concentran ante la patronal por un salario y empleo dignos.
El cáncer no se hereda pero una misma familia puede tener un factor de riesgo.
Samaras y José Enrique ya se entrenan con el Real Zaragoza.

Tot a punt per a la vista de mesures cautelars per a Iñaki Urdangarin i Diego Torres.
La defensa de Maria Antònia Munar denuncia un durant l'apel·lació al Tribunal Superior que la condenma de Can Domenge fou arbitrària.
Els sindicats reclamen recuperar els drets laborals perduts durant la crisi.
El Govern ha rebut d'AENA garanties que no hi haurà un increment de vols per hora aquest estiu a Son Santjoan.
L'Ajuntament de Palma firma un crèdit de 30 milions d'euros per renovar la flota de l'EMT.
El Mallorca es vol fer fort a Son Moix dissabte contra el Tenerife.
 

La película "El Guardián Invisible", basada en la novela de Dolores Redondo, vivirá hoy su preestreno mundial en Pamplona. El Gobierno foral rectifica y pospondrá al próximo curso la regulación de las becas que concede para estudiar en la Universidad de Navarra.La pamplonesa Ione Belarra, nueva portavoz adjunta de Podemos en el Congreso de los Diputados. - 22/02/2017

El vicesecretario de organización y politica local del PP, Santiago Recio, anuncia su dimisión como presidente de la Comisión organizadora del Congreso Regional del Partido Popular de Cantabria. 19 explotaciones ganaderas de Cantabria están afectadas en este momento por Brucelosis. La Unión de Trabajadores autonomos de Cantabria dice que el empleo en el sector crece muy por debajo de lo que lo hace el de los trabajadores por cuenta ajena. La lesion de Córcoles abre paso a la titularidad a Miguel Gándara.

O informe da autopsia confirma que a parella falecida na explosión provocada nunha casa en Redondela morreu por choque térmico e intoxicación por monóxido de carbono // Prestaron declaración no xulgado coma investigados dous altos cargos do SERGAS pola xestión da atención a enfermos de hepatite C // O presidente da Xunta propuxo hoxe aumentar en 1.600 o número de prazas a oferta de emprego público na sanidade galega, o dobre das previstas para este ano. 22/02/17

Nuevo intento para desbloquear la negociación de los Presupuestos.
Patronal de Zaragoza estudia presentar recurso por municipalización 010.
BSH lanza un aviso de seguridad en varios modelos de cocinas de gas.
 

  • Rajoy i Puigdemont reiteren les seves posicions després de saber-se avui que es van reunir l'11 de gener a Madrid... tot i que cap dels dos no ho ha volgut confirmar ni desmentir públicament. Una reunió que es podria resumir així: trobada SÍ però negociació NO.... perquè els dos pressidents van constatar la impossiibilitat de negociar./ Després de molts desmentits, la reunió s'ha pogut confirmar aquest matí després que la destapés un diari de Barcelona .... La trobada s'hauria produit just abans de la Conferència de presidents autonòmics i va servir per constatar que les diferències entre tots dos es mantenen./
  • La trobada secreta ha planat durant la sessió de control del matí al Parlament. Sense referir-se directament, el president Puigdemont no l'ha negada però tampoc l'ha reconeguda obertament. A preguntes dels grups, Puigdemont ha reclamat poder parlar d'un referèndum pactat i ha garantit informar a la cambra quan hi hagi negociacions.
  • Mariano Rajoy, a la sortida de la sessió de control al Congrés, tampoc ha volgut ni confirmar ni desmentir la reunió. El president del govern ha insistit que la posició del govern és sempre la de dialogar sobre finançament, sanitat o educació. Sobre el referèndum, insisteix Rajoy, no hi ha negociació possible, i demana tancar aquest camí que diu, no porta a res positiu
  • Minut de silenci a Santa Perpètua de Mogoda per la dona de 34 anys morta aquesta matinada a mans del seu exmarit. A l'acte han participat familiars de la víctima i una cinquantena de persones. La dona era de nacionalitat ecuatoriana, mare de 5 fills i ja havia denunciat a la seva parella en diverses ocasions./ Es tracta de la segona víctima mortal de violència masclista d'aquest any a Catalunya.
  • La conselleria d'Interior ha remarcat que l'incident amb el camió de butà que ahir va posar en alerta Barcelona tingui res a veure amb un intent d'atac terrorista. El detingut sembla que tenia antecedents a Suècia i que havia estat 3 anys a la presó per maltractaments en l'àmbit domèstic. La nit abans s'havia gastat 20 mil euros en festes, drogues i alcohool..
  • Preocupació al Departament d'Agricultura després de detectar-se un focus de grip aviària en una cigonya morta als Aiguamolls de l'Empordà.
  • El Barça tornarà demà a la feina per preparar el partit de lliga de diumenge contra un At. de Madrid pletòric després de golejar ahir al Bayer Leverkussen a la Champions. Depenent del que passi diumenge, el Barça podria accelerar el fitxatge d'un lateral per substituir el lesionat Aleix Vidal.
  • 13 galeries catalanes participen a partir de demà en la fira d'art contemporani ARCO de Madrid. Hi haurà obres d'artistes catalans, des dels consagrats, com Dalí o Tàpies, fins a joves creadors.

Las lujosas vacaciones de Soria en una suite de un hotel de Punta Cana, que un juez ha confirmado que no pagó, llegan al Congreso. Pablo Iglesias le ha preguntado al Presidente Rajoy por este asunto, y ambos se han enzarzado en un debate linguístico sobre la corrupción en el PP. Iglesias ha pedido al Ministro de Justicia que investigue este caso.