Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El Partido Popular se muestra dispuesto a apoyar la creación de la Indicación Geográfica Protegida para la anchoa del Cantábrico. Las indemnizaciones para afrontar las sentecias de derribo supondrán unos 65 millones de euros. Las religiosas del Convento de las Clarisas de Villaverde de Pontones reciben una nueva distinción de la Agencia Estatal de Meteorología por su labor en la recopilación de datos desde el año 1982. El Racing se enfrenta el domingo al Tudelano en tierras navarras.

Presó provisional sense fiança per a Bartomeu Cursach.
Bauzá i Company presenten els avals per optar a liderar el PP Balear.
El Col·legi d'Advocats assessora a més de 400 persones perquè puguin recuperar davant la justícia les clàusules sòl.
L'Ajuntament de Palma invertirà 2,5 milions d'euros en la reforma de Son Hugo.
Javier Olaizola diu que no pensa en la destitució si el Mallorca perd contra l'UCAM Múrcia.
Rafel Nadal passa a les semifinals d'Acapulco i Novak Djovovic és eliminat per Nick Kyrgios.
 

Detido en Lugo tras agredir a súa parella diante da policía // Alerta por neve en cotas de ata 600 metros durante a tarde-noite // Fernando Torres recibe a alta médica na Coruña. 03/03/17

Diseñar la propuesta extremeña de Política Agraria Comunitaria para 2021-2027, que consistirá en una agricultura y ganadería 'verde'. Es el objetivo del grupo de expertos que ha reunido hoy la Consejería de Agricultura, entre sindicatos, organizaciones agrarias, equipos de acción local y la Universidad extremeña, que advierte de que la globalización no nos puede llevar a desproteger el campo extremeño.

Tres menores de Badajoz, detenidos por difundir en redes sociales fotografías íntimas de una niña de 14 años. Tienen entre 14 y 16 años, y están ya en libertad con cargos por un delito de revelación de secretos. La víctima habría sufrido acoso escolar tras difundirse las imágenes.

El Consejo Científico Asesor del Servicio Extremeño de Salud (SES) se reúne tras siete años sin hacerlo para asesorar a la Consejería de Salud sobre el mapa sanitario extremeño, las enfermedades crónicas y la publicidad sanitaria.

La comunidad musulmana lleva más de dos décadas asentada en Extremadura, donde residen actualmente unas 20.000 personas de este credo, y solicita un cementerio para enterrar a sus fieles según la realidad islámica. Algo que trasladará al presidente Fernández Vara el próximo día 15.

Asier Antona logra el respaldo de la mayoría de los afiliados en las islas. Se cumplen los pronósticos y se presenta al Congreso del Partido Popular en Canarias como candidato único a presidir el partido, tras obtener el 82% de los votos y ganar en 6 de las 7 islas. Un proceso interno, en el ojo del huracán desde el principio, por las críticas de sus contricantes que le han acusado de no jugar limpiamente.

  • Advertència del Consell de Garanties Estatutàries al govern de la Generalitat. Per unanimitat, conclou que és il.legal la disposició addicional del projecte de pressupostos que insta a l'executiu a disposar dels fons necessaris per convocar un referèndum . El dictamen es basa en què el govern no té les competències en aquest sentit.
  • Deprés de conéixer l'advertiment del Consell de Garanties, el president Puigdemont ha reiterat que el refrèndum es farà perquè el dictament, diu, avala la partida econòmica de 5,8 milions d'euros previstos per a processos electorals./ Puigdemont, que ha fet aquestes declaracions en un acte de l'Assocació de Municipis per la Independència a Palamós, també considera avalats els 330 milions del fons de contingència que cada any any reserva el Govern.
  • Pel govern, que avui ha aprovat destinar 3.600 milions d'euros al finaçament de Catalunya a través del Fons de Liquiditat, és un argument més que ha de convidar a la Generalitat a reprendre el diàleg...
  • Augmenta en un 5,1% el nombre de persones a les llistes d'espera del sistema de salut català, que ara ja són 164. 800. En canvi s'ha reduit el temps per ser intervingut.
  • Per que fa al mercat de lloguer d'habitatges, al 2016 a Catalunya, s'ha mantingut pràcticament estable i els preus han pujat prop d'un 7 per cent en relació amb l'any anterior.
  • Fixeu-vos en les imatges que ara veureu d'un atracament a una joieria de Barcelona Els lladres van colpejar violentament l'empleat per forçar-lo a obrir la caixa forta. Per sort, va tenir temps d'apretar el botó d'alarma i va aconseguir que marxessin. Els mossos investiguen els fets.
  • Un cop anunciat que plega a final de temporada, Luis Enrique vol centrar-se només en guanyar el màxim de titols. I adverteix del perill del partit de demà contra el Celta. El tècnic diu que no ha decidit quin serà el seu futur i assegura que contiua estant pletòric.... , pero hi ha afegit un nou adjectiu...
  • A Lleida ja està e marxa una nova edició de l'ANIMAC, la prestigiosa Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya, que ha esdevingut una de les cites imprescindibles del gènere. Fins diumenge a la capital del Segrià s'hi podran veure les millors pel·lícules de l'any.