Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Primero Patxi López, después Pedro Sánchez y ahora Susana Díaz. La presidenta de la Junta de Andalucía ya ha dado el paso al frente. Este domingo, en una acto multitudinario en Madrid, ha confirmado que optará como candidata a las primarias socialistas. Díaz se ha presentado como el revulsivo que necesita el PSOE, un partido que ha de volver a gobernar, dice, "desde la victoria". Este lunes, la Comisión Gestora que dirige el partido tiene previsto convocar el Comité Federal del próximo sábado 1 de abril en el que se aprobará de forma oficial el calendario de las primarias. Primarias para las que aún quedan semanas por delante. Se celebrarán en mayo y hasta entonces, según parece, se promete una reñida campaña por la secretaría general del PSOE.

Mariano Rajoy torna a oferir diàleg a Catalunya per parlar-ho tot excepte el referèndum. Rajoy ha rebutjat "imposicions" i que es vulgui arribar a un acord sobre com "violar conjuntament la llei". En la cloenda del congrés del PP català, també s'ha mostrat molt crític amb els suports que ha buscat el Govern de la Generalitat.

El PSOE ja té oficialment els seus tres aspirants per liderar el partit. Susana Díaz ha presentat avui la seva candidatura a Madrid. I ho ha fet exhibint el suport de dirigents històrics com Felipe González, Alfonso Guerra o Rodríguez Zapatero.

Coneixerem l'escola de l'Hospitalet que obté resultats excelents amb un mètode innovador. És el centre públic Joaquim Ruyra, on s'hi fan classes més curtes i participatives, gràcies a un projecte en què s'han implicat professors, pares i alumnes.

Tot a punt a Montjuïc per rebre d'aquí a uns moments al guanyador de la Volta Ciclista Catalunya. Si no hi ha cap imprevist, haurien de pujar al podi tres corredors espanyols: Alejandro Valverde, Alberto Contador i el català Marc Soler. Ho explicarem en directe desde l'arribada de la cursa.

I avui veurem com l'èxit de "Lalaland" ha omplert les xarxes socials de videos com aquests. Interpreten els temes i les coreografies de la pel·lícula, les escoles de ball també han notat el fenomen amb més alumnes que s'apunten a aprendre claqué.

 

Ara fa un mes es van entregar els Oscars de Hollywood. I "La La Land", ho recordareu, es va endur 6 estatuetes. Entre els premis, la banda sonora i la cançó, que també han fascinat al públic. Bona mostra d'això són els centenars de videos penjats a les xarxes socials, interpretant temes de la pel·lícula o ballant les coreografies. L'interès per aprendre els primers passos de claqué també l'han notat en algunes escoles de ball.

Us parlem ara de la gastro-botànica, és a dir, de la recuperació de l'agricultura a través de la cuina. Actualment està molt lligat als productes de kilometre zero i a l'slow food. Ara amb l'arribada de la primavera augmenten les varietats i s'incorporen les flors que aporten colors i sabors especials.

El histórico programa Tenderete, contó este domingo con la participación de la agrupación folclórica Entreamigos, de la ciudad Grancanaria de Telde, con su cuerpo de tocadores, cantadores y bailadores, bajo la presidencia de Jesús Santana.

Mañana se conmemora el 40 aniversario de la tragedia de Los Rodeos. Casi 600 personas perdieron la vida en ese fatal accidente. Tve en Canarias ofrecerá en su circuito regional y nacional una amplia cobertura informativa sobre este aniversario.

Mañana se conmemora el 40 aniversario de la tragedia de Los Rodeos. Casi 600 personas perdieron la vida en ese fatal accidente. Tve en Canarias ofrecerá en su circuito regional y nacional una amplia cobertura informativa sobre este aniversario.

-EL GRUPO ESTADOUNIDENSE "CORDISH" ASEGURA QUE EL PROYECTO PARA CONSTRUIR UN MACRO COMPLEO DE OCIO EN TORRES DE LA ALAMEDA CUMPLE CON  TODOS LOS REQUISITOS QUE IMPONE LA COMUNIDAD DE MADRID. EL GRUPO NO ENTIENDE LA NEGATIVA DEL GOBIERNO REGIONAL A ACEPTAR SU PROYECTO

-LOS ADJUDICATARIOS DE LAS VIVIENDAS SOCIALES DE LA COMUNIDAD MUESTRAN SU PREOCUPACIÓN POR LAS CARTAS QUE HAN RECIBIDO POR PARTE DE LA EMPRESA BUITRE QUE GESTIONA AHORA LAS CASAS, EN EL SENTIDO DE QUE TIENEN QUE ABANDONARLAS PRÓXIMAMENTE

-HABLAMOS DE LAS ALERGIAS CON EL PRESIDENTE DE LA SOCIEDDAD ESPAÑOLA DE ALERGOLOGÍA

-RECORREMOS LA RUTA ARQUEOLÓGICA DEL MADRID ROMANO

-EN IFEMA SE CELEBRA LA FERIA DE LA MOTO

-EL MUSICAL "EL REY LEÓN" HA SOBREPASADO LOS TRES MILLONES DE ESPECTADORES EN EL TEATRO LOPE DE VEGA, HABLAMOS CON SU PRODUCTOR EJECUTIVO

-LA PLAZA DE TOROS DE LAS VENTAS INICIA SU TEMPORADA CON UNA NOVILLADA.