Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La Audiencia de Navarra no considera que los agresores de los guardias en Alsasua deban ser juzgados por terrorismo y solicita la vuelta de la causa a Pamplona.  El Fiscal General del estado elogia el trabajo de jueces, fiscales y policía en la derrota de la banda terrorista ETA. El presidente de Osasuna, Luis Sabalza, convoca elecciones anticipadas por sorpresa. - 24/03/2017

31 millones de euros destinará el Gobierno Regional para que las corporaciones locales puedan cofinanciar proyectos que pemitirán dar empleo a 3.240 parados. Todo preparado en el Palacio de Exposiciones de Santander para el Congreso Regional del PP de Cantabria que mañana, decidirá el nuevo presidente del partido para los próximos cuatro años. El Ayuntamiento de Santander habilitará un aparcamiento paa autocaravanas entre el Parque de Las LLamas y el Campus Universitario. El Racing se enfrenta este fin de semana al colista de la categoría.

Todos los grupos políticos del parlamento asturiano reprueban a la consejera de Desarrollo Rural y Recursos Naturales, María Jesús Álvarez, por diversas deficiencias en su gestión.


La selección española de fútbol se ha entrenado esta mañana en la Escuela de Fútbol de Mareo entre fuertes medidas de seguridad.

Los firmantes del Pacto por el Ferrocarril se han reunido hoy en Presidencia de la Junta de Extremadura, en Mérida para valorar las visitas del Ministerio de Fomento a la región. En el lado positivo, el desbloqueo de las obras de la línea de alta velocidad, y, en el negativo, la ausencia de compromiso económico para la electrificación de las que unen con Madrid y Puertollano.


Podemos denuncia la existencia de un oligopolio de empresas del tomate, durante la comisión parlamentaria de Agricultura, y la Junta pide al Gobierno central que adelante la fecha límite de presentación de contratos en el sector para dar margen a los agricultores.

Buenas noticias para los alérgicos, ya que parece que esta primavera viene menos cargada de polen que la del pasado año, si bien Extremadura está a la cabeza de España en producción de polen de gramíneas.

Periodismo se podrá estudiar en Badajoz, a partir del curso 2018- 2019, y Criminología de Derecho, en Cáceres, desde el curso que viene. Son las nuevas titulaciones que ha aprobado el Consejo de Gobierno de la Universidad de Extremadura.

Dos morts i dos ferits greus en un accident de trànsit al Port d'Alcúdia. 
Els candidats a la presidència del PP Balear ens parlen del seu programa.
Valtonyc rep la sentència del Suprem i diu que recorrerà per la llibertat d'expressió.
Els confrares hauran d'acreditar que no tenen antecedents per delictes sexuals.
Motivació entre els jugadors del Mallorca per guanyar al Llevant. 
Jorge Lorenzo a punt per estrenar la Ducati en el nou mundial de Moto GP.

Riesgos para la salud humana al tener una mascota.
Nos dedicamos a brindar el acompañamiento necesario para el perfecto desarrollo de la mascota y solucionar todos aquellos contratiempos en los que a respuesta técnica veterinaria se refiere.

José Luis Rodríguez Zapatero ha hecho una fugaz visita a Gran Canaria. A la espera de que el domingo la presidenta andaluza haga pública su candidatura a la secretaría general del PSOE, él ya tiene claro su apoyo.

Els pressupostos del referèndum aprovats pel Parlament tenen per davant diversos recursos al Constitiuconal que ja s'han confirmat. PP i Ciutadans ja han anunciat que els recorreran ...i aquest migdia ha estat l'executiu de Rajoy qui ha anunciat la seva intenció de portar-los també a l'alt tribunal quan estiguin publicats. La disposició que parla del referèndum és l'objecte del recurs. El govern recorda que no només el cosnell de garanties, sino els mateixos lletrats del parlament han argumentat que el text és anticonstitucional.

Mentrestant, la Fiscalia Superior de Catalunya ha obert diligències per investigar els suposats preparatius per organitzar un referèndum sobre la independència. Ho fa arran de l'anunci publicat a diferents mitjans sobre el registre de catalans residents a l'estranger. Segons la fiscalia, la Generalitat  podria haver comès un delicte de desobediència, de prevaricació i de malversació de fons públics.

Al Parlament i en només 15 minuts Junts pel Si i la CUP han tancat , sense cap altre grup i en una única reunió

I al judici per l'espoli del Palau de la Música, avui noves revelacions sobre factures falses per encobrir possibles comissions a Convergència..... i per carregar al Palau  feines fetes als domicilis particulars de Millet i Montull

Avui fa dos anys de la tragèdia de l'avio de Germanwings, i s'han organitzat diversos homenatges a la zona dels Alps on el copilot Andreas Lubitz va fer estavellar l'aparell./ Presó preventiva  amb fiança de 50.000 euros per al capità del mercant rus que dilluns va envestir el pesquer català El Fairell al'entrada del port de Barcelona. El jutge l'acusa de 2 delcites d'imprudència GREU i li ha prohibit sortir d'Espanya. El primer oficial del buc ha quedat en llibertat provisional./ I un altre trist aniversari d'aquesta setmana és el de l'accident de Freginals, en què van morir tretze noies estudiants d'Erasmus quan l'autocar en què viatjaven es va estavellar a l'Autopista Ap-7. Al lloc de l'accident avui s'hi ha fet un acte de record amb la inauguració d'un monument commemoratiu al que han assitit alguns dels familiars

Avui a Gijón la selecció espanyola busca mantenir davant d'Israel el liderat del seu grup de classificació pel mundial de Rússia.

Les Sueques publiquen el seu tercre disc que avui presenten en concert dins del cicle Born de Cançons. Un treball enregistrat a Londres, més estructurat sense predre la frescor i amb més matissos a les veus.