Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
  • El Daesh o l'autondenominat Estat Islàmic ha reivindicat l'atemptat que anit va acabar amb la vida de 22 persones i en va ferir una seixantena. De moment, hi ha tres detinguts que podrien estar vinculats a l'acció terrorista. Els responsables policials ja han identificat l'identitat del suicida però encara no s'ha fet pública./ Les mostres de solidaritat i condol s'han suceït durant tot el matí. A migdia les principals institucions catalanes i de l'estat./ El rei també ha condemnat l'atac terrorista a Manchester, durant l'acte d'entrega de les beques de la Fundació La Caixa
  • El ministeri de l'Interior manté el risc d'atemptat en 4 sobre 5 mentre que la Generalitat confirma que demà mateix hi haurà una reunió de la cúpula de seguretat per si cal replantejar les mesures de seguretat. S'abordaran els protocols establerts per a esdeveniments especials com els concerts, que generen grans aglomeracions.
  • Hores d'ara l'expresident del Barça Sandro Rosel, continua a l'interior de les seves oficines mentre la policia escorcolla el despatx. Aquest matí Rosell i 4 persones mñes han estat detingues en una opearció internacional contra el blanqueig de diners, que en cas de Rosel pdrien ascendir a 15 milions d'euros.
  • Finalment el Consorci del Palau de la Música acusarà a CDC de l'espoli de 6,6 milions d'euros a l'entitat.
  • L'endemà de la conferència del president Puigdemont a Madrid, el govern català ha acordat demanar formalment a l'Estat una resposta concreta sobre els termes i les condicions del referèndum d'independència que vol convocar. La portaveu Neus Munté ha avançat que la petició es formalitzarà els poròxims dies , bassant-se en les resolucions provades pel Parlament i en els suports recollits pel Pacte Nacional pel Refrèndum.
  • El jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona ha deixat en llibertat amb càrrecs l'excuidadora de la llar d'infants del Morell investigada per presumptes maltractaments a nens. Com a mesura cautelar, se l'ha inhabilitat per a qualsevol professió relacionada amb la cura de menors i se li prohibeix apropar-se a menys de 100 metres de l'escola bressol. En la causa només està investigada la dona, de 32 anys
  • El Barça ja té lligat el substitut de Luis Enrique a la banqueta. Serà el tècnic de l'Athletic de Bilbao, Ernesto Valverde, ex jugador blaugrana, que signarà contracte per dues temporades amb opció a una més.

Javier Lambán ofrece lealtad a Pedro Sanchez.
Minuto de silencio en las instituciones aragonesas por el atentado de Manchester.
2.300 militares de la Brigada Paracaídista ensayan en la Base San Gregorio.

La Comisión Bilateral Aragón-Estado se celebrará el 27 de Junio.
Ayudas al regadío de hasta casi 100 millones de euros en subvenciones.
Homenaje en Borja al recientemente periodista fallecido José Luis Barcelona.

Minut de silenci en solidaritat amb les víctimes de Manchester.
Torna la normalitat a l'aeroport d'Eivissa després de desconvocar la vaga de neteja.
El Govern demana que no es deixi desembarcar al port de Palma les 35.000 tones d'arena del Sàhara.
Troben a Llucmajor una parella d'ancians sense vida devorats pels seus cans.
11 detenguts en una operació de la Policia Nacional contra el tràfic de marihuana i d'anabolitzants a gimnasos i botigues especialitzades de Palma i de Calvià.
Sergi Llull ha estat elegit com  l'MVP de la temporada en la Lliga ACB.
Joan Mir continua encapçalant la classificació de Moto3 després de la victòria d'aquest cap de setmana a Le Mans.

O Parlamento Galego comezou o Pleno de hoxe cun minuto de silencio en sinal de dor e repulsa polo atentado terrorista de Manchester // Comezaron hoxe as revalidas de final de ciclo en Primaria e Secundaria. Só as farán un 15% dos alumnos de 4º da Eso e 6º de Primaria // Varios centos de productores de viño das catro denominacións de orixe manifestáronse polas rúas de Ourense para pedir axudas directas polos danos que lles causaron as xeadas. 23/05/17

 

- Canarias muestra su dolor por el atentado de Manchester.

- En Las Palmas de Gran Canaria se reunen expertos en el control de fronteras y seguridad para evaluar los riesgos a los que están expuestos los países de Europa y África.

- El Gobierno Central y Nueva Canarias se vuelven a sentar para avanzar en el apoyo a los PGE.

- GastroCanarias 2017 abre sus puertas.

- Karel Mark Chichon nuevo director de la oOquesta Filarmónica de Gran Canaria.

- DEPORTES.23/05/2017

Hoy Canarias, como el resto del mundo mira hacia Manchester. Esta mañana todas las isntituciones de las islas han guardado un minuto de silencio por las 22 personas que anoche perdieron la vida en el atentado terrorista cometido en la ciudad inglesa. Un nuevo acto de repulsa contra un nuevo acto de barbarie.

El asma es una enfermedad crónica de los pulmones que inflama y estrecha las vías respiratorias. Por lo general, comienza en la infancia y afecta a todas las edades.

El fuerte viento alisio marcó la doble jornada de los botes de vela latina de Las Palmas de Gran Canaria. Fue tal la intensidad eólica de componente norte, que varios botes trabucaron tan pronto tomaron la salida en la Mar Fea, en el inicio del Concurso Memorial Vicente Rojas. Y el Comité de Regatas se vio obligado a suspender la prueba, tras la primera baliza.

La consejera del Medio Rural asegura que en los últimos cinco años ha bajado en un 21 por ciento el número de expedientes por ataques de lobos, y en un 28 por ciento las indemnizaciones por los daños a la cabaña ganadera. Dice que no es cierto que la especie esté acosada y esté a la baja, ni que el número de daños se esté incrementando de forma alarmante.

El Gobierno asturiano prevé reducir en un 90 por ciento las emisiones contaminantes de benceno en la zona de Trubia a finales del año que viene . El plan ha sido presentado al equipo de gobierno de Oviedo y a las empresas que se consideran el origen de las emisiones por manipulación de alquitranes. Costará casi cinco millones de euros.

Dma. 23 maig 2017. MARCELINO. Netejar el vestidor del València, primera necessitat. // ATEMPTAT: 22 morts i més de 50 ferits, molts adolescents i xiquets a Manchester. // ESTIBADORS. Un principi d'acord desconvoca algunes jornades de vaga. // MOR atropellat Nicky Hyaden, pilot de moto GP, mentre feia bicicleta. // COMPAY SEGUNDO, a través del seu fill a la Rambleta de València. ((··)) MARCELINO. Limpiar el vestuario del València, primera necesidad. // ATENTADO: 22 muertos y más de 50 heridos, muchos adolescentes y niños en Manchester. // ESTIBADORES. Un principio de acuerdo desconvoca algunas jornadas de huelga. // MUERE atropellado Nicky Hyaden, piloto de moto GP, mientras practicaba ciclismo. // COMPAY SEGUNDO, a través de su hijo en la Rambleta de València.