Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El Southwester descarrega a Palma l'arena del Sàhara.
Els nous vehicles de la recollida de fems del centre històric de Palma ja fan proves pels carrers.
Les urgències de Can Misses es preparen per un estiu complicat.
Les treballadores de Kle amenacen amb una vaga indefinida a Mallorca.
15.000 persones voten avui el rector de la Universitat de les Illes.
El PP espera Mariano Rajoy pel Congrés de Mallorca amb un candidat.
Toni Nadal diu que el seu nebot afronta el Roland Garros amb la màxima il·lusió.

Seguimos con mucho calor un día más en Extremadura. Pero con algunas nubes. Nubosidad de evolución, que deja pinceladas en el cielo. Y con cierta posibilidad de chubascos dispersos con tormentas en zonas occidentales de sierra. Posibilidad que se intensifica mañana. El mercurio apenas se mueve, como decimos. Las mínimas han subido hasta los 20 grados. Las máximas siguen en la línea de los 35…

NOVES MESURES: ELS MOSSOS REFORÇARAN LA SEGURETAT A LA SORTIDA DE CONCERTS I GRANS ESDEVENIMENTS
Els Mossos d'Esquadra reforçaran la seguretat als concerts i als grans esdeveniments després de l'atemptat de Manchester. A partir d'ara no només mantindran una atenció especial a l'entrada sinó que ampliaran els controls a la sortida. També es multiplicaran les identificacions i en les properes cites multitudinàries s'ampliaran els perímetres de seguretat. A més, destinaran més diners a reforçar la lluita contra el terrorisme.

GERMÀ GORDÓ: L'EXCONSELLER NEGA IRREGULARITATS EN LES SEVES TASQUES AL GOVERN I A CDC
Germà Gordó ha defensat la seva gestió tant a l'antiga Convergència com al govern i ha negat haver fet d'enllaç entre empresaris i el partit per cobrar comissions. L'ex conseller ha comparegut al Parlament mentre espera si el Tribunal Superior de Justícia obre la investigació que li ha demanat el jutge del Vendrell que instrueix el cas del 3%. L'oposició vol més explicacions.

SENSE PARLAR DEL BARÇA: VALVERDE S'ACOMIADA DE L'ATHLETIC I RECONEIX QUE VOL COMENÇAR UNA AVENTURA COMPLICADA
Ernesto Valverde s'ha acomiadat aquest migdia de l'Athletic de Bilbao. El tècnic extremeny ha negat tenir cap compromís amb el Barça, però ha reconegut que vol començar un repte difícil.

DAVID BOWIE: L'ESPERIT DEL MITE ARRIBA AL MUSEU DEL DISSENY EN LA MOSTRA MÉS ESPERADA DE L'ANY
Arriba a Barcelona l'exposició més esperada de l'any. Es tracta de la mostra dedicada a David Bowie organitzada pel Victoria and Albert Museum de Londres i que es pot veure al Museu del Disseny de Glòries. Arriba amb l'aval de més d'un milió de visitants en la seva gira mundial que han gaudit de les lletres manuscrites, les fotos originals o els vestits del mite de la música que es podran veure fins el 25 de setembre

La selección de rugby de Nueva Zelanda premio Princesa de Asturias. Adriana Lastra no ve posible una moción de censura a Mariano Rajoy. Mejoran las cifras del tutismo rural.

La fiesta de fin del mes sagrado de ayuno de Ramadán, el conocido como Eid el Fitr, será no lectivo en Ceuta si el Ministerio de Educación da el visto bueno a la propuesta de calendario escolar para el próximo curso que ha presentado el Foro de la Educación. Un documento que mantiene el modelo de este año, con Semana Santa y Semana Blanca unidas, pero que sustituye el lunes de Carnaval por la fiesta que pone fin al Ramadán, y que queda fijada para el 15 de junio.

Primeras declaraciones de Emiliano García Page tras la victoria de Pedro Sánchez en las primarias. Page le ha felicitado y reconoce que el debate ha sido descarnado y que todos se han equivocado. Condiciona su futuro al Congreso Federal de junio. 

Hoy se cumplen dos años de las pasadas elecciones autonómicas donde ganó el PSOE... Todos los partidos de la Asamblea se unen para pedir una FP adaptada... Tercer día del juicio por el caso FEVAL con la declaración de más testigos... Reunión en Cáceres con alcaldes para hablar de accesibilidad universal... Dos perros atacan a una niña de 12 años en Talayuela.

La Región de Murcia recibirá 124,5 millones de euros añadidos de la Unión Europea hasta 2.020. 53 millones serán gestionados por la Comunidad, que destinará 13 a la recuperación del Mar Menor. Hoy entrevistamos a Oscar Castro, Decano del Colegio de Odontólogos.-24/05/2017

- El vaixell carregat d'arena del Sáhara ja es troba ancorat en el port de Palma.
- Avui és dia d'eleccions a l'UIB.
- Els treballadors de neteja de l'hospital de Son Llàtzer amenacen en fer vaga.
- Els treballadors de neteja de l'aeroport d'Eivissa enllesteixen avui la retirada dels residus.
- Rajoy assistirà al congrés insular del PP de Mallorca, que es farà dissabte.
- El Tribunal Superior de Justícia de les Balears impedeix definitivament la construcció del camp de golf de Son Bosc.
- Rafel Nadal viatja avui horabaixa cap a Paris per començar a preparar el Roland Garros.

Dm. 24 maig 2017. CALOR. Més de 30º en punts de l'interior un mes abans del solstici d'estiu. // ACCIDENT de metro. La jutgessa arxiva la causa per tercera vegada. // FRAU. Els hotelers demanen accions judicials contra els deu mil turistes britànics que cada any aconseguixen l'estada gratis amb reclamacions falses. // CINEMA. Sis llargs i 54 curts competixen al festival d'Alacant. ((··)) CALOR. Más de 30º en puntos del interior un mes antes del solsticio de verano. // ACCIDENTE de metro. La juez archiva la causa por tercera vez. // FRAUDE. Los hoteleros piden acciones judiciales contra los diez mil turistas británicos que cada año consiguen la estancia gratis con reclamaciones falsas. // CINEMA. Seis largos y 54 cortos compiten en el festival de Alicante.