Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La Asociación Canaria Sociosanitaria "Te Acompañamos", entidad sin ánimo de lucro, surge en el año 2013 a iniciativa de profesionales del sector social y sanitario.

Muere un motorista arrollado por un vehículo cuyo conductor se da a la fuga y posteriormente se entrega a la policia. El parlamento de Navarra rechaza una declaración de apoyo ala moción de censura a Mariano Rajoy al abstenerse Geroa Bai y votar en contra UPN, PSN y PP. Osasuna llega a un acuerdo con el Gobierno navarro y pagará 7 millones de euros en concepto de atrasos de IVA e IRPF. 12/06/2017

Rafel Nadal guanya el Roland Garrós per desena vegada.
Multats els turistes que es passejaren despullats per Palmanova i també tres dels que participaren de la batalla campal de Punta Balena.
La policia local ha lliurat a la fiscalia l'informe sobre la presència d'un grup neonazi alemany a un local de s'Arenal.
El Parlament prendrà demà en consideració la llei que regula els toros a la balear.
El Govern acusa el Partit Popular de paralitzar l'aplicació de la llei de Dependència.
Al lloc de Sant Joan Gran han fet la rentada del be de les festes.
Joan Mir fa una gran exhibició de tècnica en el circuit de Montmeló, guanya la cursa i consolida el lideratge a Moto3.
Temps de ple estiu els pròxims dies.

O presidente de COFCO, unha das maiores empresas de productos agrícolas do mundo vai visitar proximamente Galicia // Funeral nas Rozas, en Madrid, onde viven os seus pais, por Ignacio Echeverría, o mozo ferrolán que morreu no atentado do pasado 3 de xuño en Londres // Cen mil visitantes recibiu a feira internacional Semana Verde de Galicia na súa edición número 40. 12/06/17

Es la segunda vez en menos de un mes que un barco con droga llega al Puerto de la Luz y de Las Palmas. Esta vez cargado con 1200 kilos de cocaína. La embarcación, de bandera venezolana, fue interceptada en alta mar y trasladada a Canarias con sus seis tripulantes a bordo. Todos están detenidos.

La Comisión Nacional del Mercado de Valores ha prohibido de manera inmediata desde hoy las ventas especulativas sobre Liberbank durante un mes, para preservar el buen funcionamiento del mercado. No existen dudas sobre la liquidez de la entidad a diferencia de lo que ocurrió con el Banco Popular.

El Montepío de la Minería se persona en el caso Hulla y reclama más de 2 millones de euros a la trama de desvío de fondos, en la que están implicados Fernández Villa y Postigo.La fiscalía anticorrupción baraja que los sindicalistas pudieron repartirse más de 2 , 7 millones de euros en comisiones. También denuncia anticorrupción que los cabecillas de la trama falsearon y ocultaron datos esenciales para obtener la subvención del gobierno , presidido entonces por José Luis Rodríguez Zapatero.

  • Intercanvi de retrets entre el Govern i la Generalitat després d'anunciar-se la data i la pregunta del referèndum independentista. En declaracions d'aquest matí, Sáenz de Santamaria i Puigdemont s'acusen de tensar la situació i es neguen a donar molts detalls dels passos que faran les properes setmanes per defensar la seva posició./ Mentrestant les agendes institucionals continuen en marxa i aquest matí, el president de la Generalitat i el ministre portaveu del Govern han coincidit a Barcelona en l'acte de commemoració dels 30 anys del Museu d'Art Contemporani, el MACBA. Puigdemont i Méndez de Vigo s'han saludat cordialment i han recorregut l'institució cultural però no han fet referències polítiques. Això sí hem pogut escoltar el ministre dir algunes frases en català./ L'anunci del president Puigdemont confirmant que aquesta mateixa setmana demanarà per carta comparèixer al Congrés ha centrat avui les crítiques de l'oposició que el censuren per NO voler sotmetre a votació el seu projecte
  • I nova declaració davant el TSJC d'un membre de la Mesa del Parlament investigat per desobediència i prevaricació. El diputat de Catalunya Sí Que Es Pot era l'únic dels 5 investigats en la causa que encara no ho havia fet. 
  • Els sindicats CCOO i UGT han reunit avui les seves direccions per preparar la mobilització convocada per dimecres per una ocupació de qualitat, drets socials i l'increment de sous. A l'espera de conéixer el marc legal concret, els dos secretari generals reclamen seguretat jurídica per als funcionaris si es convoca el referèndum.
  • Important operació policial contra els lladres de rellotges de luxe a turistes a Barcelona. Els mosssos d'esquadra han detingut 27 membres d'una banda especialitzats en aquest tipus de robatoris. 14 dels detinguts ja són a la presó.
  • La soberexplotació turística no només afecta a Barcelona. També a Girona el nombre d'apartaments turístics a Girona ha augmentat prop d'un 80 per cent en un any, i comencen a generar queixes dels veïns. Tant les empreses com l'ajuntament no veuen un creixement desmesurat, però amb tot estudien mesures per mantenir l'equilibri./ A Barcelona augmenten els comerços d'hosteleria i restauració i es disparen les botigues de lloguers de vehicles per a turistes
  • El món de l'esport es rendeix davant un Rafa Nadal després de guanyar el desè Roland Garros./ I el Barça d'hanbdol va sumar la 21ena Copa del Rei i és el primer equip que en guanya quatre de consecutives. / Objectiu aconseguit també per a la seleccció espanyola de futbol , que segueix líder del seu grup per anar al Mundial.
  • Comencen a arribar els aperitius del Festival Grec i el primer és un clàssic del teatre que no perd mai modernitat. Bodas de Sangre, de Federico García Lorca, en una versió dirigida per Oriol Broggi que resalta la força i el sentit del text universal del poeta granadí.

O presidente de COFCO, unha das maiores empresas de productos agrícolas do mundo vai visitar proximamente Galicia // Funeral nas Rozas, en Madrid, onde viven os seus pais, por Ignacio Echeverría, o mozo ferrolán que morreu no atentado do pasado 3 de xuño en Londres // Cen mil visitantes recibiu a feira internacional Semana Verde de Galicia na súa edición número 40. 12/06/17

Dinópolis renovará sus instalaciones tras una inversión de 24 millones de euros. El Psoe reclama la severa sequía que afecta a toda la margen derecha del Ebro. La S.D. Huesca vende más de 1.000 entradas en 2 horas para el miércoles.

El presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, afronta este martes la moción de censura presentada por Podemos, el partido liderado por Pablo Iglesias, que tratará de defender que hay una alternativa al Ejecutivo del PP. El PSOE, que estará representado por su nuevo portavoz José Luis Ábalos, ya ha anunciado que se abstendrá.

Es el conductor que, presuntamente, atropelló a Alejandro. Un ciclista de 32 años. Ocurrió en la N-332, en Oliva, en Valencia. El detenido, que ha declarado ante el juez, se dio a la fuga. Unos agentes de la Guardia Civil le siguieron al ver que su coche estaba extrañamente abollado. Dio positivo en drogas. La víctima pertenecía a una conocida familia de ciclistas de la zona