Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El presidente Zapatero ha asegurado que la activista entró legalmente en España porque Haidar tiene una tarjeta de residencia que permite la entrada por motivos humanitarios.(11/12/09)

El A-400-M, la estrella de los aviones europeos de transporte militar, despega de la factoría de EADS CASA en Sevilla, donde se han ensamblado todas su piezas.

El Rey y los ministros de lndustria y Defensa lo han visto aterrizar.

Con este proyecto, la aeronáutica andaluza se consolida como una de las primeras de Europa: mil empleos directos y un nivel de facturación que alcanza los 1.400 millones de euros.

Otro de los implicados en el caso Marta del Castillo, en libertad: Samuel Benítez sale de la cárcel de Huelva.

El alcalde socialista de Estepona comparece de forma voluntaria en los Juzgados de Estepona.

La familia de la joven sevillana, indignada: Sólo Miguel Carcaño continúa en prisión.

Un libro sobre Lorca apunta la posibilidad de que sus restos fueran trasladados a un lugar desconocido por orden de Franco.

noticiasandalucia.tve@rtve.es (11/12/09)

La tranquil·litat i la bonança de temperatures s'acaben. A partir de demà, però sobretot diumenge i tota la setmana que ve tindrem: fred d'hivern.

Final de campanya per les consultes sobiranistes que aquest cap de setmana s'han de celebrar a 167 municipis catalans. L'acte central de cloenda es celebra, en aquests moments, a la plaça major de Vic. Joan Laporta, president del futbol club Barcelona, és qui encapçala l'acte. // El president José Luis Rodríguez Zapatero creu que les consultes sobiranistes no van enlloc. Zapatero també les ha desvinculat de la sentència del tribunal Constitucional sobre l'estatut. // Un espai fet a mida pels nens amb trastorns mentals. L'acaben d'estrenar a l'hospital Sant Joan de Deu a Barcelona. // Enterrar el diòxid de carboni perquè no acabi a l'atmosfera. És una de les mesures que vol engegar el govern espanyol per reduïr la contaminació i limitar l'escalfament del planeta. // El derbi Barça- Espanyol arriba amb bona sintonia entre els entrenadors, però no entre les directives que tornaran a no dinar plegades.