Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Cuatro de los cinco ocupantes de un vehículo, todos jóvenes, han muerto tras un colisión contra un camión de basura en Sabadell. El quinto viajero ha resultado herido de gravedad (19/12/09).

El parlamentario del Grupo Mixto Bartomeu Vicens ha anunciado que abandonará su escaño en el Parlament por recomendación de su abogado, según confirmaron fuentes del Pacto de Estabilidad del Gobierno balear. (19/12/09).

El Parlament ha aprovat per 67 vots a favor, 59 en contra i 5 abstencions, la iniciativa legislativa popular per prohibir les corrides de toros a Catalunya. // Els mossos intensifiquen els controls d'alcoholèmia i drogues als conductors durant les festes de nadal. // La cimera de copenhaguen acaba aquesta nit, i de moment els EUA i la Xina no aconsegueixen assolir un acord. // Dos persones sense sostre han mort aquesta setmana a Barcelona per les baixes temperatures. Els serveis d'emergència de l'Ajuntament sortiran aquesta nit per oferir alberg als indigents. // El Barça s'enfrontarà a l'Stuttgart als vuitens de final de la Lliga de Campions. Així ho ha volgut la mà inocent del sorteig que han fet avui a Suïssa, Emilio Butragueño. Ara mateix però Guardiola i els seus homes només pensen en guanyar la final del Mundialet per esdevenir els primers en guanyar 6 títols en un any.