Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

 

LA RIOJA CONTINAURÁ CONFINADA EN NAVIDAD SALVO VARIOS DIAS EN LOS QUE SE PODRÁN SALIR DE LA REGION PARA VISITAR A FAMILIARES. LOS DIAS 23, 26 Y 30 DE DICIEMBRE Y 2 DE ENERO. LAS REUNIONES SE RESTRINGEN A 10 PERSONAS Y EL TOQUE DE QUEDA SIGUE DE 11 DE LA NOCHE EXCEPTO NOCHEBUENA Y NOCHEVIEJA QUE SE AMPLIA HASTA LA 1 Y MEDIA PARA REGRESAR AL DOMICILIO. ADEMÁS DEL 23 AL 26 Y DEL 30 DICIEMBRE AL 2 DE ENERO LA HOSTELERIA CERRARÁ A LAS 8 DE LA TARDE.

- Maria Amengual és a l'Hospital de Son Espases per coneixer l'estat de la UCI.
- Avui sabrem a partir de quan es podrien produir les primeres vacunacions.
- Ha començat el cribatge a Sóller.
- Els distribuidors se senten abandonats.
- L'Ajuntament de Palma prohibeix assistir a la Cavalcada dels Reis.
- Recta final pels pressuposts de l'any que ve.
- Avui el Cardassar juga contra l'Atlètic de Madrid en partit de copa del rei.

-Continua la polémica por las cestas de Navidad para mayores.

-Desconfinamiento del centro de Purísima.

-Melilla, presente en la cumbre hispano-marroquí.

-En deportes; el Melilla Sport Capital Baloncesto se enfrenta al Ourense.

-Se encienden las luces de la Januká.

Preocupació per la tendència a l'alça dels indicadors de la COVID a Catalunya, avui la velocitat de transmissió ja és d'1'2, el risc de rebrot puja fins els 245 punts, els nous contagis en les darreres 24 hores superen els 2 mil i s'han notificat 62 defuncions. La Generalitat admet que caldrà modificar el pla de Nadal si continua la progressió ascendent de les dades. La tornada dels nens a l'escola després de festes s'ajornarà del divendres 8 de gener al dilluns 11 i les persones grans es faran PRC abans de sortir i tornar a la residència. Les sortides seran de com a mínim 3 díes i mantenint contacte amb una única bombolla de convivència. A la de Fiella de Tremp ja són 58 els ancians que han perdut la vida, 3 més en les darreres hores.

En Castilla-La Mancha el Boletín Oficial de la región publica este miércoles el decreto con las restricciones de cara a la Navidad para contener la propagación de infecciones causadas por el coronavirus. Estará en vigor desde el 23 de diciembre al 6 de enero, en los términos acordados por el Consejo Interterritorial de Salud.