Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

En este programa hablamos de una casa llena de solidaridad, en Valencia, donde desde hace muchos años se practica la solidaridad y la justicia social con los que mas lo necesitan de nuestro entorno, cerca de nosotros: La Asociación La Casa Grande. Formación, autoempleo, recogida de ropa, orientación, ayuda y apoyo familiar, mediación y un montón de servicios. Hablamos con Filo Zaragoza, trabajadora social de La Casa Grande.

www.lacasagrande.org (27-02-2011)

Creixen a Catalunya els delictes relacionats amb l'assetjament sexual de menors a Internet. La fiscalia anima a les families a véncer la por o la vengonya i a denunciar i combatre frontalment als que s'aprofiten de l'ingenuitat dels menors. L'informatiu ha seguit les passes d' un dels casos més greus: Un ciber-assetjador a qui la fiscalia demana 80 anys de presó.

Càrrrega d'emotivitat i de força simbólica en l'acte de restitució de les columnes que representen les quatre barres de Puig i Cadafalch. El monument que va fer retirar la dictadura de Primo de Rivera ha tornat a Montjuic i l'alcalde Hereu l'ha ofert com a lloc per celebrar.hi la Diada de Sant Jordi.

Els xinesos a catalunya multipliquen les activitats comercials, s'han convertit en un dels factors claus per a que no s'estanqui del tot l'activitat immobiliaria i fan que apareixin els primers experts en essesorar les inversions d'aquesta comunitat. L'informatiu explora com pensen, es mouen i inverteixen els xinesos a Catalunya.

El Barça torna a col.locar-se 7 punts per davant del Madrid desprès d'una treballada victòria a Mallorca. Amb un equip amb jugadors poc habituals, Messi, Villa i Pedro van resoldre l'onzena victòria dels de Guardiola fora de casa. El Madrid no va passar de l'empat a zero a A Corunya i Mourinho es va tornar a quexar del calendari.

O presidente da patronal galega,Antonio Fontenla,responde ás preguntas de Domingo González na "entrevista do domingo" de RNE-G. Fontenla cré que a decisión de inicia-los trámites para crear un banco propio é "a saída menos traumática" para Novacaixagalicia(27/02/11)

Será sobre todo en la madrugada del 6 al 7 de marzo, utilizando unas pegatinas que cubrirán unas 6mil señales. Las asociaciones de víctimas en carretera piden que se cumpla el límite de velocidad. La mitad de las sanciones de tráfico en España en los últimos 5 años fueron por exceso de velocidad.

Este año se ha multiplicado las solicitudes de terrazas por la ley Antitabaco. Muchos municipios y comunidades han flexibilizado normas y rebajado tasas para obtener ingresos y ayudar a los establecimientos hosteleros. (26/02/2011)