Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Baja el paro en la región un 8% en el segundo trimestre del año..... De abril a junio 10.200 personas han encontrado trabajo en nuestra comunidad... Son los datos de la Encuesta de Población Activa, publicados hoy ... Con esas cifras, en Extremadura hay cerca de 115 mil parados, un 2 % por ciento más que en el mismo periodo del año anterior... El paro ha bajado en 13 comunidades... La nuestra es la tercera región en la que más ha descendido el desempleo. (29/07/11)

Ja hi ha data per a les eleccions generals: el president del Govern central ha anunciat avui migdia que seran dia 20 de novembre.

El mes d'agost és a les Illes l'hora punta de l'activitat econòmica: la temporada està a la plena i, per mor d'això, els aeroports, el sector turístic i el conjunt de l'economia treballa a ple rendiment.

Demà és el segon aniversari de la mort, a mans d'ETA, dels guàrdies civils Diego Salvà i Carlos Sáenz de Tejada.

Baixa en 28.500 el nombre de persones desocupades durant el segon semestre de l'any, la comunitat on s'ha notat més.

L'Ajuntament d'Inca té pendents d'ingressar dos milions en imposts i taxes.

Els ajuntaments intenten evitar el 'botellón' i els actes incívics que sovintegen a les festes patronals canviant les revetlles per actes de menys reclam social.

Alfonso i Pablo Ruiz Mateos, fills del fundador de Nueva Rumasa, declaren per la querella interposada pel grup Miralles amb relació a la compravenda de l'Hotel Eurocalas, de Cales de Mallorca.

Demà comença la trentena edició de Copa del Rei de Vela a la badia de Palma. La competició tendrà lloc fins dissabte i el Rei no hi participarà.

Reacciones al anuncio del presidente del Gobierno que adelanta las próximas elecciones generales al 20 de noviembre. En Castilla y León el Partido Popular dice que era una noticia muy esperada e Izquierda Unida confía en que sirva para mejorar la situación por la que atraviesa el país.

Tráfico calcula que por las carreteras de Castilla y León pasarán más de un millón doscientos mil vehículos hasta las doce de la noche del domingo.

Dos personas han fallecido al caer la avioneta en la que viajaban en las proximidades del aeródromo segoviano de Marugán.

El Valladolid ha vuelto a los entrenamientos tras las minivacaciones de esta semana con un exceso de plantilla para la próxima temporada. (29/07/11)

Els partits catalans creuen que és bo que el president del govern espanyol s'hagi decidit a avançar les eleccions generals, que seran el pròxim 20 de novembre. Des de la Generalitat, la vicepresidenta Joana Ortega considera que fins i tot és una data massa llunyana per acabar amb la inestabilitat política actual que no ajuda a sentar les bases per sortir de la crisi econòmica. Precisament aquest divendres hem conegut les dades de l'EPA del segon trimestre, segons la qual a Catalunya s'ha reduit l'atur en 36.800 persones. La taxa d'aturats, però, continua sent més alta que la d'ara fa un any

En el segundo trimestre de este año el paro se redujo en Asturias en casi cuatro mil personas respecto a las que había al término del primer trimestre. Pero esa mejoría es insuficiente para compensar la pérdida anterior de empleo. Hay más parados que hace un año. Y el ex consejero del Medio Rural, Aurelio Martín, denuncia el retraso en la aprobación de ocho millones de euros destinados a desarrollo del campo asturiano, demora que puede suponer su pérdida definitiva. Cree injustificable la actitud de Elena Salgado con una comunidad que ha cumplido sus compromisos.

La EPA, Encuesta de Población Activa, del segundo trimestre recoge un descenso en el desempleo de 1.900 personas en Navarra con una tasa de paro del 12,8 por ciento , ocho puntos por debajo de la media nacional.Las acciones de Banca Cívica se recuperan algo más del cuatro por ciento después de perder ocho puntos en la sesión del miércoles.Osasuna gana con un golazo de Nekounam a la Lazio en Roma.Y Miguel Indurain vuelve a subir al Tourrmalet en bicicleta, veinte años después de su primera triunfo en el Tour de Francia.

Ja hi ha data per a les eleccions generals: el president del Govern central ha

anunciat avui migdia que seran dia 20 de novembre.

El mes d'agost és a les Illes l'hora punta de l'activitat econòmica: la temporada

està a la plena i, per mor d'això, els aeroports, el sector turístic i el conjunt de

l'economia treballa a ple rendiment.

Demà és el segon aniversari de la mort, a mans d'ETA, dels guàrdies civils Diego

Salvà i Carlos Sáenz de Tejada.

Baixa en 28.500 el nombre de persones desocupades durant el segon semestre de l'any,

la comunitat on s'ha notat més.

L'Ajuntament d'Inca té pendents d'ingressar dos milions en imposts i taxes.

Els ajuntaments intenten evitar el 'botellón' i els actes incívics que sovintegen a

les festes patronals canviant les revetlles per actes de menys reclam social.

Alfonso i Pablo Ruiz Mateos, fills del fundador de Nueva Rumasa, declaren per la

querella interposada pel grup Miralles amb relació a la compravenda de l'Hotel

Eurocalas, de Cales de Mallorca.

Demà comença la trentena edició de Copa del Rei de Vela a la badia de Palma. La

competició tendrà lloc fins dissabte i el Rei no hi participarà.

L'anunci el feia a la roda de premsa posterior a l'últim consell de ministres del curs polític. El president Zapatero avança les eleccions al 20 de novembre perquè el nou executiu pugui començar a treballar al gener./Pel president del Partit Popular, Mariano Rajoy, la convocatòria d'eleccions és el que la majoria dels espanyols desitjaven./36.800 persones han trobat feina en els darrers 3 mesos a Catalunya. El total d'aturats queda, així, una mica per sobre del 690mil i ens deixa una taxa de desocupació del 18%./En aquesta bugaderia industrial de Cambrils cada dia d'estiu netegen i planxen 20 tones de roba. Ofereixen servei a una quarentena d'hotels de la Costa Daurada que comencen a obrir per Setmana Santa i tanquen a finals de setembre./La inflació interanual ha tornat a baixar per tercer mes consecutiu al juliol./El que sí ha pujat ha estat l'Euríbor, que tanca el juliol al 2, 183%, el màxim desde gener del 2009./No és l'única mala notícia del dia. L'agència de qualificació Moody's ha rebaixat un graó la qualificació del deute de Catalunya. Diu que s'ha deteriorat la seva situació fiscal i econòmica./El fiscal demana presó provisional per a 3 dels 4 inspectors condemants pel cas Hisenda. Per a Josep Lluís Núñez i el seu fill en canvi sol.licita que es presentin cada quinze dies davant el jutge i que entreguin el passaport./Pendents d'una operació policial al centre de Barcelona. Els Mossos intenten detenir una persona que aquest migdia ha disparat des d'una finca del carrer Diagonal amb València./L'operació sortida per les vacances d'agost arrenca aquest migdia. La previsió és que mig milió de vehicles surtin, entre avui i demà, de l'àrea metropolitana de Barcelona. Un cop més, es preveu que les carreteres que van a les platges concentrin els problemes, sobretot, l'AP7./Un estudi de l'Hospital Clínic de Barcelona ha conclòs que el 45% dels pacients amb transtorns de la conducta durant el son tindran parkinson... Aquest descobriment permetrà la creació de medicaments neuroprotectors destinats a evitar la progressió de la malaltia abans que es manifesti./El Barça prepara a Washington el primer amistòs de la gira americana contra el Manchester United. Tot i que només fa 10 dies que entrenen, els blaugrana volen tornar a guanyar el seu rival a la final de la Champions a Wembley. Mentrestant, Rosell signa un acord amb la fundació de Bill Gates./L'Espanyol, tot i estar en pretemporada, Pochettino ha fet entrenar els seus jugadors a porta tancada./

L'entrenador del Reial Madrid Jose Mourinho ha anat aquest matí a declarar la seu de la UEFA a Nyon. El portuguès vol que li rebaixin la sanció de 5 partits que li van imposar per acusar els àrbitres d'afavorir el Barça./ Erika Villaécija ha estat eliminada a les sèries dels 800 metres lliure./Joventut de Badalona ha presentat aquest matí el seu nou sponsor: FIATC Assegurances./el cantant i saxofonista Maceo Parker que, anit, va donar el tret de sortida del Festival "Mas i Mas" al Palau de la Música

Operación salida de agosto, con buen tiempo. // Desciende el paro en Galicia en el segundo trimestre, pero los datos son peores que los del año pasado. // Por primera vez, los gallegos vivimos más en pisos que en viviendas unifamiliares. // La Xunta pide apoyos del Gobierno central y los grupos de la oposición para paliar la crisis de los astilleros. // Gaspar Zarrías desmiente las cuentas de las deudas del Estado con Galicia que hace la Xunta. 29/07/11

Cielos poco nubosos o despejados en general, con alternancia de nubes y claros en el litoral norte y con intervalos de nubes altas por la tarde. Bancos de niebla matinales en el interior. Temperaturas mínimas sin cambios y máximas en ligero ascenso. 29/07/11