Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

O SERGAS pecha 700 camas no verán nos hospitais públicos galegos. Menos accidentes en xullo que en 2010. A oposición acusa á Xunta de abandonar a disciplina urbanística. Falamos co coordinador dos libreiros na inauguración da Feira do libro da Coruña.

(01/08/11

Les organitzacions agràries valoren ja en 10 milions les pèrdues provocades en vinyes, oliveres i ametllers, per la pedregada caiguda a Requena / Esta vesprada seràn soterrades les restes de l'home de 50 anys que va morir, passat dissabte, a Rafelbunyol durant les festes de bous al carrer / ESPORTS: Setmana decissiva per al futur de Mata. El València vol que es quede, el jugador manté silenci i tot indica que l'Arsenal farà una oferta en els pròxims díes.

Las organizaciones agrarias valoran ya en 10 millones las pérdidas provocadas en viñedos, olivos y almendros, por la granizada caída en Requena / Esta tarde serán enterrados los restos del hombre de 50 años que murió el sábado en Rafelbunyol durante las fiestas de Bous al carrer / DEPORTES: Semana decisiva para el futuro de Mata. El Valencia quiere que se quede, el jugador mantiene silencio y todo indica que el Arsenal hará una oferta en los próximos días.

La "Operación Diploma" que investiga una presunta trama de falsificación de títulos de FP en un I.E.S. de Telde, Gran Canaria, continúa abierta y la Guardia civil no descarta más detenciones. Las 20 personas detenidas el fin de semana han quedado en libertad con cargos.

El presidente Griñán sigue apostando por elecciones separadas de las generales. Recuerda que tiene margen legal hasta el 5 de mayo. El PP dice que urge un cambio en Andalucía. Buenas expectativas para el sector turístico, en agosto, en Andalucía. Esta tarde, entierro de los tres fallecidos, en accidente de tráfico, en Los Palacios (Sevilla). Sin rastro de la joven de Getafe desaparecida. Un amigo está detenido en Málaga. Comienza los cursos de formación de antiguos trabajadores de Santana Motor de Linares(Jaén). La Junta quiere que todos los afectados por la crisis del pepino cobren las indemnizaciones en este mes. En un año podría abrir el Centro Comercial Nevada de Armilla (Granada). Unos 130 mil musulmanes celebran la fiesta del Ramadán en Andalucía. Esta tarde, presentación oficial de Santi Cazorla como jugador del Málaga. Hoy comienzan - en Huelva- las Fiestas Colombinas.

Reacción de los grupos parlamentarios tras la reunión del CPFF. Comparecencias extraordinarias de los conselleiros de Infraestructuras e Industria (Crónica de Galicia, 30/07/11)

A Secretaria de Estado de Igualdade espera aprobar varios temas claves do seu departamento antes de que acabe a lexislatura. Avisa do perigo dun triunfo do PP para as politicas de igualdade. 31.07.11

S'acaba avui el període voluntari per a que els empresaris contractin als treballadors que tenen en situació irregular. Al final dels tres mesos del termini per legalitzar als més de 4 milions de treballadors "en negre" que hi ha al pais la patronal Foment del Treball ha assegurat a l'Informatiu, que el balanç es força negatiu./Al dia desprès de la tempesta d'estiu.... que va enfosquir la tarda a gairebé tot Catalunya, el rastre dels aiguats i les ventades és encara evident en algunes platges i espais urbans. Tots els serveis, però, van quedar restablerts ahir mateix./S'acaba el juliol més irregular dels últims anys i un dels més plujosos. Empresaris del sector hostaler s'exclamen que el mal temps els ha fet baixar el volum de negoci de forma significativa./El Barça ha perdut el primer partit de la gira americana contra el Manchester United per 2 a 1. Thiago ha tornat a marcar un gran gol, però dues errades defensives dels homes de Guardiola han permès als anglesos gaudir d'una petita revenja de la final de la Champions. Més de 80.000 espectadors han omplert el FEDEX Field de Washington./Aquest cap de setmana que, per a moltes famílies significa l'inici de vacances... per els que les han fet el mes de juliol vol dir que han de tornar a les rutines. Dilluns els tocará re-incorporar-se a la feina.. i això es porta de forma diferent cas a cas./Un enfrontament a mort entre els explotadors de la fusta i les comunitats indígenes i amb els assassinats d'ecologistes que denuncieven la situació, a l'estat de Parà, al Brasil. El resultat de tot això és el documental "Les veus que no s'escolten", una afilada denúncia del que está passant en algunes regions de l'Amazones./Segons un informe de l'associació d'empreses de control de plagues la presència de les conegudes com a "xinxes de llit" ha augmentat d'un 25% en els darrers 3 anys. Avui us expliquem un innovador sistema per detectar-les, amb gossos ensinistrats./De la seva banda, el Reial Madrid ha arribat aquest migdia a la Xina./El proper mundial de futbol es disputarà a Rio de Janeiro l'any 2014. Allà precisament s'ha fet el sorteig per configurar els grups que disputaran la classificació per aquest mundial./S'han acabat els campionats del món de natació de Xangai./El barceloní Marcel Granollers ha guanyat el títol en superar a la final el madrileny Fernando Verdasco en tres sets./

Els millors xefs del món acompanyen Ferran Adrià en l'ultim dia del Bulli i en destaquen l'explosió de creativitat que ha suposat la cuina del restaurant de Cala Montjoi./Els bombers continuen encara remullant la nau de les caves Codorniu que s'ha incendiat aquesta matinada. No hi ha hagut ferits, però les destrosses són importants ja que ha cedit una part del sostre de la nau cremada./L'accident d'un camió trailer frigorífic al Vendrell ha obligat a tallar parcialment l'autopista AP-7 en direcció Barcelona. El sinistre ha provocat una de les poques retencions que hi ha hagut en aquest dia clau, d'operació sortida per les vacances d'agost./El Barça juga aquesta matinada el primer amistós de la gira americana contra el Manchester United en la reedició de la final de la Champions a Wembley./Principi d'acord en la multinacional Alstom després que l'empresa hagi pactat amb els sindicats rebaixar l'Expedient de Regulació d'Ocupació de 390 a 200 treballadors./ El Consell de Seguretat Nuclear ha donat llum verda perquè es renovi 10 anys més el contracte d'explotació de la central nuclear d'Ascó./L'ocupació el mes d'agost será molt alta a la costa Brava i a la Costa Daurada. I també al Pirineu arribará al 90 per cent en alguns dies claus. /A l'estiu l'oferta de les estacions inclou tota mena d'activitats a l'aire lliure i sobre tot el plaer d'estar en contacte amb la natura./La selecció espanyola sub19 jugarà dilluns contra la República Txeca la final del Campionat d'Europa

* La presidenta del Cabildo de La Palma, Guadalupe González Taño, en Canarias Mediodia de Radio Nacional de España. Turismo, desarrollo económico, sostenibilidad, agricultura, son algunos de los asuntos que tratamos en una larga entrevista con la máxima representante de la Isla.

* Narvay Quintero, senador por la Isla de El Hierro, nos comenta qué supone que el aeropuerto de la Isla puedad operar las 24 horas.

* Por segundo año consecutivo se celebra el festival de películas grabadas con teléfonos móviles www.Movilfestenerife.com.

* Nos preparamos para la Traída del Agua en Lomo Magullo, en Gran Canaria... 01/08/2011

Cuarenta ambulatorios catalanes cierran a partir de este lunes sus puertas y las mantendrán cerradas durante el mes de agosto. Además, otros 50 centros tendrán restricciones horarias y eliminarán sus servicios nocturnos de urgencia o contarán tan solo con un médico a domicilio por la noche.

Este es el resultado de los últimos recortes económicos llevados a cabo en la Generalitat que, a pese a la preocupación de los catalanes, afirma que el cierre de los ambulatorios es temporal y que todo volverá a la normalidad en septiembre.

- Canarias es la comunidad autónoma con mayor gasto turístico acumulado en los primeros seis meses del año.

- Una sentencia ha declarado inocente al único detenido que hubo en los altercados que se produjeron el pasado mese de julio durante el desalojo de la acamapada de indignados en el Parque San Telmo de la capital grancanaria.

- La Asociación de empresas de gestión de aguas de Canarias ha advertido que la reducción de subvenciones por parte del estado a las desaladoras podrían incrementar el precio del agua.

- Ya se conocen todos los detalles de la 28º edición del Festival de Música de Canarias.

- En Deportes: Javier Portillo se ha convertido el fichaje estrella de la UD Las Palmas. 01/08/11