Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

EL CCN ha roto sus acuerdos con CC en la Gomera, al considerar que se han incumplido los acuerdos electorales.

Ambas formaciones aseguran que esta ruptura se reduce sólo al ámbito de la isla colombina.

Llegar a dominar la guitarra clásica requiere de buenos maestros. En Coria, Extremadura, los alumnnos españoles más destacados aprenden de los mejores guitarristas.

Cada año, cientos de cetáceos, de tortugas aparecen en nuestras costas. Saber actuar a tiempo es clave para poder salvarles la vida. En Asturias, estos días, dan clases para aprender a hacerlo.

En Macael, Almería, una de las plazas del pueblo ha quedado embargada por orden de un juez. La razón, la deuda que el ayuntamiento mantiene con una constructora desde hace años.

El desierto más grande de España ha duplicado este año el número de visitantes gracias a actividades que van desde sobrevolar su amplia extensión, hasta participar en un safari.

Les organitzacions económiques més influents del món, el G7, el g-20 i el Fons Monetari Internacional busquen avui respostes fermes i unitàries a la crisi de pànic dels mercats internacionals. La rebaixa en la qualificació del deute dels Estats Units va ser lùltim esglaò en l'escalada del pànic tot i que la mateixa agencia qualificadora, considera que no ha de tenir un gran impacte en les borses les properes hores./Veins i comerciants del barri de Santa Caterina , a Barcelona, denuncien l'augment de la delinquencia al carrer i també a comerços i domicilis particulars. Reclamen més presència policial per vetllar tant pels veins com pels turistes que omplen aquests dies els carrers del districte./La prematura desaparició d'artistes joves i consagrats multiplica les vendes i descàrregues a internet dels seus gran éxits. L'ultim cas, el de la cantant britànica Amy Winhouse que torna a ocupar el numero 1 de les llistes amb l'històric Back to black./El Barça ha aterrat aquest migdia a Barcelona després de tancar la gira norTamericana anit a Dallas amb una victòria per 2 a 0 davant l'Amèrica./El Barça ja és a Barcelona L'equip torna a la feina demà per preparar la Supercopa davant el Madrid de Mèxic. Els blaugranes tornaran demà a la feina per preparar l'anada de la Supercopa de diumenge vinent contra el Reial Madrid.

Miles de 'indignados' del Movimiento 15M han 'reconquistado' este viernes por la noche la Puerta del Sol después de la manifestación que ha recorrido el centro de Madrid desde la estación de Atocha pasando por el Ministerio del Interior, frente al que han protestado por la carga policial que el jueves por la noche dejó 20 heridos, siete de ellos agentes, y cuatro detenidos.

La tempesta financera que no s'atura obliga Brusseles a assegurar que Espanya i Itàlia no necessiten cap rescat. Duran i Lleida s'uneix a la tesi del PP que Zapatero NO afronta la situació i demana que les eleccions encara s'anticipin més./Despres de la càrrega policial d'ahir a Madrid que va causar una vintena de ferits, el moviment del 15 M ha convocat una marxa aquest vespre a la capital d'Espanya. A Barcelona els indignats fan una assamblea per solidaritzar-se amb els companys de Madrid./Un estudi médic conclou que desplaçar-se en bicicleta redueix les posibilitats de patir càncer i malalties cardiovasculars. El treball calcula que a Barcelona el bicing salva 12 vides l'any./L'Arsenal rebutja l'última oferta del Barça pel fitxatge de Cesc Fàbregas. El català però, no ha viatjat amb els "gunners" per jugar un amistós contra el Benfica portugués; i Barça i Arsenal es reuneixen aquesta tarda a Londres per acostar posicions.

Se han localizado explosivos en Francia que supuestamente pertenecen a ETA, según ha sabido TVE. Los han localizado esta tarde un buscador de setas en un bosque al sur del país.

Se trata de dos bidones que contenían placas, documentación, explosivos y varios detonadores.