Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

L'economia espanyola continua caient. En el primer trimestre de l'any va perdre un 0,5 per cent, el que implica un descens del 2 per cent en l'últim any. Ja fa 7 trimestres que cau. ...Malgrat tot, baixa tres dècimes menys que el mateix periode del 2012, una xifra motivada per la fortalesa de les exportacions, que compensen la caiguda del consum intern: al març els comerços van vendre un 11 per cent menys.

145 detinguts per haver estafat prop de 8 milions d'euros. A més, ha ha 245 imputats més. Creaven empreses de serveis per fer contractes a falsos treballadors que després els permetien cobrar l'atur.

Arranca la Barcelona Bridal Week, la fira més important del sector nupcial a tot l'estat. Una indústria que dóna feina a 13 mil persones i mou uns 5 mil milions d'euros l'any. Espanya és el segon país que més vestits de nuvia exporta, nomès superat per la Xina.

Les pluges dels últims dies fan que augmentin en un 5 per cent les reserves d'aigua als embassaments catalans. L'episodi de precipitacions continuades ja s'ha acabat i a partir d'ara tindrem un temps més primaveral.

El Barça s'enfronta demà al Bayern de Munic amb la missió de remuntar el 4-0 del partit d'anada. L'equip alemany ja és a Barcelona, i no les té totes per passar a la final. Avui és el torn del Reial Madrid, que també ha de remuntar un 4-1 en contra davant del Borussia Dortmund.

Inestabilidad con nubes y chubascos. Poco queda del sol y los 30 grados de la semana pasada. Ha vuelto la lluvia y las máximas se quedan en 16 grados. Mañana subirán hasta rozar los 20. Nos lo amplía Ana de Roque.

Conciliar salud y economía en el sector del tabaco. Es lo que ha defendido hoy en Bruselas en presidente Monago, con la propuesta extremeña para modificar la directiva de 1991 sobre este cultivo. La norma pretende cubrir el 75 por ciento de las cajetillas con advertencias. Hasta ahora éstas sólo ocupan el 40 por ciento... Continuidad para el plan para contratar a parados de larga duración. Entre las novedades introducidas, que se podrán acoger mayores de 45 años. Los contratos deben tener una duración de seis meses o un año. Las empresas pueden recibir ayudas entre tres mil y seis mil euros... El PP regional denunciará ante el servicio estatal publico de empleo al alcalde y a la teniente de alcalde de Valencia del Ventoso. Los populares aseguran que la número dos del ayuntamiento utiliza materiales y trabajadores del Aepsa para la construcción de su vivienda particular... Más de dos mil litros de leche han entrado en el Banco de alimentos de Badajoz. Una donación ciudadana a través de la Sociedad Económica de Amigos del país y en la que colabora El Corte Inglés. El banco de alimentos los repartira entre las 30.000 personas a las que les prestan ayuda.

PSE y PP están dispuestos a aceptar la propuesta del lehendakari y negociar un pacto de estabilidad para Euskadi aunque ponen sus condiciones.// El Gobierno vasco esperará a que sea firme la sentencia del Constitucional que decide mantener la suspensión de la paga extra de los funcionarios vascos para reclamar las cantidades a los eventuales que ya han acabado su contrato con la administración vasca.// Este mismo viernes arraca el manomanista en Legazpi con el duelo entre Iker Arretxe y Barriola. 18 pelotaris aspiran a la txapela que defenderá Aimar Olaizola.(30/04/13)

UPN y PSN celebran la reunión que pidió Barcina a Jiménez la semana pasada. La mesa por el empleo se reúne por primera vez bajo la presidencia de Lizarbe. Un desprendimiento junto a los túneles de Belate tendrá la carretera nacional cortada durante 2 meses. Osasuna jugará ante el Valencia con bajas importantes. - 30/04/13

Mañana miércoles, en Asturias, muy nuboso con precipitaciones débiles y moderadas,más intensas durante la primera mitad del día. La cota de nieve sube de 1.000 a 1.300 metros. Temperaturas máximas en ligero ascenso y las mínimas sin cambios, y el viento soplará de dirección variable, flojo, fijándose de componente norte durante el día.

O nordés segue a deixarnos fríos un día máis. Os termómetros semella que se resisten a subir e as máximas hoxe quedarán por baixo dos quince graos na maior parte de Galicia. 30/04/13

El Gobierno asturiano no aplicará el anunciado ahorro estival a costa de los salarios de los profesores, según ha adelantado el portavoz del gobierno asturiano tras la reunión semanal del Ejecutivo.

El Tribunal Superior de Justicia de Asturias ha decidido abrir una pieza separada por prevaricación contra Francisco González, exalcalde de Cudillero y actual diputado regional.

El president del Govern anuncia al Parlament que l'executiu prepara un pla d'ocupació que consensuarà amb els agents socials.

La temporada turística comença demà amb bones perspectives. A Mallorca l'ocupació del mes de maig superarà el 70 per cent, i la resta d'illes aprofiten el turisme de congressos durants els primers dies del mes.

El port de Maó ja nota les conseqüències del retard del dragatge. El creuer Saga Shappire ha hagut de fondejar avui a cala Figuera, perquè el calat, de 8 metres i mig, és més fondo que el del port.

El PP ja nota la minoria a l'ajuntament de Vila. Avui l'equip de govern ha perdut la primera votació i s'ha vist obligat a acceptar una moció d'urgència i pactar noves normes per a la comissió que investiga les factures irregulars.

Obert el judici oral contra la cantant de Mecano, Ana Torroja. La Fiscalia demana un any i mig de presó, i l'advocacia de l'Estat més de tres per un presumpte delicte de frau fiscal.

Els jugadors del Mallorca encara veuen possible aconseguir la salvació, que ara queda a tres punts després de l'empat ahir del Deportivo de la Corunya. La victòria diumenge, davant el Llevant és això sí, una obligació.

A siniestralidade nas estradas galegas diminui nun 43% nos últimos anos. Faise pública a sentenza sobre o accidente laboral que custou a vida, hai case oito anos, a 4 traballadores en Navantia-Ferrol // O Deportivo logrou un punto valioso no campo do Betis, que aspira a competicions europeas. 30/04/13

Guillem Mesquida, líder de Son and The Holy Ghosts. El president del Govern, José Ramón Bauzá, ha anunciat un Pla d'Ocupació. El Govern traspassarà les competències de promoció turística als Consells insulars. El Consell de Formentera demana que les compentències arribin ben dotades econòmicament. Entrevista amb Alejandra Ferrer, consellera de Turisme de Formentera. Protesta de la Plataforma de Jubilats de Mallorca. Declaracions de Jaume Bonet, portaveu de la Plataforma. Julio Martínez, portaveu de l'Ajuntament de Palma i Aina Calvo, del PSOE, parlen de la liquidació dels comptes de 2012. Esperança Crespí, regidora de Comerç i Treball de Palma, explica el funcionament del PalmaActiva. Alejandro Sáez director d'ASIMA explica el pla de prevenció del Polígon de Can Valero. Avui fa 150 anys dels fars de Formentor i de Ciutadella. Demà s'inaugura la Setmana Náutica de Palma.