Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

-ASAMBLEA UER. Las principales radios europeas se reúnen hoy y mañana en Tenerife en la Asamblea de la UER.

-CONSTITUCIONAL. Una sentencia del TC sobre un recurso del gobierno canario de 2008 rechaza que la comunidad autónoma canaria pueda vetar unos presupuestos estatales. Escuchamos la opinión del ministro de Industria, Energía y Turismo José Manuel Soria y del portavoz del ejecutivo autonómico Martín Marrero.

-DESAHUCIOS. El Consejo de Gobierno da el primer paso para fijar el articulado inicial de los cambios anunciados en la ley que regula la Vivienda en las islas.

-HOTEL OASIS. La cadena RIU responde a la decisión del Cabildo de Gran Canaria de empezar el expediente para declarar BIC la zona en la que está el Hotel Oasis Maspalomas. Decide reabrir el hotel en las condiciones en que está, rebajando una estrella y retira además la inversión de 43 millones de euros prevista.

Y MUCHOS MÁS ASUNTOS DE LA ACTUALIDAD DE TODAS LAS ISLAS, EN NUESTRA EDICIÓN DE HOY. 02/05/2013

Silvia Montejano, de Comissions Obreres, entrevistada avui. Manifestacions sindicals en motiu del Dia del Treballador. Declaracions de Katiana Vicens, de CC.OO; Lorenzo Bravo, d'UGT, i Gabriel Caldentey, de l'Stei. Entrevista amb Pere Salvà, catedràtic de Geografia Humana. El GOB opina sobre l'arxiu de les diligències de la Fiscalia sobre el dragatge del Port de Maó. Estudi de drogues i consum d'estupefaents del Consell d'Eivissa. Fira Nàutica de Palma. Premi Contesporles per a Julià Picornell. Premis Serra d'Or.

Los aragoneses han salido hoy a las calles en este 1 de mayo marcado por el desempleo, covocados por los sindicatos con el lema "Lucha por tus derechos". Ha habido manifestaciones en Zaragoza, Huesca, Teruel, Tarazona y Andorra.El Gobierno de Aragón derivará pacientes a clínicas privadas para disminuir las listas de espera. El Gobierno de Aragón derivará pacientes a clínicas privadas para disminuir las listas de espera. El lunesla próxima semana Crónica de Aragón 1/05/13

Sindicatos e integrantes de la Marcha contra el Paro, la Precariedad en los recortes han coincidido hoy en Murcia, Día del Trabajador, en la manifestación del 1º de Mayo. En Cartagena también ha habido protesta. Todos coinciden en pedir medidas para reducir la tasa de desempleo en la región que supera el 30 por ciento. Hoy, en la primera parte de Crónica de Murcia, conversamos y escuchamos al grupo STOLEN. 01/05/2013.

Más de 300 personas secundan la manifestación del primero de mayo. Los sindicatos lamentan la baja participación que registra siempre este tipo de movilizaciones en Ceuta.

Miles de personas participan en Santander en la manifestación del 1 de Mayo. Los hosteleres no tienen buenas previsiones para el Puente de mayo. la estación de esqui cierra este domingo. El campanu cántabro fue pescado está mañana en el Rio Pas.

Milleiros de persoas saíron á rúa en Galicia no Día do Traballo pra protestar contra o paro e os recortes. As principais sindicais volveron marchar por separado. UGT e CCOO celebraron a manifestación central na Coruña. A CIG, en Vigo.

Reaccións ante á posibilidade de que a petroleira mexicana Pemex entre de forma inminente no accionariado do estaleiro vigués de Barreras.

-DÍA TRABAJO. Primero de Mayo en Canarias. Al rechazo a la política socioeconómica del ejecutivo estatal se suma el anuncio de huelga por la gestión autonómica en materia de paro.

-ANÁLISIS SECTORES. Construcción, Industria, Agricultura y Turismo. ¿Qué diagnóstico del mercado de trabajo y cómo generar empleo en cada sector hacen desde las patronales?. 01/05/2013

Protestes contra l'atur i l'austeritat sota el lema: "S'ho volen carregar tot": El dia del treball arriba en el pitjor escenari possible: mai fins ara hi havia hagut tanta gent a l'atur... A Catalunya n'hi ha tres vegades més que fa 6 anys i un de cada 4 catalans que busca feina NO en troba./Ambient festiu amb les reivindicacions d'aquest priemr de maig./Els partits que han participat a la manifestació de l'1 de maig exigeixen un canvi en les polítiques econòmiques del govern central i de la Generalitat./Són els germans Roca, que avui tornen a ser a la cuina... El Joan als fogons.... El Josep al celler... i el Jordi a l'obrador de les postres. Els germans Roca no es cansen de dir que el secret del seu èxit és el treball en equip./A Alcarràs continuen commocionats per la mort ahir d'un home i una dona a mans, presumptament, del marit d'ella, en el que sembla un nou cas de violència masclista./Ja fa 5 mesos que al campus de la UPC a Castelldefels forma controladors aeris perquè puguin treballar arreu del món./Els cavalls de La Carmaga francesa s'utilizen, també, al Parc Natural del Delta de l'Ebre. L'entitat Seo-Birdlife i la Fundació Catalunya-La Pedrera han introduit un animal d'aquesta raça en una finca on es cultiva arròs ecològic. I estan molt contents amb el resultat./Segona jornada de la pasarel·la Gaudí Núvies...És la desfilada on els dissenyadors ensenyen les seves propostes en moda nupcial i que se celebra a la Fira de Barcelona./El Barça ja va remuntar un 2 a 0 davant del Milan als vuitens de final, però avui al Camp Nou el repte capgirar el 4 a 0 de Munic. Cap equip ha aconseguit remuntar mai aquest resultat a la champions, però el Barça mirarà d'aconseguir-ho./5 mil aficionats del Bayern viuran aquest partit des de Barcelona...Aquest matí ja n'hem trobat uns quants al centre de Barcelona./Qui és classifiqui aquesta nit, es trobarà al Borussia de Dortmund a la final de Londres./Avui, però, a mes de l'elimininació, qui és en boca de tothom és José Mourinho./I avui acabem amb Marià Fortuny, un dels pintors més destacats del segle dinou....Reus, la ciutat on va néixer, commemora aquest any el 175 aniversari del seu naixement.... Per això ha reunit prop d'una cinquantena d'obres de l'artista i n'ha fet una exposició única./

  • MANIFESTACIONS 1 DE MAIG Protestes contra l'atur i l'austeritat sota el lema: "S'ho volen carregar tot"
  • LLIGA DE CAMPIONS El Barça busca remuntar el 4-0 de l'anada amb el Bayern
  • LLIGA DE CAMPIONS El Reial Madrid fora de la final, Mourinho prepara la sortida
  • Els Roca tornen a la cuina NO HI HA TAULA FINS D'AQUÍ 7 MESOS
  • Cas de violència domèstica DEMÀ JORNADA DE DOL ALCARRÀS
  • El cavall de La Camarga PROJECTE EXPERIMENTAL A AMPOSTA