Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
  • El Comité Federal del PSOE apura el tram final de la reunió intentant tencar un dificil acord per encaixar la relació entre socialistes espanyols i catalans. Les reticències de molts barons socialistes no han possibilitat per ara l'acord que permetria, entre altres questions, el vot diferenciat del PSC. Rubalcaba no s'hi ha referit directement i ha adressat les critiques més dures al PP pel Cas Barcenes i ha insinuat , fins i tot, la possibilitat d'una moció de censura
  • A punt de cumplir-se un any dels incendis de l'Empordà, del juliol de 2012, alguns dels afectats pel sinistre fan balanç i expliquen les dificultats per remuntar les pèrdues i recuperar la normalitat. Critiquen la lentitud dels ajuts promesos i la manca de millora en algunes vies de comunicació que van quedar afectades
  • Embarcacions clàssiques i amb molta història participen a Barcelona a la desena edició de la regata Puig Vela Clàssica. Alguns dels vaixells que naveguen per aigües mediterrànies per primer cop estan relacionats amb la vida de celebritats com el president nord-americà John Kennedy, Marilyn Monroe, la princessa Grace de Monaco o el Príncep Rainier.
  • Arrenca la catorzena etapa al Tour de França amb Contador a només 2 minuts i 45 segons del líder, Chris Froome. Alejandro Valverde, que va patir una punxada ahir, es queda gairebé sense opcions de pujar al podi.
  • Des de Convergència i Unió, els seus dirigents veuen positiu per Catalunya que el PSC pugui tenir veu pròpia. De no ser així consideren que el PSOE té una actitud d'ingerència similar a la del PP./També Iniciativa reclama al PSC que mantingui l'autonomia repspecte al PSOE. I els retreuen que com a força que es defineix com a federalista no es pronunciin a favor del dret a decidir. Des d'Iniciativa diuen que el PSC ha d'acabar amb l'ambiguietat com a partit./El jutjat d'instrucció número 14 de Barcelona ha obligat a la revista El Triangle a retirar del seu web la conversa completa./A Catalunya és ben obert el debat sobre l'us de pilotes de goma en els aldarulls que hi ha en algunes manifestacions arran del cas d'Ester Quintana. El programa "Aquí Parlem" d'avui tracta aquesta questió./ Aquest és el tap que s'ha produit a l"encierro" d'avui, a l'entrada de la plaça de toros de Pamplona. Hi ha un corredor de 19 anys ferit molt greu per esclafament./ El temps plenament d'estiu pot comportar tempestes intenses i aquesta és l'alerta que es manté a nombroses comarques de Catalunya, amb atenció especial al Pirineu i pre-pirineu.
  • Leo Messi ha arribat aquesta nit a Barcelona acompanyat de Cesc Fàgregas i Pinto. L'argentí dóna per acabades així unes vacances que han estat marcades pels seus deutes amb Hisenda i les poques jornades de descans entre amistós i amistós./ I aquest migdia el Reial Madrid ha presentat Asier Illarramendi./ Al Tour de França,l'etapa d'ahir va donar un nou gir a la carrera. / Al Gran Premi d'Alemanya està sent molt accidentat. Si ahir va ser Jorge Lorenzo qui va donar l'ensurt del dia, aquest matí ha estat Dani Pedrosa qui ha caigut als entrenaments lliures. El català té un traumatisme cranioencefàlic i un cop fort entre el coll i la clavícula./ Divendres arrenquen els Mundials de Natació, que podreu seguir en directe a TVE. Els esportistes afronten ja els darrers dies d'entrenaments i Erika Villaécija es prepara per a una competició que afronta amb ambició. La barcelonina disputarà el segon mundial a casa, ara més madura que fa deu anys i espera poder pujar al podi./ Atenció aaquesta cara nova del món de les models perqué segurament la veurem moltes més vegades
  • Informativo territorial de Murcia 2 con la actualidad del dia.(12/07/2013).

    Cinco hermanas se han encontrado esta mañana por primera vez, después de que dos de ellas, mellizas dadas en su día en adopción, encargaran a unos detectives su búsqueda para poderlas conocer.

    Los precios subieron dos décimas en la Región de Murcia durante el mes de Junio, y una décima como media de todo el país.

    La ocupación turística en el mes de Junio fue del 61%.

    Informativo territoInformativo territorial de Murcia con la actualidad del dia.(12/07/2013).

    Cinco hermanas se han encontrado esta mañana por primera vez, después de que dos de ellas, mellizas dadas en su día en adopción, encargaran a unos detectives su búsqueda para poderlas conocer.

    Los precios subieron dos décimas en la Región de Murcia durante el mes de Junio, y una décima como media de todo el país.

    La ocupación turística en el mes de Junio fue del 61%.

    Cuarto de Cultura 13-7-13

    Cuarto de Cultura 13-7-13

    Nuestra "Cultura general" se dedica al Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro. Hablamos con su directora; Natalia Menéndez y con la Compañia Factoría Teatro. Cerramos con los versos de Chía Giráldez.

    Cuatro corredores han sido hospitalizados como consecuencia de distintos traumatismos sufridos en el séptimo encierro de los sanfermines, corridos con toros de la ganadería de Fuente Ymbro, según el primer parte provisional del servicio navarro de salud. Un montón de mozos creado a la entrada de la plaza de toros y que ha impedido la entrada de los astados ha generado momentos de dramatismo y angustia en el séptimo encierro de los sanfermines 2013