Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Abre sus puertas el nuevo Parador de Corias, en Asturias. La empresa pública Paradores espera que este nuevo establecimiento ayude a la recuperación económica de una comarca muy castigada por el cese de la actividad minera.

Cerca de 130.000 parejas se separan o se divorcian al año en España y casi siempre fijar la pensión alimenticia de los hijos es fuente de conflicto. Esta semana, el Consejo General del Poder Judicial ha publicado una guía con la que pretende unificar el cálculo de esa cuantía. Los ingresos de los progenitores cuentan, así como el lugar de residencia de los menores.

El balance de los servicios de urgencias en Sanfermines es, en general, más positivo que el del año pasado. Han disminuido en un 21% las intervenciones pero el peligroso encierro de ayer ha hecho que suba la cifra de los atendidos en carrera.

  • Els socialistes catalans decideixen al seu Consell Nacional que votaran el mateix a Catalunya que a Espanya". Ho ha dit Pere Navarro una aposta per la coherència, malgrat el fracàs d'ahir al Comité federal del PSOE a Madrid del protocol de relacions entre PSC i PSOE .
  • Les tempestes d'intensitat torrencial caigudes les últimes hores a Lleida i diverses comarques de Ponent i de la Catalunya Central causen nombroses incidències
  • Cada cop hi ha més persones grans que comparteixen pis.
  • El festival del castell de Perelada obre l'edició 27 amb una espectacular Misa de Requiem, de Verdi.
  • Al Tour de França es disputa avui la quinzena etapa de la cursa, amb final de vertigen al cim del mític Mont Ventoux
  • En un nou capítol de l'anomenat "cas Bárcenas" el diari EL Mundo publica avui un seguit de misatges per SMS que, segons el diari, s'haurien enviat Mariano Rajoy i Luis Barcenas./ Els nous documents publicats sobre el Cas Bàrcenes han tingut al llarg del matí diverses reaccions a Catalunya. Artur Mas aconsella a rajoy que s'expliqui i en la mateixa linea s'ha expresat Pere Navarro desde el PSC./ A l'escola d'estiu d'Unió Democràtica Duran i Lleida també s'ha referit al cas Barcenas apuntant que requeriex una resposta judicial. Durán ha afegit que no descarten insistir en que comparegui Rajoy.
  • Una asociació musulmana a Mollet del Vallès es congrega cada dia per resar devant de l'Ajuntament de la ciutat. Les plegàries públiques diàries, posen de manifest la manca d'acord entre aquesta comunitat i les autoritats municipals sobre el lloc on han d'anar a resar. La setmana ens ha deixat moments, imatges i sons per la memòria...
  • Ja està en marxa la quinzena etapa del Tour de França, que avui coincideix amb el Dia Nacional de França./La pretemporada del Barça arrenca demà amb les revisions mèdiques i un primera setmana de sessions d'entrenament doble per a tots els jugadors que no van anar a la Copa Confederacions./I doble victòria catalana de moment al Mundial de Motociclisme. Alex Rins ha guanyat el Gran Premi d'Alemany a Moto 3, Maverick Vinyales ha estat tercer i a Moto2 primer triomf al Mundial per Jordi Torres./A cinc dies ja perquè arrenqui el Mundial de Natació, un equip de l'Informatiu ha estat amb la millor nedadora espanyola del moment, Mireia Belmonte./ Castelldefels s'ha convertit un any més, i ja en van 24, en la capital mundial del judo./ Són ja 20 anys del Mullat, la iniciativa que recapta fons per avançar en la investigació contra l'esclerosi múltiple./ I un dels festivals musicals de l'estiu que reuneix cada any un públic fidel és el Festival Internacional de Música Pau Casals./ El festival del castell de perelada, una de les grans cites musicals de l'estiu a Catalunya, va aixecar anit, simbolicamnett, el teló de la seva edició numero 27
  • Esta semana, nos acompaña el que fuera durante muchos años líder del Partido Popular en la región, José Manuel Molina. Le preguntamos sobre la autonomía y también, sobre la presunta comisión cobrada por el PP por la contrata de la basura en Toledo, cuando él era alcalde., según ha denunciado el ex tesorero del PP, Luis Bárcenas. Algo que, en lo que a él le atañe, niega categóricamente.