Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La Universidad de La Rioja ha presentado los títulos de posgrado, que incluyen 35 programas de formación especializada, principalmente on -line. Entre las novedades figura un m'ster de altas capacidades intelectuales. Logroño es una de las ciudadades con mejor calidad del aire de España.Arranca en Haro la VIII edición de la semana del pintxo. Anguiano celebra el día grande de sus fiestas. (22707/13)

Llega una nueva patera a San Lorenzo con 17 inmigrantes irregulares a bordo. La ONCE dedica una vez más cupones a Melilla. Nace una asociación local de familiares de niños afectados por el síndrome X Frágil. Antes del informativo les ofrecemos una nueva edición del programa de flamenco Duende del Sur, con Elena Correa, en esta ocasión dedicado a José Mercé. (22/07/2013)

La Fiscalía de Valencia ha presentado hoy en un juzgado de la ciudad un escrito solicitando que se reabra la investigación judicial del accidente del metro de 2006, al entender que existen "hechos y datos nuevos que en su momento no se valoraron". (22/07/13)

El ministro de Justicia, Alberto Ruiz-Gallardón, ha despejado este lunes cualquier duda sobre su futuro político y ha dejado claro que el cargo que ostenta ahora será su "última responsabilidad política". Ruiz-Gallardón ha hecho estas afirmaciones al ser preguntado, en el coloquio posterior a su intervención en el curso de verano de la Universidad Complutense "Justicia y sociedad", por los rumores que apuntan a que el titular de Justicia podría suceder al presidente del PP y del Gobierno, Mariano Rajoy.

Explosión en una gasolinera en La Palma, Cartagena. Una persona ha resultado herida grave con quemaduras y otras dos leves. El motivo de la explosión ha sido un escape de gas, aunque los tanques donde se registrado estaban vacíos. Hoy lunes repasamos los resultados deportivos del fin de semana. 22/07/2013.

Un any després dels incendis de l'Alt Empordà que van arrassar prop de 14mil hectàrees encara hi ha moltíssima feina per fer. Algunes zones es van regenerant però el procés avança molt a poc a poc. Molts afectats encara no han pogut recuperar casa seva i els ajuts promesos arriben amb comptagotes./Fa un any el perill d'incendi forestal era molt elevat, aquest any ha millorat força./ Precisament les tempestes d'ahir a la tarda van obligar a evacuar prop de 400 persones. Com els 314 nens i monitors, acampats a Saldes, al Berguedà, i que avui tornen a casa./Les tempestes d'aquests dies també afecten, i molt a l'agricultura. A Lleida ja en porten quatre de pedregades enguany, cosa que ha fet revifar el debat sobre l'ús dels cremadors de iodur de plata.

El president del Govern, Mariano Rajoy, podria desvelar avui com i quan donarà explicacions sobre el cas Bárcenas. Després del registre de la seu del PSC i la imputació de la seva responsable de finances en relació amb el presumpte espionatge polític de Método 3, la majoria de partits demanen celeritat a la justicia i explicacions a Pere Navarro. De moment, el líder socialista es nega a comparèixer. La presidenta del PP català creu que, al darrera, hi ha una clara intencionalitat política./ A la comissió d'investigació sobre la gestió a l'ambit sanitari, l'exdirector del SCS, Carles Manté ha negat haver desviat fons de l'empresa municipal de Reus INNOVA. Munté, imputat per malversació, estafa i tràfic d'influències, ha negat irregularitats./ Margallo recorda que la Marca España té l'obligació de defensar totes les nacionalitats i qualifica d'intolerables els insults als catalans./Aquesta setmana el Govern de l'Estat informarà a les CCAA del nou límit de dèficit. Una xifra clau per l'elaboració dels pressupostos pendents a Catalunya. Artur Mas ha alertat que si aquest objectiu no respon a les necessitats de Catalunya, qui ho patirà serà el conjunt d'Espanya.

Catalunya es consolida com la principal destinació turística de l'Estat.. És la comunitat que més turistes ha rebut en els primer semestre de l'any amb una increment del 5,7% respecte l'any passat. Destaca l'augment de turistes russos que només al juliol va pujar més d'un 30%./ A Barcelona, un dels punts més visitats és el Park Güell que, a partir del 25 d'octubre, serà de pagament. Les entrades, d'entre 5 i 10 euros

Avui al Barça han tornat als entrenaments; sense Tito Vilanova i a l'espera que s'anunciï el nom del nou tècnic. Luis Enrique i l'argentí "Tata" Martino són els dos principals candidats per dirigir un equip molt tocat anímicament per la nova recaiguda de Vilanova./ L'Espanyol afronta la recta final de la seva estada a la Vall d'Aran amb la convicció que, després de la marxa de Forlin, tornaran a casa sense més baixes./ Golejada del Madrid en el primer amistós de la pretemporada. Un 6 a 0 davant el Bournemouth/ Avui se celebra la tercera jornada del Mundial de Natació de Barcelona, amb més opcions de medalla per a l'equip espanyol./ I un altre col·leccionista de podis, i de victòries, és Marc Márquez. El de Cervera és el primer debutant en aconseguir el triomf a Laguna Seca./ El documental "Barcelona prêt-à-porter, el triomf del carrer" ens explica com vestíem ara fa 50 anys, la pre-estrena serà aquesta tarda al Palau Robert. La cinta - coproduïda per TVE, repassa mig segle de moda a Catalunya i es projecta a partir de demà a l'exposició sobre moda que es pot visitar actualment al Palau Robert./ La seva veu triomfa als escenaris de tot el món. És Concha Buika. Anit va actuar al Festival Grec de Barcelona

El juez condena a 40 años de prisión a José Bretón.

El PSOE dice a alcaldes que pidan a los bancos que no ejecuten desahucios.

Los socialistas insisten en que el adelanto electoral lo decidirá Griñán y el PP no ve que interesa adelantar los comicios pero aseguran que estarían preparados.

Viviendas con sentencia de Miengo seran en septiembre las primeras regularizadas provisionalmente. El Ayuntamiento de Santander reduce un 27 por ciento el pago a proveedores. El Gobierno regional y siete ex jugadores piden la dimision del consejo de administracion del Racing.

La fiscalía de Valencia pide que se reabra la investigación del accidente del metro de 2006, que causó 43 muertos y 47 heridos, porque entiende que hay datos y pruebas nuevas / Tres ahogados en 24 horas en la Comunidad Valenciana. Hoy dos hombres de 50 y 70 años han perdido la vida en aguas de Calpe y El Campello. Ayer un hombre de 33 años moría en Borrriana / 140.000 fibers han disfrutado del FIB de Benicàssim, que anoche cerraba la actuación de The Killers / DEPORTES: David Casinos ha revalidar el título de campeón del mundo en lanzamiento de disco en el Mundial de Lyon y se consagra como el mejor atleta paralímpico valenciano.

  • Un any després dels incendis de l'Alt Empordà que van arrassar prop de 14.000 hectàrees encara hi ha moltíssima feina per fer. Algunes zones es van regenerant però el procés avança molt a poc a poc... Molts afectats encara no han pogut recuperar casa seva i els ajuts promesos arriben amb comptagotes. Aqeust matí s'han fet diversos actes d'homenatge a les víctimes. A L''Informatiu estarem amb alguns propietaris de boscos cremats que han decidit plantar vinyes o oliveres per evitar nous desastres.
  • Margallo recorda que la Marca España té l'obligació de defensar totes les nacionalitats i qualifica d'intolerables els insults als catalans del destituït número 2 de la marca, pels xiulets a l'himne espanyol durant el mundial de natació
  • La líder del PP, Alícia Sánchez-Camacho, disposada a comparèixer al Parlament per parlar del presumpte cas d'espionatge polític vinculat a Método 3. Malgrat el registre de divendres a la seu del PSC, Pere Navarro, diu que no ha de donar explicacions perquè s'investiguen fets previs a ser ell, el líder dels socialistes.
  • Catalunya es la comunitat que més turistes ha rebut en els primer semestre de l'any amb una increment del 5,7% respecte l'any passat. Destaca l'augment de turistes russos que només al juliol va pujar més d'un 30%.
  • Avui al Barça han tornat als entrenaments; sense Tito Vilanova i a l'espera que s'anunciï el nom del nou tècnic. Luis Enrique i l'argentí "Tata" Martino són els dos principals candidats per dirigir un equip molt tocat anímicament per la nova recaiguda de Vilanova.