Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Al departament d'Economia segueixen els treballs i els contactes per prendre la decisió que demà ha d'aprovar el govern català sobre els pressupostos. Amb el dèficit de l'1,58 per cent establert pel ministeri d'Hisenda, que obliga a unes retallades de més de 2.000 milions d'euros./En els últims mesos, nombroses institucions catalanes s'han posat en alerta davant l'increment de nens que NO mengen de manera prou equilibrada.....Ara el síndic de greuges proposa, entre d'altres coses, establir un protocol entre les diferents administracions que permeti detectar ràpidament aquests casos, que al 2011 ja eren 50 mil./Són un grup de treballadors d'Ambulàncies Domingo que han passat la nit acampats davant la seu de la companyia a Barcelona. El motiu és la retallada salarial del 9'2%./ Un jove en estat crític i dos més estan greus després de caure des d'una barana en un edifici del barri de Pardinyes, a Lleida./L'estiu és una bona època pels malalts de psoriasi perquè tant el sol com l'aigua de mar milloren les lesions a la pell. El problema és que ensenyar-les, sovint, els fa vergonya. Per això ara ha començat una campanya que convida els malalts a compartir una fotografia d'ells gaudint de l'estiu./L'estiu és època d'agafar avions, però hi ha gent que prefereix veure'ls passar... i fer fotos. Són els espoters, uns aficionats a retratar aeronaus i que durant tot aquest mes estan participant en el primer concurs internacional que es fa a Barcelona d'aquesta disciplina./Un tram de la Linia 5 del metro de Barcelona entre les parades de Can Boixeres, a L'Hospitalet, Cornellà Centre ha quedat tallat per obres fins el 25 d'agost./El Barça ja és a Bangkok, on comença la gira per àsia. Jugarà dos partits, a Tailàndia i Malàisia, i s'han organitzat diversos actes per promocionar la imatge del club.... En l'aspecte esportiu sembla que es descarta definitivament que Cesc marxi al Manchester./L'Espanyol torna als entrenaments aquesta tarda, per preparar l'amistós de dimecres a Girona./El Reial Madrid segueix amb la pretemporada als Estats Units i des d'allà Cristiano Ronaldo ha contestat les paraules del seu ex tècnic, Jose Mourinho./Són algunes de les millors imatges que ens ha deixat el Mundial de Natació de Barcelona, que va acabar ahir a la nit i que ha estat tot un èxit./I als X Games de Los Angeles, Laia Sanz ha guanyat la seva tercera medalla d'or./Els festivals d'estiu que se celebren a la Costa Brava viuen ara els dies de màxim esplendor...Avui acabem repassant el que van donar de sí les actuacions d'anit al de Torroella de Montgrí i al de Cap Roig, d'estils bens diferents.

Las Fiestas Patronales 2013 cultiman hoy con la celebración del dia de la Virgen de África. La Patrona procesina esta noche por las calles de la ciudad autónoma, tras la celebracion de una santa misa pontifical oficiada por el obispo de Cádiz y Ceuta, Rafael Zornoza. La Virgen regresará a su templo pasada la media noche.

Llegan a la ciudad 7 nuevos agentes del Grupo de Actividades Subacuáticas para reforzar la contención de la inmigración irregular. Ya son un centenar los efectivos auxiliares que se desplazan a Melilla este verano. La frontera registra colas de 4 horas este fin de semana. Dos jóvenes hallan un cadáver en el puerto. El Melilla gana 0 a 2 al Casabermeja en el primer encuentro amistoso de pretemporada. Antes del informativo, les ofrecemos una nueva edición del programa Duende del Sur, con Elena Correa, hoy dedicado a las cantiñas gaditanas, las alegrías. (05/08/2013)

El consejero de salud, José Ignacio Nieto, ha destacado la normalidad y la reduccion en el servicio de urgencias en estas fechas con respecto al año pasado. 11 personas fueron atendidas en junio y julio por exceso de calor. El Plan Pive 3 acogido con gran satisfacción por el sector del automóvil riojano. (05/08/13)

Buzos de los bomberos y de la Guardia Civil y la unidad canina de la Benemérita, así como miembros de Protección Civil, continúan buscando al hombre que desapareció este sábado en Oliete, en la provincia de Teruel, arrastrado por la crecida del río Seco, Huesca ultima los detalles para sus Fiestas de San lorenzo,solo faltan 4 días para que el cohete anunciador de comienzo a las fiestas laurentinas. La UAGA pide al Gobierno aragonés que destine3 millones de euros del Plan Impulso a la incorpioración de jóvenes a la agicultura y la ganadería.Crónica de Aragón 5.08.13

El director general de Turismo confia en que agosto sea bueno para el sector. Encuentran el cuerpo del submarinista que desaparecio el viernes en Galizano. El Girona asegura que tiene pruebas del amaño del partido del Racing.

Antònia Ordinas entra a la presó. Compleix pena de 3 anys pel cas Scala. Malestar entre la comunitat educativa de Menorca arran del decret de llengües que s'aplicarà el curs que ve. Ha dimitit el delegat d'educació de Menorca que el Govern anomenà el passat divendres. El Gob diu que per evitar els grans incendis cal millorar la planificació forestal i urbanística.

La alcaldesa de La Llínea, la socialista Gema Araujo, ha convocado esta tarde a comerciantes, trabajadores y asociaciones de vecinos para abordar la crisis con Gibraltar.

OPE: 14 y 16 horas de espera en el puerto de Algeciras. Estos son los días de más intensidad de tráfico en la operación paso del Estrecho.

La Universidad de Murcia ha confirmado que Daniel Galván Viña, pederasta condenado en Marruecos, fue durante dos años becario de esta institución docente. Posteriormente trabajó en el departamento de relaciones internacionales gracias a sus conocimientos de idiomas. En esos años residía habitualmente en Torrevieja. Hoy nos ha visitado el director general del Real Murcia Víctor Alonso.

Al comienzo de agosto, las expectativas de ocupación en Benidorm son altas, con una previsión del 90% durante la primera quincena del mes, igualando así las cifras del año pasado. Para los meses de septiembre y octubre también se esperan buenos resultados. Así lo mantienen desde HOSBEC, la asociación empresarial hotelera de la Costa Blanca. (5/08/13)

Récord de ocupación hotelera en julio en Benidorm en los últimos 6 años con un 91%. Más británicos y portugueses y siguen bajando los españoles.

Los cuatro días del Arenal Sound, con 280 asistentes, dejan 31 millones en Borriana.

Fútbol amistoso: el Elche se lleva el Ciutat d'Alacant frente al Hércules por penaltis. El Levante y el Valencia ganan, y el Vila-real empata.

  • PENDENTS DELS PRESSUPOSTOS
  • El govern decidirà demà si els aprova o
  • amplia la pròrroga dels de l'any passat
  • Malnutrició infantil a Catalunya
  • 751 NENS AMB PROBLEMES SERIOSOS
  • Bojos pels avions
  • ELS SPOTTERS DE L'AEROPORT DEL PRAT
  • El Barça aterra a Bangkok
  • INICIA LA GIRA PER TAILÀNDIA I MALÀISIA
  • Bona nota a BCN'13
  • ÈXIT DELS MUNDIALS DE NATACIÓ