Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La Junta pide la retirada de la ley del aborto. Cascos mantiene que no necesita ningún testimonio para desmentir las afirmaciones de la UDEF. La UCE llama al boicot a Coca-Cola

És divendres, arriba el cap de setmana. I després de com ha anat la setmana... dos dies d'hivern o de primavera?

Doncs un cap de setmana per tots els gustos perquè tindrem una mica de cada. De bon matí quedaven encara alguns nuvolets associats al front que ha passat de matinada... però ara predomina el cel seré a la majoria de comarques,la visibilitat és bona i les temperatures tot i que han baixat... són encara bastant suaus.

De fet, d'avui destaquen tres elements: la mar de fons, el vent moderat i les nuvolades que ja creixen cap al NE. La situació marcada pel pas d'aquest front fred de matinada que ha deixat pluges febles i nevades al Pirineu Occidental.

S'ha allunyat ràpidament empès pel vent de component nord que bufa a ratxes de 50 a més de 80 km/h. Pel cap de setmana ens haurem de fixar en aquests núvols del NW de la península.

Es tracta d'un nou sistema frontal que demà ens passarà per sobre.

Ens portarà núvols, algunes pluges, vent del sud i un ambient primaveral. Diumenge, començarem amb sol però l'acabarem amb núvols, pluja i un ambient més d'hivern. .

La Interprofesional del Rioja debate la creación de un Observatorio de Precios. Tanto el sector productor, como el comercial, apoyan la creación de este organismo, aunque con matices. (07/2/14)

Agenda del cap de setmana. Cas Noos. Reportatges sobre la declaració de la Infanta. Entrevista amb Vicens Serra, president del Consell d'Eivissa, sobre les prospeccions de petroli. Entrevista amb Joan Tardà, diputat d'Esquerra Republicana al Congrés, sobre les prospeccions i la declaració de la Infanta. Consell de Govern. Rafael Simancas, del PSOE, explica que s'oposa a la privatització d'AENA. Esports. Rafel Nadal no participarà en el torneig de Buenos Aires. Cultura.

La litigiosidad ha caído en la región desde la entrada en vigor de la nueva ley de tasas judiciales. Según el Colegio de Abogados en Murcia hasta un 70 por ciento en lo contencioso-administrativo. Hoy conversamos con RuthLorenzo, la murciana que opta a representar a España en Eurovisión. 07/02/2014

CHA e IU exigen al Gobierno de Aragón que no recurra la sentencia del Tribunal Superior de Justicia de la Comunidad que anula la ampliación de la estación de Cerler.La Guardia Civil desmantela una red de venta de cocaína en TeruelInformativo Aragón 7.02.14

El incendio en el municipio valenciano de Gilet, en las inmediaciones del Parque Natural de la Sierra Calderona, está estabilizado y sin llama, pero aún no se da por controlado debido al fuerte viento que sopla en la zona. Los esfuerzos de los efectivos antiincendios se centran ahora en acotar el terreno y enfriarlo para evitar rebrotes. De momento, todavía no han vuelto a sus casas los cerca de 200 vecinos desalojados anoche. (7/02/14)

- La Fiscalía de Santa Cruz de Tenerife archiva la denuncia por el supuesto fraude en el padrón municipal de la capital tinerfeña al entender que no se puede juzgar porque datan de 1.996.

- El Alcalde de Santa Cruz de Tenerife, José Manuel Bermudez, asegura que es una buena noticia. El primer edil de Las Palmas de Gran Canaria, se muestra enfadado e insta al Gobierno regional a que compense a los demás municipios.

- El Tribunal Supremo confirma la condena a cuatro años de prisión al ex alcalde de Valle Gran Rey, el socialista Ruyman García. Se le acusa de prevaricación y malversación de caudales públicos.

- Caso Europa: El diputado del PP, Jorge Rodriguez, y el Jefe de Patrimonio de Telde, José Luis Mena, niegan haber cobrado comisiones ilegales.

- La flota canaria podrá pescar atún rojo entre junio y agosto y capturar hasta 58 toneladas.

- El Herbalife Gran Canaria dice adiós a la Copa del Rey. Hoy el turno es para Iberostar Tenerife.07/02/2014

Incendio en Gilet, sin llama. Anoche cerca de 400 vecinos fueron desalojados /// Congreso Internacional de Seguridad y Justícia. Análisis de los centros de internamiento de extranjeros /// Valencia BC-Laboral Kutxa 19:10 La 1 TVE. Doellman y Lishchuk disponibles///

Incendi de Gilet, sense flama. Anit vora 400 veïns foren desallotjats /// ///Congrés Internacional de Seguretat i Justícia. Anàlisi dels centres d'internament d'estrangers /// Valencia BC-Laboral Kutxa 19:10 La 1 TVE. Doellman i Lishchuk disponibles///

LA DECLARACIÓ DE LA INFANTA

Última trobada amb els seus advocats a Barcelona mentre tot és a punt als jutjats

EL DEBAT SOBRE LA CONSULTA

Homs matisa les seves declaracions després de les crítiques de Junqueras

La polèmica educativa

LA GENERALITAT RECORRE L'AUTO DEL TSJC

Campanya contra els furts

BARS I DISCOTEQUES AVISEN ALS CLIENTS

Inauguració de Sotxi 2014

A LES 16:45, EN DIRECTE, PER TELEDEPORTE

I TAMBÉ...

Veurem com quedarà la plaça de les Glòries de Barcelona