Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La ciudad del Turia era la mayor amancebía europea en la Edad Media. En el siglo XVI tenía 15 hostales y 98 prostitutas, aunque llegó a contar con 150. Las valencianas cobraban el doble que el resto de las prositutas y destacaban por su calidad y control médico (03/04/14).

El presidente catalán no ha identificado a ninguno de los 19 acusados por el asedio al Parlament. En su declaración, por videoconferencia ha relatado que nunca habia vivido una situación similar en su vida.

 

Este año se presentarán en Castilla y León 1.250.000 declaraciones de la Renta, de las que más de 940.000 serán con derecho a devolución.

Empiezan a descender los caudales de los ríos de la zona oeste de la Comunidad que estos días han alcanzado cifras récord.

El Valencia juega esta noche dentro de la Europa League antes de medirse, el próximo domingo, al Real Valladolid. ( 03/04/14)

El presidente de la CEOE, Juan Rosell, pronostica que la economía española crecerá un 1,2% este año. El Plan de Empleo del Gobierno de Navarra contará con un presupuesto de 43 millones. Mañana se presenta la campaña para la declaración de la renta de 2013. 6 nuevos detenidos por los disturbios tras la huelga estudiantil del pasado 27 de marzo. Javi Gracia valora la importancia de la estrategia cara al decisivo partido entre Osasuna y Almería de este viernes. - 03/04/2014

Salvamento Marítimo busca fronte á ría de Arousa e máis ao norte, aos dous tripulantes do pesqueiro Mar de Marín que seguen desaparecidos. Namentres os equipos de mergulladores están preparados para baixar ata o pecio, que está a máis de 50 metros de profundidade, envolto en cabos e redes, o que vai dificultar o seu traballo // A Xunta aprobou hoxe un código ético que prohibe regalos a responsables públicos, e limita os chamados de cortesía institucional a 90 euros. Tamén prohibe que os nomes dos cargos públicos figuren en placas inaugurais // Algo máis de 2 millóns 711 mil electores poderán participar en Galicia, nas próximas eleccións europeas do 25 de maio, segundo os datos feitos públicos hoxe polo Instituto Nacional de Estatística // Deles, 2 millóns 281 mil viven en Galicia e algo mais de 421 mil residen no estranxeiro. Tamén poderán votar aquí case 8 mil cidadáns doutros países europeos. 03/04/14

Seis conjuntos firmados por esta emeritense representarán a Extremadura en los premios nacionales de Moda para Jóvenes Diseñadores. Será este fin de semana en Marbella. Lorena Panea acaba de instalar su firma en su ciudad, y presenta una colección con aires de los años 50... Desde hoy los contribuyentes extremeños están recibiendo ya las devoluciones por el impuesto sobre la renta. La Agencia Tributaria estima que en Extremadura saldrá a devolver en el 79 por ciento de las declaraciones: unos 192 millones de euros... Concluye y se cierra sin acuerdo la comisión que investigaba en la Asamblea las inundaciones del año pasado. Y lo hace sólo con los votos a favor de los miembros del grupo popular. Concluyen que los desembalses de presas del Guadiana fueron los correctos para contrarrestar los efectos de las lluvias... Manifestación hoy en Mérida de enfermeros que concurrieron a las oposiciones del SES el pasado 1 de marzo. Piden que se repita la prueba, tras haber presentado, dicen, más de mil alegaciones. Aseguran que el examen no se ajustaba a las normas de la convocatoria.

El president Bauzá ha reiterat la seva total oposició a les prospeccions petrolieres. El president del Govern assegura que la societat balear no està disposada a assumir cap risc davant un possible vessament de cru.

Hisenda tornarà enguany 244 milions d'euros als contribuents balears. És un saldo positiu de 29 milions respecte als que hauran de pagar a l'Agència Tributària. Una declaració que ja no podrà emplenar-se amb bolígraf.

El portavions nordamericà Harry Truman ha fondejat avui a la badia de Palma, on romandrà fins dilluns que ve. Transporta gairebé 6.000 soldats. Una bona notícia pels comerciants, ja què es calcula que cada un d'ells gasta entre 100 i 120 euros al dia.

Molta correcció i poques diferències en el discurs de les dues candidates a les primàries socialistes. Armengol i Calvo van cercar els darrers vots en el primer debat celebrat ahir a Lloseta.

El fondeig a les cales de Jondal i Saona quedarà restringit per als vaixells de gran eslora. L'objectiu és protegir el cable submarí que uneix les illes Pitiüses i evitar que Formentera torni a quedar sense internet.

Fins a quatre regatistes de Formentera competeixen en la classe windsurf del Trofeu Princesa Sofia. Tots tenen l'objectiu i el somni de classificar-se per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

Demà el cel estarà cobert amb possibilitat de precipitacions dèbils a les Pitiüses. Temperatures sense canvis. Vent de mestral amb ratxes de fins a 80 quilòmetres per hora.

Llevan ya un mes de huelga indefinida y exigen el fin del conflicto cuanto antes. Los trabajadores de la empresa de autobuses ALSA, se han concentrado esta a las puertas de la sede de la compañía para reclamar una solución. El conflicto tiene su origen en la reorganización de los tiempos auxiliares. ¿ En el almuerzo privado ayer entre la alcaldesa y la delegada del gobierno, Botella y Cifuentes acercaron posturas sobre las manifestaciones que se producen en Madrid. Ambas han acordado mantener más encuentros para buscar un equilibrio entre el derecho a manifestarse y el de los ciudadanos que no quieran hacerlo. -- El Gobierno regional prevé reducir la contaminación medioambiental un 20% en los próximos siete años. Para conseguir este objetivo, se establecen actuaciones como la de eliminar en un 70% las emisiones de gases contaminantes del aeropuerto de Barajas, fomentar el uso de coches eléctricos, y conseguir que en 2020 todos los taxis usen combustibles menos contaminantes.

 DUES MORTS EN 24 HORES 

Els Mossos investiguen les morts que s'han produït durant la seva intervenció

Els Mossos investiguen les dues morts que s'han produït en les últimes 24 hores durant intervencions de la policia. A Barcelona un home de 47 que mantenIA una actitud molt agressiva amb els clients d'una fleca va morir després que sis agents el reduïssin.... I a Salou s'investiga la mort d'un altre home que acabava de ser detingut per un presumpte cas de violència de gènere. El conseller d'Interior ha dit aquest migdia que els dos casos no són comparables i ha defensat l'actuació de la policia

LA REACCIÓ DEL BARÇA A TVE

Javier Faus confirma el recurs i diu que la sanció de la FIFA és injusta

Mas declara pel setge 

MAI HAVIA VIST UN BLOQUEIG COM AQUELL

El president de la Generalitat diu a través de videoconferència que mai havia vist un bloqueig al Parlament com el que es va viure aquell dia i que va haver d'utilitzar l'helicòpter per arribar a la cambra després perquè els manifestants sacsejaven el seu cotxe

Els joves i l'alcohol

5 VEGADES MÉS D'INTOXICACIONS ETÍLIQUES

En 5 anys, el número d'adolescents atesos a les urgències per intoxicacions etíliques s'ha multiplicat per 5... En la seva reunió anual, que se celebra a la Universitat Autònoma, pediatres de tot espanya alerten que beure en excés s'ha convertit en un acte heroic que els joves admiren.

Un Alimentaria de rècord

L'EXCEDENT DE MENJAR SE CEDEIX A LES ONG

Alimentària tanca avui superant totes les previsions i amb més de 140 mil visitants. A L'informatiu us ensenyarem la part més solidària del certamen:  l'excedent de menjar se cedeix a organitzacions que el reparteixen a famílies amb necessitats

ESBORRANYS DE LA RENDA 

Se n'han presentat 79.000 en els dos primers dies de campanya de fa uns anys a l'Agència Tributària ja s'han presentat a les oficines virtuals 79.000 esborranys en els dos primers dies de campanya.  Hisenda ha començat a fer les primeres ordres de devolucions

TANCA ALIMENTARIA

L'edició supera les previsions i reuneix més de 140.000 visitants

Avui acaba una exitosa edició de la Fira Alimentaria que ha superat totes les expectatives amb més de 140MIL visitants.

APORTACIÓ SOLIDÀRIA DEL SALÓ

El menjar recollit per les ONG es distribuirà a menjadors socials

La recollida i distribució corre a càrrec de l'ONG  Nutrició sense Fronteres, que, en el marc de la iniciativa "BCN comparteix menjar", en un any ha aconseguit que els excedents arribin a 5.000 persones a través de 13 entitats socials

BARRERES A LES RONDES

S'obren o es tanquen els accessos en funció del volum de trànsit

I com us vam avançar a l'Informatiu, les rondes de Barcelona amplien el sistema de control en cas que hi hagi congestió de trànsit...

CONCURS MARIA CANALS

Una pianista ucraïnesa de 27 anys guanya el primer premi del certamen

DESPRÉS DELS ESPORTS...

L'Atlàntida Film Fest permet veure 45 pel·lícules de festivals de prestigi

JUDICI PER L'HOTEL DEL PALAU

La fiscalia manté la petició de presó. La setmana que ve finalitza el judici

La fiscalia manté la petició de deu anys de presó per a Fèlix Millet i Jordi Montull, i de gairebé cinc anys per a l'excúpula d'urbanisme de l'ajuntament de Barcelona 

Continúa en los Tribunales el caso de las Teresitas. El juzgado de instrucción número 6 de Santa Cruz de Tenerife celebró la audiencia previa de la causa civil, en la que el Ayuntamiento reclama los 53 millones de euros más intereses que pagó a la empresa Inversiones Tenerife por la compra del frente de la playa.

El portavoz del PSPV en Les Corts, Antonio Torres, ha acusado hoy al PP valenciano de haber ganado elecciones con trampa, en referencia al último informe de la Agencia Tributaria que cifra en varios millones el dinero que los populares habrían pagado a la red Gürtel por la campaña electoral de 2007. Ha sido en la sesión de control en Les Corts al president de la Generalitat, en la que Alberto Fabra le ha respondido que su partido "no ha sido condenado nunca por financiación ilegal, mientras que el PSOE sí". (3/04/14)