Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La Junta devolverá el 50% de los impuestos autonómicos a las empresas que se instalen en la región... Acuerdo para facilitar la formación y el empleo para personas que han sufrido un accidente laboral... Este fin de semana se celebra el 'Festivalino' de Pescueza.

 

L'episodi de pluges de les últimes hores s'ha acabat. Avui encara tindrem nuvolades i alguns ruixats però en general farà sol i molt de vent a tota la Vall de l'Ebre. 

 Pel cap de setmana, recuperarem la cara més amable de la primavera: farà sol i les temperatures seran molt suaus. 

Las empresas públicas que no rindan cuentas podrán ser sancionadas. El PP asturiano pide a la SEPI que no haya despidos en Hunosa. El astillero Gondán construirá un nuevo buque para Noruega.

Seis de los padres de las menores que presuntamente sufrieron abusos sexuales por parte de un profesor del colegio Valdeluz han declarado ante el juez que instruye el caso. Se han quejado de la "desinformación" por parte del colegio. Y todos han corroborado la versión de sus hijas que apuntan a Andrés Díaz como autor de los abusos.

Los regantes del Tajo Segura inician una campaña deimagen a nivel nacional para explicar el suo que se da a los recursos del Tajo en la cuenca. Los regantes valoran, con matices,los 144 hectómetros cúbicos aprobados por la Comisión de Explotación del trasvase para los próximos 3 meses. Conversamos sobre estos temas con el presidente del Sinciato, José Manuel Claver. 04/04/2014

Agenda del cap de setmana. Entrevista en directe a Francina Armengol i Aina Calvo, candidates a les primàries del PSIB-PSOE. Presentació de la memòria del TSJIB. Declaracions d'Antoni Terrassa, president del TSJIB. El fiscal del Suprem no veu delicte en les declaracions de Lorenzo Bravo, exsecretari general de la UGT contra José Ramón Bauzá, president del Govern. Entrevista amb Arnau Cañellas, delegat de l'Agència Tributària. Fondeja a Palma el Harry S. Truman, portaavions de propulsió nuclear. Assaboreix l'Illa, rutes gastronòmiques. Mallorca. Esports. Cultura.

El Gobierno regional presenta su Plan de Salud para mejorar la calidad de la sanidad. La mitad eel tramo Solares Torrelavega de la A-8 ya está construido. La flota cantabra lleva pescadas 4,6 toneladas de verdel, ante la bajada de precios el sector retiene parte de la pesqueria. El empresario Jon Loroño se hace por 30.500 con las Banderas de la Concha ganadas por la Marinera en la subasta judicial.

Intermunicipal del PP. En plena precampaña para las europeas se celebra este encuentro en Valencia /// Corazón mecánico. El Hospital La Fe implanta el primer corazón mecánico a un paciente que no podía ser trasplantado /// Pizzi se muestra avergonzado con el resultado. El Valencia CF cae por 3 goles a 0 ante el Basilea y la clasificación para semifinales es una utopía /// Muestra de vinos y licores. Cita ya tradicional para conocer de cerca nuestros productos

Intermunicipal del PP. En plena precampanya per a les europees se celebra este encontre a València /// /// Cor mecànic. L'Hospital La Fe implanta el primer cor mecànic a un pacient que no podia ser trasplantat ///

Pizzi es mostra avergonyit del resultat. El València CF cau per 3 gols a 0 davant el Basilea i la classificació per a semifinals és una utopia /// Mostra de vins i licors. Cita ja tradicional per a conéixer de prop els nostres productes

 

PRIMERA DECISIÓ JUDICIAL

Suspenen cautelarment l'acord de Cabrils de cedir el padró

Una jutge de Barcelona suspèn cautelarment la decisió de l'ajuntament de Cabrils de cedir a la Generalitat el padró municipal per a la possible celebració d'una consulta sobre el futur de Catalunya... A més, convoca a les parts perquè presentin al·legacions a aquesta mesura... La jutgessa respon així a un denunciant que considera que aquesta decisió pot vulnerar la llei de Protecció de Dades. És la primera decisió que es pren en aquest sentit ...

Interior no detecta mala praxi

JA HAN DECLARAT TOTS ELS MOSSOS

Interior decideix no apartar del servei tots els Mossos que van participar en les detencions que van acabar amb la mort de dos homes dimecres. El conseller Espadaler confirma que tots els agents han declarat i en cap cas s'ha detectat mala praxi. 

Proves de quart d'ESO

MILLORA LA PUNTUACIÓ EN LES 4 MATÈRIES

Els resultats de les proves de quart d'ESO d'aquest any detecten una lleu millora en les 4 matèries que s'avaluen. Els estudiants catalans treuen puntuacions similars en castellà i en català, puja la nota de matemàtiques i l'anglès encara és l'assignatura pendent.

Repunt del turisme interior 

COMENÇA LA GRAN CITA DEL SECTOR

Arranca a Fira de Barcelona el Saló Internacional de Turisme de Catalunya. Una edició en la què s'espera confirmar el repunt del turisme interior en un sector que representa el 12 per cent del PIB català. 

Martino no vol excuses

EL BARÇA REP DEMÀ EL CUER, EL BETIS

Demà: nou capítol en la lluita per la lliga entre l'Atlètic, el Barça i el Reial Madrid. Els blaugrana reben el Betis amb les baixes de Valdés, Piqué i Alba, però Puyol torna a la llista. Martino no veu una mà negra contra el Barça, però li sorprèn l'oportunisme amb què es destapen els escàndols

EL TEMPS

L'episodi de pluges de les últimes hores s'ha acabat. Avui encara tindrem nuvolades i alguns ruixats però en general farà sol i molt de vent a tota la Vall de l'Ebre. 

 Pel cap de setmana, recuperarem la cara més amable de la primavera: farà sol i les temperatures seran molt suaus. 

-PLAN EMPLEO SOCIAL. Primer contacto entre el Gobierno de Canarias y la FECAM para las negociaciones del Plan Extraordinario de Empleo Social 2014.

-FINANCIACIÓN MUNICIPAL. El ejecutivo canario aprueba el reparto del Fondo Canario de Financiación Municipal en este 2014.

-PROSPECCIONES. El Ministerio de Industria, Energía y Turismo afirma que el martes entregará a los cabildos de Fuerteventura y Lanzarote el expediente de autorización de las prospecciones a Repsol. Hace este anuncio después de que representantes de las dos corporaciones denunciaran que no se lo habían entregado.

-ANA ORAMAS. La diputada de CC afirma en Radio 5 que cuestiones como la obligatoriedad de entregar el certificado de residencia para viajar siguen siendo un escollo entre el Gobierno estatal y Canarias.

-POLÍTICA VIVIENDA. Gobierno y oposición en las islas se siguen acusando mútuamente de ser los responsables del retraso de la puesta en marcha de los Convenios de Rehabilitación de Vivienda.

-ARCHIPIÉLAGO DEPORTES. Lo más destacado de la actualidad deportiva canaria antes de las competiciones del fin de semana. 04/04/2014