Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

 Meteorològicament aquest propers dies tindrem de tot una mica i per a tots els gustos

Aquest ha estat un bon matí de platja, hem tingut sol i molta bonança¡

A la tarda continuarà així, tot i que al Pirineu i al NE creixeran nuvolades que deixaran ruixats. La resta del Pont.

 Demà serà el dia més inestable. Dissabte serà variable, ventós i fresc. Diumenge recuperarem el sol radiant i la bonança de temperatures. 

Programa especial 'Taula Voraç' dedicat a la gastronomia. Manifestació de l'1 de maig. Comença la temporada contra incendis. Entrevista a Eduardo Parga, gerent de l'Ibanat. El Col·legi de Psicòlegs de les Balears gestionarà el servei de psicòlegs d'emergències de les Illes. El SATSE denuncia el col·lapse de les urgències de l'hospital de Can Misses a Eivissa. El Consell Consultiu es divideix per aprovar el reglament del TIL. Reaccions del PSOE i PP. Saló Nàutic Internacional de Palma. Esports. Cultura.

6.000 personas, según los sindicatos han participado en la manifestación del primero de mayo en Murcia. La protesta este año ha sido contra los recortes sociales y en demanda de un empleo estable y de calidad. Hoy  conversamos con el Dr. José Maria López, con motivo del 450 aniversario de las Fiestas de Moros de Abanilla, las más antiguas documentadas después de las de Lérida. 01/05/2014

La alcaldesa de Alicante, Sonia Castedo, ha firmado ante notario la renuncia a su acta de diputada en Les Corts, renuncia que, según han confirmado fuentes parlamentarias a RNE, podría ser presentada mañana viernes o el próximo lunes en el registro de entrada de la cámara autonómica. (1/05/14)

 

Dijous 1 maig 

MANIFESTACIÓ 1 DE MAIG

Els sindicats rebutgen la reforma laboral, les retallades i l'optimisme del govern

Assassinat a Sant Adrià

LA VÍCTIMA ÉS EL RAPER MONKEY BLACK

Debat sobre la immersió

PP I C'S DEMANEN QUE ES COMPLEIXI LA LLEI

Partit a partit... i a la final

R. MADRID-AT. MADRID, FINAL DE CHAMPIONS

Dia de sol i platja

NOVES NORMATIVES PER REGULAR-NE L'ÚS

La Delegación del Gobierno en Melilla ha cifrado en 140 el número de inmigrantes subsaharianos que han conseguido entrar en la ciudad autónoma, del alrededor de medio millar que lo ha intentado durante esta madrugada.

La de este jueves es la mayor entrada de inmigrantes en Melilla desde el pasado 18 de marzo, fecha en la que se produjo la mayor avalancha que ha registrado la ciudad autónoma.

El grupo de 500 inmigrantes fue contenido por las fuerzas marroquíes antes de que llegaran a la valla, si bien, según asegura la Delegación del Gobierno en un comunicado, el numeroso grupo se dispersó en diferentes puntos de la zona comprendida entre los pasos fronterizos del Barrio Chino y Beni-Enzar.

Decenas de inmigrantes han logrado entrar en Melilla tras el último salto masivo a la la doble valla de seis metros de altura que separa la ciudad autónoma de Marruecos en el que participaron alrededor de 300 subsaharianos. 

Según han informado fuentes policiales, "decenas de  personas han entrado" en la ciudad española -se estima que un centenar aunque la cifra no está cerrada porque permanecían algunos encaramados en lo alto de la valla-. 

Manifestación en Mérida de UGT y CCOO con el lema' Sin empleo de calidad no hay recuperación'... El candidato del PP a las elecciones europeas, Miguel Arias Cañete, estará en Badajoz el 19 de mayo y la candidata del PSOE, Elena Valenciano, el 9 de mayo en Cáceres...British American comprará a CETARSA 1.500 toneladas de tabaco durante las dos próximas campañas.

 Después de casi dos meses y muchas protestas, los vecinos de siete barrios del Puerto de la Cruz vuelven a tener agua potable en sus viviendas. Salud Pública considera que el abastecimiento cuenta ya con las garantías sanitarias necesarias. 

Desde el ayuntamiento informan que continúan las obras de instalación de un sistema de filtraje que esperan que estén terminadas antes del 25 de julio. Los vecinos afectados anuncian que seguirán adelante con su denuncia  por daños y perjuicio s contra la empresa Aqualia.

 

DESCONNECTAR DE LA FEINA

- Respondre correus de feina fins massa tard; estar pendent del telèfon de la feina el cap de setmana...

- Hàbits com aquests són cada cop MÉS comuns entre molts treballadors

- A França han arribat fins l'extrem que s'ha signat un acord entre dos dels grans sindicats i patronals que significa una novetat a nivell mundial

- Qualsevol treballador del món de la consultoria i l'enginyeria francès estarà obligat a apagar les tauletes, els mòbils i els ordinadors per motius de feina...un mínim d'11 hores diàries i consecutives; i 35 hores el cap de setmana.

- Tot plegat per intentar fixar la línia entre on acaba la jornada laboral i on comença la vida privada... i és que entre l'11 i el 12% de la població pateix addicció a la feina

- En ho expliquen aquesta tarda la Cristina Martínez, psicòloga clínica especialista en addiccions socials i directora del gabinet psicològic Mataró; I el Lluís Imedio, economista, i ex addicte al treball

 

La Feria d'Abril de Barcelona acull enguany més entitats i menys pressupost.

Parc del Fòrum. Barcelona