Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

 Los bancos ocupan el primer puesto en reclamaciones de los consumidores. Los vecinos en contra de la línea de alta tensión Boimente-Pesoz. Lena tiene que devolver 1.400.000 Euros al IDEPA.

 Los sindicatos piden a la Junta que atienda las necesidades de la Extremadura real haciendo propuestas serias... El PSOE presenta una propuesta de ley para la visibilidad del colectivo de gays, lesbianas y transexuales... Monago presenta a José Luis Isidro como candidato del PP de Miajadas... Normalidad en el proceso de escolarización... Hoy concierto de Manuel Carrasco en Cáceres.

Agenda del Cap de Setmana. La fiscalia demana 4 anys i mig de presó per a Katiana Vicens, la secretària general de CC.OO per formar part d'un piquet durant una vaga general. La UGT de Menorca denuncia casos d'explotació de treballadors. Declaracions de Servando Pereira, secretari general de UGT. Entrevista amb Rafel Gelabert, director insular de Carreteres de Mallorca, sobre els accidents dels ciclistes. N'han mort 6 en el 2014. Un home de 22 anys ha mort apunyalat avui a Campos. Els botiguers de Menorca celebren el Dia del Client. Fira medieval a Eivissa, es farà la setmana que ve. Fira del Vi de Pollença. El Mallorca juga contra l'Eibar. Esports. Cultura. 

La alcaldesa de Alicante, Sonia Castedo, ha presentado hoy su renuncia al escaño en el grupo popular de Les Corts "por motivos personales" y con efecto desde el pasado 30 de abril. Así consta en el escrito que ha remitido a la Mesa del Parlamento valenciano. Escrito que ha sido presentado esta mañana en el registro de la Cámara autonómica por una persona de su confianza, ya que Castedo está de baja por maternidad. (2/05/14)

 El Hospital Sierrallana contará en julio con un area de urgencias pediátricas. la univesidad de cantabria capta 13 millones para investigación en 2013, un 31% menos que el año anterior. El candidato del PP a las elecciones europeas, Miguel Arias Cañete visita mañana cantabria

 El Festival Estrella de Levante SOS 4.8 dejarán en Murcia este fin de semana entre 14 y 14 millones de euros, según las primeras estimaciones. Hoy comienzan los conciertos con Prodigy como cabeza de cartel. Hoy retransmitimos en directo desde Caravaca con motivo de las Fiestas del os Caballos del Vino. 02/05/2014

Ha començat la collita de les primeres cireres de la temporada: les més esperades i les més cares, entre 6 i 10 euros el quilo. Es conreen al sud del Segrià, on les boires garanteixen el fred que necessiten els cirerers a l'hivern i la bonansa del que portem de primavera n'ha afavorit  la qualitat. Molt sol i no massa pluja li han anat d'allò més bé a la cirera. Aquesta zona del baix Segre, el Cinca i les terres de l'ebre és l'única de l'estat on conreen les més primerenques. Aquí enguany faran mitja collita, però de molt bona qualitat. Comptant totes les varietats, la previsió de collita arreu de Catalunya és de 7 milions de kilos, un 20 % menys que l'any passat.

Recuperar-se a casa d'una intervenciío o una malaltia sempre ajuda. Ho saben a l'hospital Clínic de Barcelona  que és l'únic centre d'Espanya que té un programa d'autotrasplantament de medul·la òssia que permet al pacient fer la recuperació a casa. Entre els avantatges: menys riscos d'infecció, més comoditat i, una altra cosa important en els temps que corren, més barat.

  • CAMPANYA ELECCIONS EUROPEES
  • CiU vol un debat sobre Catalunya  
  • amb els candidats del PP i el PSOE
  • Lluita contra les falsificacions
  • ELS MINUSVÀLIDS VOLEN MÉS CONTROL
  • La xarxa i el mercat laboral
  • EINES PER BUSCAR  FEINA
  • Reblant un clau roent
  • MARTINO ENCARA CREU EN LA LLIGA
  • Cortés estrena a Barcelona 
  • "GITANO", EL NOU ESPECTACLE DEL BAILAOR
  • Aquesta obra, que es va pre-estrenar amb gran èxit a la cloenda de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida, també va ser guardonada amb el  Premi Gaudí d’Honor 2011 al millor Documental.

    Actor, escriptor i doblador, Jordi Dauder va ser una persona compromesa amb el seu temps. Aquest documental repassa una llarga entrevista que li van fer pocs mesos abans de la seva mort. 

    El reportatge també compta amb les intervencions d’uns trenta amics i col.laboradors, com són Sílvia Bel, Josep Maria Benet i Jornet, Calixto Bieito, Juan Diego, Juan Diego Botto, Joan Crosas, Xavier Albertí, Lluís Llach, Ken Loach, Ferran Mascarell, Pere Portabella, Ventura Pons, Pepe Viyuela o Alberto San Juan.

    El documental està construït a partir de les diferents facetes de Jordi Dauder que conformen les seqüències de la seva vida: la infantesa, la juventut, l’exili, el retorn, el teatre, la televisió, el cinema, el doblatge, l’escriptor, els amics o el seu propi comiat.

    El director del documental és Antoni Verdaguer, que ha dirigit un gran nombre de curtsmetratges, documentals i programes de televisió. Verdaguer va coincidir amb Dauder al llarg de la seva trajectòria profesional i era un dels seus grans amics.

    Jordi Dauder ha estat també un actor lligat a la història de TVE. Una de les seves últimes aparicions  va ser a la sèrie histórica “Homenots” sobre la vida de Josep Pla, que va dirigir Sergi Schaaff.

    El presidente de la Comunidad de Madrid, Ignacio González, ha homenajeado en una ofrenda floral a los caídos en el levantamiento contra las fuerzas napoleónicas de 1808. Así, ha ensalzado este hito histórico como ejemplo del principio de que "todos los españoles unidos" son "los únicos dueños" de su destino.