Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Los grupos políticos fijan posturas de cara a la propuesta del Gobierno en relación con la elección directa de alcaldes. El PP cuenta con la oposición frontal de los socialistas manifestada por el propio líder del partido en la reunión con Mariano Rajoy y ratificada este miércoles por el alcalde de Vigo, Abel Caballero, vicepresidente de la FEMP y miembro de la Ejecutiva federal del PSOE. Asegura que su partido no negociará la reforma electoral que pretende aprobar el PP "ni ahora ni nunca, porque sería avalar un intento antidemocrático y regresivo". IU dice por su parte que su formación no entrará en ningún tipo de negociación (20/08/14). 

Hoy comienzan a salir los primeros temporeros que trabajarán en la vendimia de Francia. Los sindicatos estiman que desde Castilla-La Mancha saldrán unos mil trabajadores que ganarán una medida de 1.500  euros.

El secretario autonómico de Agricultura coincide con las organizaciones agrarias a la hora de calificar como insuficiente la partida inicial de 125 millones de euros prevista por Bruselas para compensar las consecuencias del veto ruso a todo el campo europeo. (20/08/14)

ANSE denuncia la pesca ilegal en la vertiente mediterránea del parque regional de Las Salinas y Arenales de San Pedro del Pinatar. Un grupo de activistas ha desplegado hoy una pancarta en La Encañizada, en una zona en al que han detectado la constalado la presencia de embaraciones que utiliza el arte de la paranza. Hoy conversamos con Bernardo Pérez-Andreo, coeditor del libro "De la indignación a la rebeldía", director del departamento de filosofía del Instituto Teológico de Murcia. 20/08/2014

 Matas va decidir l'empresa constructora de Son Espases . L' expresident hauria donat ordres per beneficiar les empreses de Florentino Pérez,segons el relat de l'exconsellera de salut, Aina Castillo a la Fiscalia. Entrevista amb Marciano Sánchez Bayle , portaveu de l'associació de defensa de la sanitat pública. Demana que si ha irregularitats es retiri el contracte de serveis del centre sanitari. 

 El Gobierno de Cantabria da luz verde a la libertad de horarios comerciales en Santander. Asegura que la propuesta del Ayuntamiento se ajusta a la legalidad. La Universidad de Cantabria presenta un plan para revitalizar la economia de Torrelavega, aboga por potenciar empresas, revisar tasas e impuestos, formentar la competitividad y descentralizar el Gobierno Regional. Los 100 alumnos con mejor expediente de bachillerato y FP del país participan en la UIMP en un curso de iniciación a la universidad

VETO RUS. Les organitzacions agràries valencianes es reunixen amb el

secretari autonòmic d'Agricultura. /// ACCIDENT. Un jove mor en el xoc

entre un turisme i un camió anit a la CV-13 a Torreblanca. ///

VILA-REAL CF. L'equip ha aterrat esta matinada al Kazakhstan on jugarà

demà contra l'Astana. /// ROTOTOM. Èxit de públic al festival, que

continua omplint els concerts de la nit.

VETO RUSO. Las organizaciones agrarias valencianas se reunen con el

secretario autonómico de Agricultura. /// ACCIDENTE. Un joven muere en

el choque entre un turismo y un camión anoche en la CV-13 en

Torreblanca. /// VILLARREAL CF. El equipo ha aterrizado esta mañana en

Kazajistán, donde jugará mañana contra el Astana. /// ROTOTOM. Éxito

de público en el festival, que continúa llenando los conciertos de la

noche.

 

PUJOL MANTÉ EL SILENCI

CDC li ha demanat a l'expresident que comparegui al Parlament

Jordi Pujol, la seva famÍlia i el seu entorn mantenen l'hermetisme sobre l'estratègia de la seva defensa. Aquest matí hem tornat a veure l'expresident i la seva dona a Queralbs però no han volgut donar detalls de la querella i els recurs que van interposar ahir a la justicia andorrana per entorpir el procès. Mentrestant, desde Convergència reconeixen que ahir mateix el coordinador de règim intern del parttit va anar a demanar-li que comparegui al Parlament.

SANCIÓ AL BARÇA 

La FIFA confirma que no podrà fitxar fins al gener de 2016

La FIFA rebutja els recursos que ha presenta el Barça i que li confirma la sanció de dos periodes de traspassos sense poder fitxar pels casos relatius a la protecció de menors. El Barça doncs no podrà fitxar jugadors fins al gener del 2016, tot i que ja ha comunicat que recorrerà al TAS 

A la Barceloneta diuen prou

ELS VEÏNS, FARTS DE TURISTES INCÍVICS

Els veïns de la Barceloneta reclamen solucions per acabar amb els sorolls nocturs i les molèsties que els generen, diuen, els turistes que s'allotgen al barri. Asseguren que s'estan a apartaments turístics il·legals i han recollit proves que demostren, diuen, que NO és el tipus de visitants que voldrien.

Les algues no són tòxiques

TORNEN A CAPTAR AIGUA DE RIBA-ROJA

S'aixequen les restriccions de suministrament d'aigua als 3 municipis afectats per la taca del pantà de Riba-roja. Les anàlisis descarten que les algues que la provoquen siguin tòxiques, per això es torna a captar aigua del pantà amb normalitat.

Amor per la dansa

ELS PROFESSIONALS ENSENYEN ALS JOVES

120 alumnes de dansa d'arreu del món participen fins a finals de mes en un estage de perfeccionament que se celebra a L'Auditori de Barcelona. Les classes les donen prestigiosos professionals, alguns primers ballarins, de companyies com l'American Ballet,el Royal Ballet o el Marinski...