Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Al seleccionador nacional no le dolieron prendas al reconocer que usó la estrategia de saque de córner del Barça, con Xavi y buscando el remate de Piqué o, como ocurrió en el partido ante Alemania, de Puyol.

  • Denuncia que el Barça tuvo que pedir un crédito para pagar las nóminas
  • Confirma que el traspaso de Chygrynskiy al Shakhtar es por dinero
  • Se reunirá en Sudáfrica con Wenger para hablar sobre Cesc

Sandro Rosell comienza a dar los pasos para cumplir su promesa de hacer un Barça más universal, empezando por Extremadura, con cuyo presidente, Guillermo Fernández Vara, tuvo una agria polémica su antecesor Joan Laporta (06/07/2010)

A Memòries de la Tele es recorda el programa Força Barça amb Xavier Martín, actor, i Sergi Mas, actor i periodista. El programa que es va emetre de 1990 a 1992 i que era presentat i dirigit per Alfons Arús, va ser pioner en la sàtira del futbol. Cal destacar-ne les paròdies de futbolistes, entrenadors i presidents dels clubs de futbol d'aquells anys. Era genial la imitació de Núñez que feia el mateix Arús, la de Cruyff que feia Xavier Martín o la de Lara per part de Sergi Mas. El programa va tenir un gran èxit d'audiència i de crítica i, a més, va coincidir en uns anys daurats, l'anomenat Dream team, per al Barça.

Memòries de la Tele, presentat des de La Butaca pels habitants de Begur, tanca temporada repassant la trajectòria de l'estilista Lluís Llongueras a través dels programes en què ha participat. Amb ell també veiem com, amb els anys, han anat canviant els pentinats. També recuperarem el programa esportiu d'humor Força Barça, amb l'actor Xavier Martín, i el periodista i actor Sergi Mas. El Memòries del Carrer, amb el nostre reporter Raül Díaz, es desplaça a Cerdanyola del Vallès, on ens explicaran què miren per la tele a l'estiu, si és que la miren.

El holandés Johan Cruyff, que fue nombrado presidente de Honor del FC Barcelona por Joan Laporta el pasado mes de abril, ha devuelto este viernes la insignia que le acredita como miembro de Honor de la entidad. Sandro Rosell ha calificado de 'absurdo' el devolver un título que no existe. Además, el nuevo presidente ha confirmado a Zubizarreta y a Amor como secretario técnico y director de la cantera respectivamente. Touré Yaya ha sido traspasado al Manchester City y Michael Laudrup será el nuevo entrenador del RCD Mallorca.