Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El programa de futbol de TVE Catalunya debatrà l'actualitat del F. C. Barcelona amb els entrenadors Pere Gratacós i Joan Maria Gavaldà i amb els periodistes Ramon Besa i Lluís Torres.

"Zigazaga" analitzarà el partit de la final de la Champions League disputat dissabte entre l'Inter de Milà i el Bayern de Munic, al Santiago Bernabéu. També parlarà dels possibles fitxatges del F. C. Barcelona per la pròxima temporada com David Villa o Cesc Fàbregas, i del transcurs de la campanya electoral.

Els convidats d'aquesta setmana són Pere Gratacós, ex seleccionador català de futbol; Joan Maria Gavaldà, president del Consell Nacional d'Entrenadors Esportius; Ramon Besa, cap d'esports d'El País; i Lluís Torres, periodista de TVE. I com cada setmana el programa repassarà l'actualitat del futbol català.

A aquest Memòries de la Tele, presentat pels veïns de SANTPEDOR, repassem la trajectòria de l'actor Sergi Mateu a Televisió Espanyola a Catalunya. Amb el periodista Quique Guasch recordarem la faceta com a presentador de Pep Guardiola al programa "Fantàstic", el primer programa que va aconseguir que cinc futbolistes de equips de primera es posessin davant de les càmeres. El nostre reporter Raül Díaz visita BADALONA on parlarem de "El Conde de Montecristo"

David Villa se ha puesto por primera vez la camiseta azugrana, con el mismo número 7 que portaba en el Valencia. La salida al césped de Villa vino acompañada por el himno del Barcelona.

David Villa ya ha posado junto al escudo del que será a partir de ahora su equipo, el FC Barcelona, cuyo presidente, Joan Laporta, ha descartado la venta de Ibrahimovic (21/05/2010).

El FC Barcelona ha fichado a David Villa, procedente del Valencia, por 40 millones de euros. El 'Guaje' será culé las próximas cuatro temporadas (19/05/2010).

David Villa está a punto de convertirse en jugador del FC Barcelona. El equipo catalán pagará algo más de 40 millones de euros por el delantero del Valencia.