Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Procés: La fiscalia en demana 7 anys de presó i  l’acusa de rebel.lió per ser promotora principal de la rebel·lió per permetre que el Parlament votes la convocatòria del referèndum.  La defensa en demana l’absolució . És a la presó des del 23 de març de 2018.

Procés: La fiscalia en demana 25 anys de presó i l’acusa de rebel.lió i malversació per ser un dels promotors de la rebel·lió. Com a vicepresident del govern va ser l’encarregat de planificar i executar el referèndum, va rebutjar suspendre’l  quan els mossos van alertar de brots violents i va fer crides a la participació. La defensa demana l’absolució pel perfil pacifista de tot el procés. És a la presó des del 2 de novembre de 2017.

La fiscalia li demana 16 anys de presó i l’acusa de rebel.lió i malversació per ser l’encarregat de l’estratègia del govern per legitimar el referèndum a través  de les ambaixades i el diplocat. La defensa demana l’absolució i nega la malversació. És a la presó des del 23 de març de 2018.

La fiscalia li demana 16 anys de presó i l’acusa de rebel.lió i malversació per cedir els centres cívics com a col·legis electorals pel referèndum , d’assumir el cost de les paperetes i de fer crides a la participació . La defensa en demana l’absolució . És a la presó des del 23 de març de 2018.

Procés: La fiscalia li demana 17 anys de presó i l’acusa de rebel·lió com a un dels promotors d’aquesta rebel·lió pel seu paper crucial com impulsor de les mobilitzacions . La defensa demana la seva absolució perquè considera que és un judici contra la lliberta d’expressió.

La fiscalia li demana 16 anys de presó i l’acusa de rebel·lió i malversació com a responsable de la logística i control de la consulta i del centre de Telecomunicacions. La defensa demana l’absolució

La fiscalia li demana 16 anys de presó per rebel·lió i malversació per haver donat directrius als Mossos perquè facilitessin el referèndum que havia estat declarat il·legal. La defensa  ho nega i en demana l’absolució.

La fiscalia li demana 7 anys de presó per malversació i desobediència per signar el decret de convocatòria del referèndum. La defensa demana la absolució perquè diu que no era diputada quan es van signar els decrets .Es´tà en llibertat

Procés: La fiscalia li demana 17 anys de presó i l’acusa de rebel·lió per ser un dels promotors  d’aquesta rebel·lió i pel seu paper crucial en l’impuls de les mobilitzacions multitudinàries. La defensa en demana l’absolució i emmarca les mobilitzacions en el dret de manifestació

La fiscalia li demana 7 anys de presó per malversació i desobediència  per signar el decret del referèndum tot i que va dimitir un dia abans de la proclamació independentista del Parlament.  Aquesta dimissió es el que al·lega la defensa per demanar la seva absolució. Està en llibertat.

Encara no se sap QUAN començarà el judici del procés al Tribunal Suprem, però el que sí està confirmat és que el trasllat a Madrid dels presos independentistes es farà divendres.... tot i que encara no se'n saben gaires detalls. Des de la presó de Lledoners, on estan reclosos els homes, ens ho explica l'AIDA CLEMENTE.

Doncs davant la imminència del trasllat, avui els president Quim Torra ha expressat el suport als presos independentistes i a les seves famílies en un acte al Pati dels Tarongers, del Palau de la Generalitat./ El govern de Pedro Sánchez respecta la decisió dels jutges de mantenir-los en presó preventiva mentre duri el judici. Ho ha dit la vicepresidenta Carmen Calvo que ha defensat la qualitat de la justicia a Espanya i que espera, diu, que el Tribunal actuï amb una normalitat impecable.

Són els Bombers de la Generalitat concentrats davant la conselleria d'interior per demanar que es posi fi al col·lapse que, diuen, pateix el cos./ També han dit prou els bombers voluntaris. Una vintena de parcs de Lleida, com aquest d'Agramunt, i diversos s de Tarragona i Girona han comunicat per carta als ajuntaments respectius que tanquen de manera indefinida.

El MWC s es va plantejar l'any passat, deixar Barcelona. Un fet que el mateix certamen ha fet públic el mateix dia en què ha presentat una nova edició del congrés, que se celebrarà l'última setmana de febrer i que tractarà sobre la connectivitat intel·ligent. La NÚRIA RAMÍREZ TE MÉS DETALLS.

Gairebé la meitat dels anuncis de jocs i apostes en línia s'emeten en horari infantil. Un estudi del consell de l'àudiovisual de CAtalunya alerta d'aquesta pràctica, i també de l'increment de l'oferta a Internet, que fa que gairebé el 5% dels adolescents mostrin conductes de risc./ Per això tant el CAC com el col·legi de metges creuen que és necessari elaborar i aplicar una regulació estricta sobre les apostes online, entre d'altres motius, per protegir els menors i tenint en compte que els casos de persones enganxades al joc no para de pujar.

Toca remuntada al Camp Nou./ Caixa o faixa per a l'Espanyol, que a dos quarts de vuit del vespre s'enfrontarà al Betis per aconseguir el bitllet per a les semifinals de la Copa.

Coincidint amb l'inici de la gira del seu últim disc "Refugi", MARC PARROT estrena el videoclip de la nova cançó "Química", que explora el moment irracional i incontrolable del desig cap a una altra persona.

Sobre els presos, el govern de Pedro Sánchez respecta la decisió dels jutges de mantenir-los en presó preventiva mentre duri el judici. És el que ha dit la vicepresidenta Carmen Calvo que ha sortit en defensa de la qualitat de la justícia a Espanya.

Abans del judici: Els 9 presos seran traslladats divendres cap a Soto del Real i Alcalá Meco, a Madrid

Trasllat a Madrid; Govern i entitats sobiranistes donen suport als polítics a la presó

Protesta dels bombers: Tornen a denunciar manca d'efectius i els voluntaris diuen que han de tapar forats

Crisi de l'avellana: Els pagesos demanen ajuts per superar la pèrdua d'un 70% de la collita

La Diagonal: sense cotxes VTC

MWC i Barcelona: L'organització del 'Mobile' va buscar l'any passat altres ciutats on celebrar-lo

Jocs en línia: Els metges i el CAC reclamen una regulació que en protegeixi els menors

Protocol violència sexual: La Generalitat multarà conductes d'assetjament sexual no previstes en el codi penal

Abusos a Montserrat: Cinc homes acusen de tocaments al monjo Andreu Soler quan eren menors

Assetjament escolar: El 54% dels adolescents conviuen amb el bullying, com agressors, víctimes o testimonis

Toca remuntada: El Barça, preparat per passar a semifinals, amb Messi a un sol gol d'arribar als 50 a la Copa

Tebas parla del Reus: El president de la Lliga diu que la decisió és ferma i que l’equip no jugarà més partits

Eurocup femenina: L'Uni Girona necessita remuntar 2 punts per classificar-se pels vuitens de final

'Records tancats': Una reflexió sobre l'absència que es pot visitar a la fundació cabanes de Sant Cugat fins el 3 de març

Juan Carlos Martel: El nou director del Lliure vol un teatre integrador i ober

Trasllat a Madrid; Govern i entitats sobiranistes donen suport als polítics a la presó

MWC i Barcelona: L'organització del 'Mobile' va buscar l'any passat altres ciutats on celebrar-lo

Protesta dels bombers: Tornen a denunciar manca d'efectius i els voluntaris diuen que han de tapar forats

Jocs en línia: Els metges i el CAC reclamen una regulació que en protegeixi els menors

Toca remuntada: El Barça, preparat per passar a semifinals, amb Messi a un sol gol d'arribar als 50 a la Copa

El Govern aprova el decret que obliga a precontractar el VTC amb 15 minuts d'antelació. Asseguren que això els suposarà pèrdues de lloc de treball, de fet ja se n'han perdut, segons diuen.El conseller de Territori ha dit que ara treballaran en una llei per regular tot el sector, i ha apostat per fer una "reforma estructural" del model de llicències de taxis i VTC per acabar "amb l'especulació, ha dit./ Coincidint amb la reunio del govern, uns 700 conductors s'han concentrat aquest matí a la Plaça Sant Jaume per defensar es llocs de treball al sector dels vehicles de lloguer amb xofer i per lliurar les primeres de les 150.00 signatures que asseguren haver reunit contra el decret. Al mateix temps, les empreses han anunciat un seguit de querelles contra la Generalitat per danys i perjudicis.

És el tancament definitiu del magatzem de gas Castor, davant de la costa de Vinaròs.

Catalunya tanca el 2018 amb més de 451MIL aturats. Això vol dir 27.900 desocupats menys que l'any passat. La taxa d'atur se situa en l'11,75%, gairebé nou dècimes per sota de la que es va registrar en el tancament del 2017 i per sota de la mitjana espanyola.

A les carreteres convencionals ja s'ha de circular a 90 quilòmetres per hora enlloc dels 100 que eren vigents fins ara. A Catalunya la mesura afecta uns 1.400 km de carreteres on ja s'han canviat més de 250 senyals.

Els mossos d´esquadra han detingut 15 persones en un macrooperatiu contra el tràfic de drogues al Camp de Tarragona.

El Barça haurà de remuntar demà al Camp Nou el 0 a 2 que va encaixar a Sevilla, si vol passar a semifinals de la copa del rei./També demà es juga la continuïtat l'Espanyol./I també centrat en la Copa està el girona.

A mig camí entre el futbol i el teatre, la companyia CIRC DU SOLEIL ha presentat avui el seu espectacle inspirat en Leo Messi, el primer que dediquen a un esportista i el primer també que estrenaran mundialment fora de Canadà.

Obligacions pels VTC: El govern aprova el decret que obliga a precontractar VTC amb 15 minuts d'antelació i els conductors anuncien la fi de la protesta a La Diagonal però volen esgotar totes les vies legals

Adéu al Castor: El govern anuncia que tancarà el magatzem de gas

L'atur baixa el 2018: Baixa per sota del 15% gràcies al sector serveis, però la temporalitat es dispara

Consell executiu: La Generalitat demana a Sánchez que acceleri el diàleg si vol el suport als pressupostos

Protestes judici: El govern dictarà serveis mínims durant la vaga dels dies 5, 6 i 7 de febrer

Compareixença denegada: El suprem rebutja que Junqueras i els altres cinc exconsellers compareguin a la comissió del 155

Nou límit de velocitat: entren el vigor els 90 quilòmetres per hora a les vies convencionals

Comissió d'investigació: Els experts diuen que calen més recursos per fomentar la integració i eradicar els extremismes

Operatiu antidroga: Els Mossos detenen 15 persones per tràfic de drogues al camp de Tarragona

La Copa: Messi i el Barça deixen clar que volen remuntar el 2-0 del Sevilla, demà al Camp Nou

Esperant el Madrid: Tot i que la prioritat és la Lliga, el Girona vol intentar la remuntada davant els blancs

Millors esportistes espanyols: Márquez i Valentín

Nou espectacle 'Messi 10': S'estrenarà a Barcelona el 10 d'octubre i unirà la màgia del circ i el futbol amb la vida de Messi