Entrevista a Isabel Rodríguez, una novel·la sobre una tribu perduda i la connexió entre dos móns, Barcelona i el Carib. La novel·la es situa el 2014 on un parella conformada per Víctor i Selma entren en xoc després d'haver perdut el fill que esperaven. Ella fa de guia de persones amb ceguesa i ell és submarinista. El seu trauma els farà començar de zero a una illa del Carib on descobriran una illa aparentment deshabitada. Una novel·la impregnada de la filosofia del Carpe DIem. A banda de la relació personal i la supervivència davant una mort neonatal també es parla de la denúncia ambiental. I el compromís amb la salvació d'una ètnia que es creia extingida, els Seis Dedos.
Una novel·la d'ecologia, de defensa del medi ambient, d'integritat, d'empatia, de pertinença i connexió entre dos móns aparentment molt allunyats. Una relació entre passat i futur. La relació s'establirà entre Albo i Coral de l'ètnia dels Seis Dedos i Victor i Selma. 4 persones tan diferents i distants però amb unes vides entrellaçades que els portarà a descobrir el important paper de cadascú al món. L'autora, Isabel Rodríguez, també teixeix una narració que ens fa descobrir els límits de la moralitat i temes d'actualitat com la corrupció política, la contaminació medioambiental, l'albinisme, la ceguera, la maternitat, la mare terra o com superar l'estat de coma.
La reflexió inicial us proposem la 2a vida de les cabines telefòniques vermelles de Londres. Aquells típics cubículs vermells amb finestretes campen pel paisatge amb nous usos. La Companyia BT n'està fomentant el reciclatge d'aquest producte icònic que ja ha quedat obsolet. N'hi ha al Regne Unit i també a d'altres dominis britànics com Gibraltar o el Carib. En el moment àlgic hi havia més de 92 mil cabines al Regne Unit però la telefonia mòbil va deixar-les aparcades. Ara s'utilitzen per a projectes veÏnals, per fer intercanvi de llibres, col·locar desfibril·ladors o per fer-ne una cafeteria.