arriba Ir arriba

Un any trastocat per la covid-19

El 2020 serà recordat per l'any que ens va colpejar la covid-19 i que ho va capgirar tot

anterior siguiente
11 Fotos 8 / 11 ver a toda pantalla
  • 2020, un any marcat per la COVID - Teletreball

    Enganxats al teletreball

    Tot i que ja existia -que li preguntin als autònoms-la pandèmia l'ha estès fins al punt que s'haregulat per decret llei. Molts empresaris i treballadors han hagut d'adaptar la feina als confinaments. Ara caldrà veure com canviarà elmodel laboral en l'escenari postpandèmia. T'agrada treballar des de casa? Segur?
  • 2020, un any marcat per la COVID - Premi foto Hospital del Mar mirant el mar

    Un foto que val un premi i una vida

    Francisco Españahavia passat gairebé 2 mesos sedat a l'UCI de l'Hospital del Mar de Barcelona. Estirat en la seva llitera, el seu equip mèdic decideix que surti al carrer per poder respirar l'aire de la platja i prendre una mica el sol. Ha tornat a recuperar el pols de la vida. Aquesta foto d'Emilio Morenattiha estat escollida pel diari'The New York Times'com una de les més impactants del 2020.
  • coronavirus, neologisme de l'any 2020

    Coronavirus, neologisme de l'any

    'Coronavirus' s'ha imposat com el neologisme de l'any 2020en la votació popular promoguda per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Amb un 15,8% dels vots,ha superat 'videotrucada'(12,8%). Més enrere han quedat conspiranoic-a, mascareta, teletreballar, infodèmia, grup bombolla, desconfinament, traçabilitat i desescalada. La guanyadora podria aparèixer aviat alDiccionari de la Llengua Catalana.

Últimas fotogalerías Televisión

Ver más contenido destacado