arriba Ir arriba

Un any trastocat per la covid-19

El 2020 serà recordat per l'any que ens va colpejar la covid-19 i que ho va capgirar tot

anterior siguiente
11 Fotos 9 / 11 ver a toda pantalla
  • 2020, un any marcat per la COVID - Premi foto Hospital del Mar mirant el mar

    Un foto que val un premi i una vida

    Francisco Españahavia passat gairebé 2 mesos sedat a l'UCI de l'Hospital del Mar de Barcelona. Estirat en la seva llitera, el seu equip mèdic decideix que surti al carrer per poder respirar l'aire de la platja i prendre una mica el sol. Ha tornat a recuperar el pols de la vida. Aquesta foto d'Emilio Morenattiha estat escollida pel diari'The New York Times'com una de les més impactants del 2020.
  • coronavirus, neologisme de l'any 2020

    Coronavirus, neologisme de l'any

    'Coronavirus' s'ha imposat com el neologisme de l'any 2020en la votació popular promoguda per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Amb un 15,8% dels vots,ha superat 'videotrucada'(12,8%). Més enrere han quedat conspiranoic-a, mascareta, teletreballar, infodèmia, grup bombolla, desconfinament, traçabilitat i desescalada. La guanyadora podria aparèixer aviat alDiccionari de la Llengua Catalana.
  • 2020, un any marcat per la COVID - Vacuna

    Les vacunes de l'esperança

    És la gran esperança de cara al 2021 per frenar la pandèmia.Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Sputnik V, Sinovac, Janssen... Són més d'una desena les vacunes que ja han arribat a la fase final. En menys d'un any, la ciència, la indústria i els governs han participat en unacursa mundial per ser els primersa subministrar-la. Es comença a veure la llum al final del túnel?

Últimas fotogalerías Televisión

Ver más contenido destacado