Enlaces accesibilidad
Benidorm Fest

Alice Wonder: "'Yo Quisiera' neix d'una improvisació que vaig fer amb el piano de la meva mare"

  • Alice Wonder és una de les candidates del Benidorm Fest per representar Espanya a Eurovisió
  • L'artista interpretarà la cançó 'Yo quisiera', un tema indie, alternatiu i dance-pop compost per ella
  • Podeu recuperar tot el contingut cultural de 'Punts de vista' a RTVE Play Catalunya

Per

Punts de vista - Entrevista a Alice Wonder, candidata al Benidorm Fest

18 cantats competiran aquest any al Benidorm Fest per aconseguir que la seva cançó soni a Eurovisió. La tria no serà fàcil amb propostes tan diverses i estimulants com 'Yo Quisiera' d'Alice Wonder, un tema indie, alternatiu i dance-pop compost per ella.

L'artista madrilenya ha explicat a 'Punts de vista', programa disponible a RTVE Play Catalunya, que aquest tema és una aposta molt personal: "Aquesta cançó neix d'una improvisació que vaig fer l'any passat amb el piano de la meva mare arran d'un esdeveniment vital d'aquests que et deixen una mica en xoc. Li vaig donar a gravar a la gravadora del meu mòbil i tota la primera part la vaig fer improvisada".

Disfruta del vídeo musical de "Yo quisiera", la canción con la que Alice Wonder participa en Benidorm Fest 2023. Vive el camino a Eurovisión en RTVE Play

Mesos més tard, la intèrpret va decidir involucrar-se en el Benidorm Fest i no va dubtar a l'hora d'escollir-la: "Vaig pensar que aquesta era la cançó més honesta que podia presentar perquè era molt pura per les seves condicions".

Una música molt poc comercial

Alice Wonder sempre ha destacat per fer música no comercial. Un fet que fa que sigui sorprenent que una de les seves cançons hagi estat escollida per un esdeveniment com aquest: "Jo crec que aquesta és la màgia de la música. Sense pretendre ser comercial, cala dins".

L'artista va publicar el 2022 el disc 'Que se joda todo lo demás', el seu primer àlbum escrit íntegrament en castellà. "En espanyol sento les coses d'una manera i en anglès les interioritzo d'una altra i em sé expressar amb coses més bàsiques que apunten a una cosa més profunda. En espanyol crec que som, potser, més literaris".

Amb el temps vull perdre la por a jugar amb els dos idiomes

El pròxim 31 de gener Alice Wonder participarà en la semifinal del Benidorm Fest competint amb artistes del nivell d'Agoney, Sharonne, Twin Melody o Megara. Tot i que no perd l'objectiu de representar Espanya a Eurovisió, l'artista assegura que està en un punt de la seva vida on només vol gaudir de l'experiència i aprendre: "M'emporto a un equip molt familiar perquè sigui una experiència molt icònica al meu cap. Realment, només espero quedar-me a gust amb el que fem i, un cop fet, gaudir-ho i aprendre del viatge".