Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
  • La compañía de bajo coste realizará autohandling en Barcelona
  • EasyJet tiene previsto trasladar 2,6 millones de viajeros desde el Prat
  • La aerolínea ocupa las instalaciones antiguas del puente aéreo

"L'Informatiu" de TVE Catalunya ha donat a conèixer les últimes novetats sobre la requalificació dels terrenys del Miniestadi. L'Ajuntament de Barcelona havia de començar a tramitar el trasllat a Montcada i Reixac dels usos esportius del Miniestadi del Barça però per diferents problemes finalment no es farà. De moment, el consistori ha paralitzat la requalificació dels terrenys del Barça on es volien construir pisos.

L'Informatiu de TVE Catalunya ha donat a conèixer aquest migdia les últimes novetats sobre la requalificació dels terrenys del Miniestadi. L'Ajuntament de Barcelona havia de començar a tramitar demà el trasllat a Montcada i Reixac dels usos esportius del Miniestadi del Barça però per diferents problemes finalment no es farà. De moment, el consistori ha paralitzat la requalificació dels terrenys del Barça on es volien construir pisos.

Están acusados de planear un atentado en el metro de Barcelona. Un testigo ha declarado que no sabía si tendría que llevar los explosivos en bolsas o metidos en la chaqueta.(16/11/09)