Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La marxa del Güell a Lluc a peu serà dia 6 o 13 d'agost. La caminada perillava però avui amb diverses empreses i amb el Consell de Mallorca han obtengut el finançament que els faltava i ja tenen els 40 mil euros per realitzar aquesta tradicional peregrinació.

Els empresaris de la CAEB creuen que l'economia balear creixerà enguany entre el 3'1 i el 3'4 per cent. L'economia creix més que a Espanya i a Europa però a un ritme més lent que els darrers anys.

O Presidente da Xunta defendeu hoxe a súa xestión á fronte do Goberno Galego, nas dúas últimas lexislaturas e dixo que, en termos xerais, Galicia está mellor do que estaba no 2009, se bén, recoñeceu, a situación non é óptima.
Galicia será a primeira comunidade autónoma en contar cunha asignatura no ensino secundario para promover a igualdade entre homes e mulleres. Impartirase en primeiro e segundo da ESO, como materia de libre configuración.
A partir da temporada que vén , os afeccionados galegos van poder apostar a unha quiniela do país. Póna en marcha A Federación Galega de Fútbol, con partidos dos equipos da terceira división, a rexional preferente e o fútbol feminino. (13/07/16)

El Parlament aprova la Llei d'igualtat entre homes i dones.
Els treballadors del servei de recollida de fems de Manacor fan vaga a partir d'avui vespre.
L'economia Balear creixerà enguany per damunt del 3 per cent segons la CAEB.
L'organització del Güell a Lluc a Peu aconsegueix a darrera hora el finançament per celebrar la marxa.
El boxejador Youba Sissokho torna a Mallorca a descansar després d'aconseguir la plaça pels Jocs de Rio.

- Caso Yeremi. Antonio Ojeda se niega a declarar ante el juez.

- Susto tras el derrumbe de parte de la carretera TF-445. Se evacuaron a 123 personas. El Presidente del cabildo de Tenerife vuelve a reclamar más a ayudas para las vías de la isla.

- Canarias y Baleares piden a Fomento que subvenciones el 50% del transporte marítimo igual que hace con el aéreo.

- Nueva jornada de la Tenerife Lan Party. Archipiélago Noticias en directo desde el Recinto Ferial.

- Julio Iglesias inaugura su gira mundial, el sábado, en La Palma.

- DEPORTES. 13/07/2016.

O Presidente da Xunta defendeu hoxe a súa xestión á fronte do Goberno Galego, nas dúas últimas lexislaturas e dixo que, en termos xerais, Galicia está mellor do que estaba no 2009, se bén, recoñeceu, a situación non é óptima. Foi na súa intervención en resposta ás preguntas dos grupos da oposición, probablemente, a derradeira, antes da convocatoria de elecciòns autonómicas.
Galicia será a primeira comunidade autónoma en contar cunha asignatura no ensino secundario para promover a igualdade entre homes e mulleres. Impartirase en primeiro e segundo da ESO, como materia de libre configuración.
A partir da temporada que vén , os afeccionados galegos van poder apostar a unha quiniela do país. Póna en marcha A Federación Galega de Fútbol, con partidos dos equipos da terceira división, a rexional preferente e o fútbol feminino. (13/07/16)

  • La investidura de Mariano Rajoy com a president del govern pinta malament. Després dels contactes amb els líders polítics, Rajoy no aconsegueix sumar els suports suficients, almenys per a la primera votació. La reunió amb Pedro Sánchez, que ha acabat sense resultats. El líder del PSOE li ha reiterat el NO, de moment, dels socialistes. Abans, Albert Rivera havia anunciat una abstenció tècnica de Ciutadans en la segona votació per ajudar a desfer, diuen, el bloqueig polític.
  • Aquesta situació ha fet reaccionar el representant del Partit Demòcrata Català al Congrés, l'antiga Convergència, que s'ha obert a donar els seus vots a Sánchez si es presenta a la investidura.
  • L'actualitat a Catalunya passa per Lloret, on una operació de la Guàrdia Civil ha acabat amb la detenció del secretari i l'interventor de l'ajuntament d'aquesta localitat de La Selva.. Investiguen presumptes adjudacions irregulars en la recollida d'escombraries fetes sota el mandat de l'excalde convergent Xavier Crespo. De moment, l'interventor ha quedat en llibertat a l'espera de ser citat pel jutge./ L'escorcoll a l'ajuntament de Lloret ha estat aprofitat per l'oposició parlamentària en la sessió de control al president de la Generalitat.
  • Davant les acusacions de corrupció, Carles Puigdemont ha tornat a apostar per sortir d'un estat, diu, que fa servir els recursos públics per empastifar als adversaris polítics
  • Gerro d'aigua freda per als titulars d'hipoteques amb clàusules sòl..... que no cobraran retroactivament el que, a banda, els van cobrar de més.
  • Els mossos han detingut de nou el monitor de menjador dels Maristes de Sants, acusat d'abusar sexualment de 5 noies l'any passat. Ara, la policia l'acusa de difusió i distribució de material pornogràfic infantil.
  • Aquestes fotos de Messi dalt d'un iot han inflat més la polemica sobre la campanya de suport del club al jugador./ Esportivament l'actualitat blaugrana té un altre nom: el del defensa francès Lucas Digne, que s'ha convertit en el tercer fitxatge del Barça aquest estiu.
  • El Festival Grec és una oportunitat per veure teatre de primer nivell. Com el que ofereixen avui i demà al Mercat de les Flors el prestigiós director francès Aurélien Brody i la ballarina Stéphanie Fuster.

Un sistema de nivelación plena de todos los servicios públicos transferidos. El principio de solidaridad interterritorial. Y tener en cuenta las características de la región. Son los aspectos principales que Extremadura debe tener en cuenta en la negociación del nuevo modelo de financiación autonómica. Así lo recoge el informe de los expertos, que ya han entregado en la Asamblea…

Quedan 28 horas para que arranque el primer Debate sobre el Estado de la Región de la legislatura. Los grupos parlamentarios exponen sus pretensiones. El PSOE espera diálogo. El PP, realismo. Podemos, hablar de empleo. Y Ciudadanos, que la Junta abandone la 'atonía'…

Es una de las variedades de cereza más tardía en el Jerte, así que la menos afectada por las inclemencias meteorológicas de este año. Hablamos de la picota, en plena campaña de recolección. La producción será más baja que en otras ocasiones y NO alcanzará los 5 millones de kilos…

Llegó el día. Por primera vez, 'Alejandro Magno' pisará esta noche la arena del Teatro Romano emeritense, para adentrarnos en la historia de uno de los hombres más poderosos de la historia de Europa. En la del hombre, y no tanto en la del mito… (13/07/2016)

La reforma de la constitucion hoy tema de debate en la Universidad Internacional Menendez Pelayo. Primera reunion de la Comision parlamentaria que investigara el caso de Economasa. Nueva reunion de la mesa sectorial y el comite de empresa para tratar de desbloquear el conflicto de los agentes forestales. Los precios aumentaron seis decimas el pasado mes de Junio en Cantabria.