Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Iniciamos este espacio deportivo con la muestra de solidaridad de los jugadores del Huesca y la Unión Deportiva Las Palmas con las victimas del equipo brasileño en el accidente aereo de Colombia, en la eliminatoria copera que a raíz del resultado se resolverá en el estadio de Gran Canaria.

  • El paro subió en Canarias en el mes de noviembre en 1.900 personas.

 

  • La mesa del seguimiento del Pacto se reunirá el próximo lunes. El portavoz parlamentario socialista, Iñaki Lavandera, reconoce que la situación es muy complicada.

 

  • El Presidente del Cabildo de la Gomera, Casimiro Curbelo, asegura que defenderá el reparto de los fondos del FDCAN firmado por el Consejo de Gobierno de forma inflexible.

 

  • Cumbre Baleares-Canarias. Acuerdo para tener una voz más fuerte ante el Gobierno de España y la UE.

 

  • Se cumplen 17 años de la declaración de La Laguna como patrimonio de la humanidad.

 

  • DEPORTES. 02/12/2016.

En Canarias estamos muy pendientes del tiempo ante la presencia de una borrasca que ya está dejando lluvias intensas en la isla de la Palma y que ha provocado importantes desprendimientos y cortes de carretera.
la Aemet ha activado el aviso amarillo por lluvia y viento. También en Tenerife, donde hoy podrían registrarse rachas de hasta 70 kilómetros por hora. Fin de semana inestable en todas las islas donde habrá que sacar los paraguas.
No obstante la Agencia Estatal de Meteorología asegura que a pesar del aguacero, en el Puente de la Constitución va a ser bueno, al menos, en el sur de las Islas.

El juzgado número uno de Lorca ha pedido este viernes al Tribunal Superior de Justicia de Murcia que investigue al presidente regional, Pedro Antonio Sánchez, por los presuntos delitos de fraude contra la Administración pública, prevaricación continuada, falsedad en documento oficial y malversación de caudales públicos en el llamado caso Auditorio, presuntos hechos que cometió durante su época como alcalde de Puerto Lumbreras, entre 2003 y 2013.

  • Amb aquest missatge, d'aquí a uns minuts el nou delegat del govern serà rebut pel president de la Generalitat en una trobada que el govern català considera de cortesia. Enmig de les continuades a pel·lacions al diàleg les posicions d'uns i altres no acaben de coincidir però la porta es manté oberta. En el discurs per commemorar la Constitució, Enric Millo ha volgut bastir ponts.
  • L'altra trobada del dia s'ha produit a la seu del PSOE on s'han trobat per primera vegada les comissions negociadores del PSOE i el PSC per negociar com ha de ser la relació entre els dos partits després de la crisi provocada per la investidura de Rajoy
  • Consell de ministres amb importants decisions macro-econòmiques.... algunes acordades amb el PSOE. Com s'esperava, el govern ha acordat la major pujada del salari mínim interprofessional en 30 anys: un 8%. El salari mínim passa ara de 655 euros bruts mensuals a 707,6. Amb l'objectiu de complir amb el 3,1% del dèficit imposat per Brussel·les , s'ha fixat un sostre de despesa per en 118.000 milions. I s'ha donat llum verda a un paquet de mesures fiscals amb el que preveu recaudar 7.500 milions d'euros addicionals, entre ells pugen l'alchol i el tabac. El portaveu del govern ha demanat diàleg als partits per impulsar mesures com aquestes que asseguren la recuperació econòmica.
  • I una altra xifra d'avui......la de l'atur del mes de novembre, que encadena quatre mesos de pujades. A Catalunya, el nombre d'inscritsBETA al Servei d'ocupació ha pujat en 4.500 persones, un u per cent més respecte a l'octubre. La xifra total de desocupats se situa en gairebé 463 mil.
  • Al conjunt d'Espanya el nombre d'aturats també ha pujat en 24 mil vuit-centes persones, i el total s'acosta als tres milions vuit-centes mil. L'augment trenca la tendència dels últims anys en què l'atur baixava el mes de novembre
  • Primeres hores de l'operació sortida pel llarg pont de desemebre....de moment amb pocs problemes de trànsit. Com sempre les vies amb més volum de cotxes seran les que van cap a les comarques de muntanya i a les pistes d'esquí. La Míriam Piñol ens en dona detalls....
  • El Barça ha fet aquest matí l'últim entrenament abans del clàssic, amb l'única baixa de Mathieu. Després de dues ensopegades seguides a la lliga els de Luis Enrique són a sis punts dels blancs, i arriben més necessitats de la victòria.
  • És el nou treball de Robbie Williams, que acaba de publicar el seu 12è disc en solitari, que compta amb col·laboracions de luxe. El cantant britànic ha participat aquests dies a Barcelona en la gala de los 40 principales i ha aprofitat per anunciar la seva pròxima gira mundial.