Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Tot a punt al Camp Nou on en poc més de dues hores arranca el Clàssic. Barça i Madrid s'enfronten a la Lliga. Els blaugrana saben que no es poden permetre una derrota que allunyaria encara més als blancs que ara estan a 6 punts. Luís Enrique compta amb l'equip de gala després de recuperar a Iniesta però una vegada més tot el focus d'atenció estarà en el cara a cara entre Messi i Cristiano. És la vint-i-sisena vegada que els dos cracks es veuen les cares. El món sencer viu avui pendent d'un partit que traspassa el món de l'esport.

Tot plegat en el dia que un consorci de de mitjans apunta a que Cristiano Ronaldo hauria evadit 150 milions d'euros per drets d'imatge a través d'un paradís fiscal. Molts segur que han sortit bén aviat de casa per arribar al lloc on volen passar el pont i veure el partit. Les carreteres més transitades han sigut les que ens porten a la muntanya.

Dia Internacional de les persones amb discapacitat destinat a reivindicar els seus drets i ha recordar que encara hi ha molta feina a fer per la seva integració laboral. Segons l'Institut Nacional d'Estadística la taxa d'ocupació d'aquest col.lectiu és 32 punts menys que la mitjana espanyola.

Ja està oberta la pista de gel de l'Hospitalet. Aquest matí hem vist ja a molts patinadors gaudint d'aquesta instal.lació que per segon any se situa fora de Barcelona i ho fa amb més espai i un tobogán de gel de més de 50 metres d'alçada.

Avui és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i més de 145 entitats s'han manifestat aquest matí a Barcelona per reclamar a les adminstracions que actuin de manera efectiva per garantir els seus drets. En el manifest que han fet públic han denunciat que no es compleix la normativa actual, per exemple, que obliga a les empreses de més de 50 treballadors a reservar un 2% dels llocs per a discapacitats. Segons dades de L'INE la taxa d'ocupació en aquest col·lectiu és del 25%, 32 punts menys que la de les persones sense discapacitat. Una discriminació que pateixen persones com l'Aroa. tècnica en gestió administrativa o la Vanessa, psicòloga que pateix paràlisi cerebral...

El Circ Raluy s'ha instal·lat a Barcelona i ho fa amb un nou espectacle. La carpa i els famosos carruatges de la històrica companyia catalana estaran fins al febrer al Moll de la Fusta, on hi ofereixen un show amb acròbates, pallassos, equilibristes... i, fins i tot, el campió del món de freestyle de futbol.

La Unió Europea posarà èmfasi en la promoció de la sanitat en els propers anys i especialment en el desenvolupament de la teleassistència. Avui, a l'entrevista, en parlarem amb el director general de Sanitat de la Unió, un dels catalans amb un càrrec més elevat a Brussel.les, Xavier Prats-Monné.

El PSOE de Gran Canaria ha anunciado movilizaciones si Coalición Canaria no cambia la forma de distribuir los 160 millones de euros anuales procedentes del extinto IGTE.

En Patio de Voces nos acercamos al mundo de la lírica de la mano del barítono Antonio Torres, uno de los protagonistas de "Aires de Zarzuela", un espectáculo en el Teatro Philips de la Luz Gran Vía que reúne las mejores piezas del género.

La cumbre de Gran Canaria, la isla de La Palma, donde esta mañana se han cancelado todos los vuelos, y Tenerife han estado en alerta por fuertes rachas de viento. Una borrasca que nos deja además temperaturas elevadas.

Activistes de la Plataforma d'Afectats per les Hipoteques de Menorca es varen tancar a la seu del consell per demanar el subministrament bàsic als habitatges que ha cedit en regim de lloguer la comunitat autònoma. El Govern interposarà una demanda en matèria de publicat il·lícita contra una barbera de palma per un ús vexatori de la imatge de la dona. Avui s'encenen els llumets de Nadal.

El conductor de la retroexcavadora condenado a cuatro años de prisión por el accidente de Monterrubio... Extremadura celebra del Día de la Discapacidad... Más controles de alcohol y drogas en Cáceres durante los días de Navidad... Actualidad de la Asamblea en el programa Parlamento... Extremadura Infinita... En Clave Sinfónica...