Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La limitación de horario de carga y descarga hasta las 11 de la mañana ha entorpecido la circulación en Gran Vía. - - Nuevo varapalo para las 443 familias de la cooperativa Metropolitan. El ayuntamiento vuelve a echar para atrás su proyecto de construcción de viviendas en las Cocheras de Cuatro Caminos. - - La comunidad de Madrid instalará desfibriladores en espacios concurridos como colegios, hoteles, centros deportivos, aeropuertos o estaciones de tren y autobús. - - Más de 43.000 madrileños ayudan, voluntariamente a un millón de personas en situación de vulnerabilidad. - - El Palacio Real abre sus puertas a Carlos III, en el tercer centenario de su nacimiento. - - Cristiano Ronaldo tiene un expediente fiscal abierto con Hacienda desde el año pasado, por el que ya habría pagado 9 millones de euros.

El informe de Coyuntura Económica del tercer trimestre del año revela que la economía riojana ha moderado su avance debido a la ralentización de las exportaciones y de la industria aunque se ha compensado con el crecimiento de los sectores de servicios y construcción. En este puente de la constitución La Rioja recibe turistas en dos fases. Nuestra comunidad es un destino dirigido a fines de semana y estos puentes suelen ser rentables. En los hoteles riojanos la media de ocupación ronda el 80 por ciento. La Consejería de Salud ha incorporado un nuevo sistema de braquiterapia que permite duplicar la capacidad para el tratamiento de tumores.

El presidente de la Junta le planteará esta tarde a la ministra de Agricultura asuntos como la tuberculosis bovina, la depuración de aguas, el tabaco o la DIA de la mina de Monesterio... Tres quirófanos de la sexta planta del Hospital San Pedro de Alcántara siguen cerrados por la presencia de moscas... La producción industrial creción en Extremadura más de un 8% en octubre... Más de 30 millones de kilos y 100 millones de euros en la actual campaña de tabaco... Firmada la Estrategia de la Economía Social... Los premios Carlos V pasan a ser anuales, se entregarán cada 9 de mayo y no solo a personas físicas... Repasamos los marcadores deportivos... Esta tarde llega al Gran Teatro de Cáceres el Festival Flamenco de las Minas de Aldea Moret.

El Gobierno Regional aprueba su techo de gasto para 2017, fijado en 4.258 millones de euros. Podrá endeudarse hasta en 174 millones de euros. Por otro lado, les damos cuenta de la actualidad deportiva.-05/12/2016

- La direcció de PODEM de Balears ha decidit expulsar les diputades expedientades.
- Les Illes Balears es plantaran davant Madrid per exigir que no es redueixi el descompte per a grups a partir de dia 1 de gener.
- Un any més les aerolínees apugen els  preus dels bitllets d'avió coincidint amb les festes de Nadal.
- La CAEB tem que l'anunciada ampliació de la privatització d'AENA, perjudiqui els arxipèlags balear i canari.
- La majoria dels botiguers ha tancat el mes de novembre amb bons resultats.
- Una nova desfeta del Mallorca a Son Moix, aquesta vegada contra el Valladolid amb una derrota per 0 a 3.

DIA DE LA CONSTITUCIÓ: L'INDEPENDENTISME AFRONTA DIVIDIT LA JORNADA I MILLO RESPECTA QUE ELS CÀRRECS ELECTES TREBALLIN
L'independentisme afronta amb certa divisió el dia de la Constitució. Tot i que es va intentar fer alguna acció conjunta als ajuntaments, finalment PDECAT I Esquerra matindran les agendes dels seus càrrecs electes i, de fet, el vicepresident Junqueras tindrà un acte públic. En canvi, la CUP sí que ha instat a tots el seus regidors i als funcionaris a obrir els ajuntaments. El Delegat del Govern ha dit que respecta els càrrecs electes que demà treballin però ha recordat que no es pot forçar als treballadors a fer-ho.

TROBADA PSC-PSPV: MIQUEL ICETA ES REUNEIX AMB XIMO PUIG PER ABORDAR EL CORREDOR MEDITERRANI I EL FINANÇAMENT AUTONÒMIC
A València s'han reunit aquest matí el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i el president de la Generalitat Valenciana, el socialista, Ximo Puig.Iceta ha tornat a insistir en la necessitat de reformar la Constitució per donar solució al problema territorial. El líder del PSC ha posat en valor la posició dels socialisme valencià, diu que és una referencia per tots els socialistes. Tot i així, la trobada es realitza tan sols onze dies després que Iceta es reunís amb la presidenta socialista andalusa, Susana Díaz, en un intent per normalitzar les relacions del PSC amb altres federacions del PSOE

INVESTIGACIÓ OBERTA: EL JUTGE IMMOBILITZA ELS COMPTES DEL PARE QUE RECOLLIA DINERS PER LA MALALTIA DE LA SEVA FILLA

El jutjat número 1 de la Seu d'Urgell investiga possibles irregularitats en l'ús dels diners recaptats pel pare d'una nena que pateix una malaltia rara. Fa anys que el pare rep donacions i ara es dubta de l'ús que n'ha fet. També l'investiguen la fiscalia i els mossos

OPERACIÓ TOP MANTA: DESARTICULADA LA PRINCIPAL XARXA DEDICADA A SUBMINISTRAR PRODUCTES FALSIFICATS
Desarticulada la principal xarxa de producció de productes tèxitls falsificats per al Top Manta. Un extransportista del port de Barcelona de nacionalitat espanyola encapçalava l'estructura, que produia i distribuia falsificacions de marques de luxe. Hi ha 15 detinguts i 18 investigats, i en l'operació s'han intervingut 130.000 productes falsificats valorats en 5 milions d'euros.

DEMÀ REBEN EL BORUSSIA: EL BARÇA VOL RECUPERAR EL SOMRIURE A LA CHAMPIONS DESPRÉS DEL DISGUST AL CLÀSSIC
El Barça rep demà el Borussia Monchengladbach a l'última jornada de la lligueta de la Champions. Amb el primer lloc del grup assegurat, els blaugrana miraran de donar una bona imatge després de l'empat al Clàssic de dissabte, Neymar i Rakitic són baixa per sanció i Luis Enrique podria donar descans a diversos titulars.