Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Dos morts i dos ferits greus en un accident de trànsit entre un cotxe i un camió al Port d'Alcúdia.
Parlem del programa electoral amb els candidats a la presidència del PP Balear.
Els confrares en contacte amb menors hauran d'acreditar que no tenen antecedents per delictes sexuals.
Valtonyc rep la sentència del Suprem i diu que recorrerà apel·lant a la llibertat d'expressió.
Front comú dels pagesos de Mallorca contra les noves zones ZEPA de protecció especial de les aus.
Armengol dóna suport a la candidatura de Patxi López, qui rebutja integrar-se a la candidatura de Sánchez.
L'entrenador del Mallorca diu que els jugadors estan molt motivats per guanyar demà al Llevant.
Cel tapat. Precipitacions localment fortes i persistents. Temperatures a la baixa. Vent de direcció variable.

Las quejas al Procurador del Común caen más de un 40% y se concentran en Fomento y los servicios municipales.

Una manifestación en Burgos exige que se modifique el actual sistema de gestión del Hospital Universitario.

Una exposición con más de 1.500 figuras de Playmobil recupera, en Garray, el asedio y la caída de Numancia.

El Valladolid y el Numancia juegan partido de Liga mañana, en casa, y el Mirandés lo hará el domingo, ante el Huesca - 24/03/17

Hace frío, mucho frío, y seguirá haciéndolo durante el fin de semana. Esta madrugada las mínimas han caído por debajo de los cero grados y a primera de la mañana incluso se han visto algunos copos de nieve aislados y una granizada de cierta intensidad en la Nacional III. Las temperaturas empezarán a recuperarse la próxima semana.

Todos los grupos políticos del parlamento asturiano reprueban a la consejera de Desarrollo Rural y Recursos Naturales, María Jesús Álvarez, por diversas deficiencias en su gestión.


La selección española de fútbol se ha entrenado esta mañana en la Escuela de Fútbol de Mareo entre fuertes medidas de seguridad.

Alerta naranja por nevadas para este sábado en Navarra. El Fiscal General del estado elogia el trabajo de jueces, fiscales y policía en la derrota de la banda terrorista ETA. El presidente de Osasuna, Luis Sabalza, convoca elecciones anticipadas por sorpresa. - 24/03/2017

l govern recorrerà davant el Tribunal constitucional els pressupostos de la Generalitat per al 2017. / També Ciutadans anuncia un recurs conjunt amb el PP contra els pressupostos per la referència explícita que fan al referèndum. Ho faran des dels grups parlamentaris al congrés, per sumar els 50 diputats imprescindibles per recórrer al Constitucional./ La Fiscalia Superior de Catalunya ha obert diligències per investigar els suposats preparatius per organitzar un referèndum sobre la independència.

En només 15 minuts Junts pel Si i la CUP han tancat , sense cap altre grup i en una única reunió, la ponencia conjunta per reformar el reglament del Parlament per tramitar per la via expres les lleis de ruptura. Ruben Urdiales,els dos grups volen escurçar al maxim els terminis.

Factures falses per possiblement encobrir pagaments en metàl·lic o suposades comissions a Convergència ... i feines fetes als domicilis particulars de Millet i Montull que pagava el Palau de la Música. Són les principals revelacions en la sessió d'avui del judici pel cas Palau.

Barcelona s'ha sumat a la commemoració dels 60 anys del Tractat de Roma

Salvament marítim ha recuperat aquesta matinada el cos del segon tripulant desaparegut d'El Fairell, el pesquer naufragat dilluns prop del port de Barcelona després de col·lisionar amb un mercant rus. Mentrestant continua la investigació per aclarir les circumstàncies del naufragi. Avui han comparegut davant el jutge en qualitat d'investigats el capità i el primer oficial del mercant, Ángela García.

Just avui fa dos  any de l'accident de  Germanwings i els familiars de les víctimes han anat al lloc on es va estavellar d'avió, als Alps  francesos, per recordar-los. A Alemanya, el pare del copilot, que segons la investigació va estavellar l'avió, diu que no hi ha proves concloents i que el seu fill NO estava deprimit./ I un altre trist aniversari d'aquesta setmana és el de l'accident de Freginals, en què van morir tretze noies estudiants d'Erasmus quan l'autocar en què viatjaven es va estavellar a l'Autopista Ap-7. Al lloc de l'accident avui s'ha inaugurat un monument per recordar-les amb l'assistència d'alguns dels familiars, Begoña Fuentes.

Avui estem molt pendents del temps. Perquè el començament del cap de setmana estarà marcat per un temporal de pluja, neu i vent. En principi s'espera un temporal curt però molt intens.

Mercabarna celebra 50 anys. Funciona les 24 hores del dia, genera 7.500 llocs de treball i abasteix més de 10 milions de consumidors

Aquesta tarda torna la música en directe a TVE a Catalunya amb un programa de producció pròpia MÚSICS... Seran 13 capítols amb actuacions de bandes establertes a Catalunya i un petit repàs de la seva trajectòria. També s'emetrà els dissabtes, a les 5 de la tarda, per Ràdio 4.

Leo Messi i Neymar Júnior van tornar a ser decisius en els triomfs de les seves seleccions camí del Mundial de Rússia. Un gol de Messi de penal va valer tres punts d'or de l'"albiceleste" davant Xile. Més brillant va ser la victòria de Brasil, 4 a 1, al Centenario de Montevideo, amb una diana de Neymar per emmarcar.

Fins a diumenge és celebra la CCCB una nova edició del festival de literatura Kosmopolis. Hi participen més de cent creadors amb noms força coneguts com els escriptors Jo Nesbo i John Banville i la cantant Pj Harvey.

Intered colabora con la ONG boliviana CEMSE, en la implantación de la reforma educativa boliviana. A través de iniciativas para el fomento de la investigación y la lectura, pretenden impulsar un cambio en el modelo educativo que traspase las aulas y llegue al conjunto de la comunidad.

Los firmantes del Pacto por el Ferrocarril se han reunido hoy en Presidencia de la Junta de Extremadura, en Mérida para valorar las visitas del Ministerio de Fomento a la región. En el lado positivo, el desbloqueo de las obras de la línea de alta velocidad, y, en el negativo, la ausencia de compromiso económico para la electrificación de las que unen con Madrid y Puertollano.


Podemos denuncia la existencia de un oligopolio de empresas del tomate, durante la comisión parlamentaria de Agricultura, y la Junta pide al Gobierno central que adelante la fecha límite de presentación de contratos en el sector para dar margen a los agricultores.

Buenas noticias para los alérgicos, ya que parece que esta primavera viene menos cargada de polen que la del pasado año, si bien Extremadura está a la cabeza de España en producción de polen de gramíneas.

Periodismo se podrá estudiar en Badajoz, a partir del curso 2018- 2019, y Criminología de Derecho, en Cáceres, desde el curso que viene. Son las nuevas titulaciones que ha aprobado el Consejo de Gobierno de la Universidad de Extremadura.

230 nenos de Lugo non puideron ir a clase hoxe por problemas no transporte ocasionados pola neve // Segundo día e loito oficial en Betanzos, trala morte de Aixa Frade, a muller orixinaria desta localidade coruñesa falecida no atentado de Londres // O presidente de Cabo Verde visitou hoxe ao da Xunta, para aumentar os acordos comerciais en pesca e turismo. 24/03/17